LOVE & SHARE: 101

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Slecht nieuws voor iedereen uit team #nocardio, cardio is namelijk heel goed voor spierherstel… hier is het bewijs van Glow Mag.

? Alle singles verzamelen, zo overleven wij morgen Valentijnsdag!

? Fotograferen in de sneeuw, zo levert dat de mooiste plaatjes op!

? Lieve Zélia schreef een prachtige review over mijn boek. Dankjewel !!! (en je kunt hem ook nog eens winnen bij JKR)

? Benieuwd naar mijn hotspots? Shirley van Styleguide vroeg ze! Je leest mijn cityguide hier.

? Sorry deze Love & Share staat vol met artikelen van mezelf of waarin ik in genoemd wordt. Maar ik weet anders ook niet hoe ik dit allemaal op een leuke manier kan delen. Dit was mijn Metro column van afgelopen week over mijn conculegavriendin Francien!

? OK deze moet ik ook nog even delen. Het interview dat ik deed met Glow Mag.

Mijn moeder schreef over mijn boekpresentatie. Heb je sowieso haar blog al gezien? Ze schrijft een paar keer per week over recepten, beauty, mode en eigenlijk alles dat er in haar op komt. Net als bij mij dus eigenlijk ;-).

? Laatste dan, dan ga ik op zoek naar twee leuke quiz’jes. Dit is het rennende interview dat ik deed met Glamour’s Babette.

? Quiz: Welke bekende YouTuber zou jouw valentijn moeten zijn? Ik kreeg Alfie Deyes, de vriend van Zoë Sugg (Zoella). Kan ik mee leven… maar ja het is de vriend van Zoellaaaaaaa

? Quiz: Zou Bradley Cooper of Leonardo diCaprio mijn valentijnsdate moeten zijn… het zijn twee van mijn favoriete acteurs dus ik had van te voren niet echt het idee dat ik het ene antwoord leuker zou vinden dan de ander. Maar ik kreeg Leo. Jammer dat ik geen model ben en ouder dan 25 ben.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. februari 13, 2016 / 17:11

  Ah, leuk dat ik er in sta. Thanks voor je leuke antwoorden! :)

 2. februari 13, 2016 / 17:15

  Thanks for your links! For me especially “Taking pictures in the snow” is very interesting!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Krista
  februari 13, 2016 / 17:48

  De blog van je moeder is echt heel lief en mooi!

 4. Suuz
  februari 13, 2016 / 19:38

  Waaah ik kreeg ook Alfy,,, en Bradley Cooper! Kan ik mee leven!!!! :-)

 5. Ilse
  februari 13, 2016 / 20:04

  Leukleuk en wat een leuk blog heeft je moeder!

 6. Fabienne
  februari 14, 2016 / 00:06

  Ik hoorde gisteren dat de We Own The Night 2016 niet door gaat? Of is dat niet waar?
  Weet jij hier iets van? Of een van de andere lezeressen?

 7. februari 14, 2016 / 10:35

  Is toch juist leuk dat je artikelen gebruikt waar jezelf vaak in voorkomt. Je vindt jezelf leuk, dat is veel waard en vooral tegenwoordig #ikliefmij

 8. Diana
  februari 15, 2016 / 17:42

  Leuke blog heeft je moeder zeg!