VIDEO: New York Diaries Part II

Mag ik terug naar New York? Waarom besef je eigenlijk pas écht hoe gaaf iets is op het moment dat het voorbij is. Ik kan nog zo vaak tegen mezelf zeggen ‘sta even stil bij hoe bijzonder en leuk dit is’ maar het echte besef komt toch altijd pas als ik thuis ben, als ik met heimwee mijn foto’s en video’s aan het editten ben. Maar hé gelukkig hebben we de foto’s en video’s nog, op deze manier kan ik nog lang terugdenken aan deze fijne reis.

In deze video laat ik je de dag voor en de dag van de marathon zien. Shoppen in SoHo, vieze sapjes drinken, mijn moeder die haar taak als Instagram-fotograaf heel serieus neemt, een compilatie van marathonbeelden (waar ik zelf heel vrolijk van word) en ik neem jullie mee naar een after party na de marathon waar ik een wedstrijdje traplopen met mezelf doe. Benieuwd hoe ik het er van af breng? Er is maar een manier om daar achter te komen (video kijken dus!).

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Ilse
  november 14, 2016 / 19:26

  Smakelijke vlog zo als ik aan het eten ben, haha. Maar dat eten in je vlog ziet er echt lekker uit! En gelukkig dat je op marathon-dag goed genoeg voelde om de marathon te lopen.

 2. Coby
  november 16, 2016 / 10:57

  Tof!!! Je videos zijn altijd zo leuk :) Ik heb ook nog allemaal filmpjes van mijn backpackreis, maar heb 0 ervaring met fipmpjes editen. Zou je een keer een artikeltje willen schrijven met tips?

 3. Britt
  november 18, 2016 / 17:48

  Welk liedje zit er op het eind achter, tijdens de marathon?

  • Annemerel
   Auteur
   november 18, 2016 / 20:01

   Dat is LIØNE met Leave This Place!

   • Britt
    november 20, 2016 / 09:36

    Thanks!