SNAPSHOT DIARY: 13/11

 photo Recently Updated299.jpg


 photo Recently Updated290.jpg

Goeeedemorgen. Ik had eigenlijk vrij vroeg op willen staan vanmorgen omdat ik best wel wat te doen heb vandaag (in New York minder kunnen werken dan normaal, obviously) maar ik kan echt niet voor half negen mijn ogen openen. En als die ogen eindelijk open zijn dan kan ik ook niet meteen opstaan. Ik geef de schuld aan de jetlag, maar misschien ben ik ook gewoon wel een beetje lui. Het schilderijtje tegenover mijn bed doet me in ieder geval terugverlangen naar New York.

 photo Recently Updated290.jpg

OK. First things first, hardlopen. Ik heb na de marathon nog een keer hardgelopen in New York, dat ging best OK toen. Ik heb er dus ook wel vertrouwen in dat het vandaag goed gaat.

Maar eerst even snel iets eten, ik neem drie droge crackers, het is het enige dat ik nog in huis heb dat voor ontbijt door kan gaan. Ik moet eigenlijk boodschappen doen, maar moet ook nog zoveel andere dingen doen. En na de laatste keren boodschappen in het weekend gedaan te hebben, stel ik dit liever nog een dagje uit tot maandag.

 photo Recently Updated290.jpg

Dat was lekker. Ondanks dat het koud en vochtig was en ik daar in het begin best wel een beetje last van had toch goed gelopen. Tien kilometer door de duinen met een gemiddelde pace van 5’01. Lekker snel voor een week na de marathon. Komt waarschijnlijk door mijn nieuwe Lululemon legging. Ik ben een keertje voor iets anders gegaan dan zwart, indigo. Ook voor het eerst dit jaar dat ik weer een jasje draag.

 photo Recently Updated290.jpg

Tijd om te editten. Dit is een video die ik gemaakt heb voor Aussie. Hij duurt nog geen minuut (hij is voor Instagram) maar hij was best wel een beetje bewerkelijk met heel veel korte shots, een voice-over en muziek die precies op de maat moest lopen. Hoop dat Aussie hem net zo leuk vindt als ik (en dat jullie hem uiteindelijk ook leuk vinden om te zien op Instagram).

Naast de legging van Lululemon heb ik ook een trui gekocht in New York, bij Bloomingdales. Hij is van het merk Aqua, ik kende het niet, volgens mij is het eigen merk van Bloomingdales. Je ziet het op deze foto niet goed, maar onder de coltrui zit een zwarte blouse, die zit aan de trui vast.

 photo Recently Updated290.jpg

Bijna klaar met mijn to-d0-list van vandaag, moet alleen ook nog verder met mijn t0-do-list van gisteren, want ik heb het moeilijkste ding van gisteren (een kader voor mijn Metropagina) uitgesteld tot vandaag. Oeps.

Het enige dat voor lunch door kan gaan dat nog in mijn koelkast staat… pasta. Voordat ik naar New York ging was de verse pasta 1+1 bij de Albert Heijn, toen heb ik groot ingeslagen en daar ben ik nu wel blij mee, want ik heb tenminste iets te eten in huis.

 photo Recently Updated290.jpg

OH en ik heb zelfs vitamientjes, mandarijnen! Ik kom in ieder geval niet om van de honger…

Alhoewel, als ik even later bij mijn ouders aankom heb ik wel dat gevoel. Zo’n honger. Eerst pleeg ik een aanval op de groentechips (zie foto), daarna op de toastjes en spareribs.

 photo Recently Updated290.jpg

We eten namelijk wat later vandaag, omdat er eerst Formule 1 gekeken wordt en die race duurt nogal lang door de regen. Maar goed het was het waard, die laatste vijftien ronden waarin Max Verstappen van de zestiende naar de derde plaats reed waren best wel fenomenaal.

Ondertussen eet ik nog maar een bakje verse appelmoes. En als het eten dan eindelijk op tafel staat (rollade met gebakken aardappeltjes en sla) heb ik zo’n honger dat ik vergeet een foto te maken. Mijn excuses.

 photo Recently Updated290.jpg

Van het dessert kon ik dan weer wel een foto maken, de vriendin van mijn broertje heeft een heerlijke Red Velvet Taart gebakken en die is erg goed gelukt. De cake ziet er op de foto misschien een beetje droog uit, maar dat is ‘ie dus niet. En de botercrème is perfect.

 photo Recently Updated290.jpg

Op weg naar huis probeer ik de ‘Supermaan’ te spotten. Ik vind hem nog niet echt super… maar misschien had ik iets meer geduld moeten hebben en moeten wachten. Volgens mij zou hij pas later op de avond echt groot worden. Of heb ik niet goed opgelet?

Maar eerst… nog even een aflevering van de nieuwe Netflix serie The Crown, over de jonge jaren van Queen Elizabeth II. Zijn jullie al aan de serie begonnen? Zo nee, het is een aanrader. Althans, de eerste aflevering was zeker de moeite waard. Daarna heb ik heel braaf mijn MacBook weggelegd en mijn ogen gesloten. Ik had nog wel een aflevering kunnen zien, maar op die manier hou ik mijn jetlag in stand, dus ik ben braaf gaan slapen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. november 14, 2016 / 12:41

  Die red velvet taart ziet er heerlijk uit!
  Fijne week! :-)

 2. november 14, 2016 / 12:44

  Ik ben geen verstappen fan (o nu krijg ik heel Nederland over mij heen) maar hij reed super goed! Vooral toen die uit de slip kwam toen die tweede reed! Fenomenaal! Wij stonden echt op de bank te gillen van enthousiastme.

 3. november 14, 2016 / 13:31

  Oeh die Red Velvet cake ziet er heel goed uit. Jouw nieuwe Lululemon legging ziet er mooi uit, is deze blauw? Of ligt het aan de foto en het licht?

  • Annemerel
   Auteur
   november 15, 2016 / 14:57

   Yes hij is indigo!

 4. november 14, 2016 / 13:39

  Die red velvet cake, HEERLIJK!

 5. november 14, 2016 / 16:08

  Die pasta ziet er echt heerlijk uit en die taart prachtig!

 6. Ilse
  november 14, 2016 / 16:17

  Jouw zondagen zijn aardig productiever dan de mijne! En dat van Max was inderdaad fenominaal.

 7. Pascale
  november 14, 2016 / 17:30

  Oeeh red velvet cake daar heb ik zo’n trek in!

 8. november 14, 2016 / 21:18

  Aaah The Crown is zo’n goede serie :) Ik ben nu halverwege, en het is echt de perfecte combinatie van geweldige settings en een fijn geschiedenislesje haha. Je nieuwe hardlooplegging is pretty!

 9. november 15, 2016 / 18:44

  Ah ik vind de straat waarin/-aan je woont zo mooi! Ik hoor om me heen steeds meer over The Crown, blijkbaar dus echt wel een goede serie. Tof ook die Aussiecampagne, toch wel blij dat je uiteindelijk ook video’s bent gaan maken denk ik? :)