SNAPSHOT DIARY: 13/1

 photo Collages77.jpg


 photo Collages77.jpg

LEKKER WAKKER WORDEN! Pretty Little Liars tweede helft seizoen 6! OH YEAH! Het is zeven uur, maar ik ben klaar wakker… kopje koffie erbij en kijken maar! Ik vond het LEUK! Wie heeft het nog meer al gezien?

 photo Collages77.jpg

Lekker wakker worden 2: Leonardo bij Ellen. I love Leo. Ik vertelde in mijn Q&A twee dagen geleden dat Brad Pitt en Matt Bomer en Bradley Cooper mijn favo acteurs waren, maar Leo hoort daar ook echt tussen.

Voel me net een teddybeer.

 photo Collages77.jpg

Ontbijt part II, heb al een notenreep weggewerkt, nu nog wat rijstwafels met avocado. Altijd honger!

Was eigenlijk aan het wachten totdat het droog werd om mijn hardlooptraining te doen, maar daar was ik dus al sinds dinsdag op aan het wachten. Nu uiteindelijk maar gewoon in de regen gegaan. Stiekem eigenlijk best wel lekker. Regen is zo erg nog niet. Toen het na zes kilometer ophield met keihard regenen vond ik het zelfs een klein beetje jammer. In totaal liep ik acht kilometer.

 photo Collages77.jpg

Waarom heb ik überhaupt mascara opgedaan? Plankchallenge is still going strong, dit is dag dertien.

Moet een Facebookpost die ik geboost heb voor een opdrachtgever wijzigen, maar uhhhhh dat is nogal een gedoe. Facebook is niet echt mijn ding.

 photo Collages77.jpg

Trek trek trek!

Vind dat mijn make-up vandaag best on point is, ook al heb ik er nog geen tien minuten aan besteed. Ik draag sinds deze week weer foundation (Laura Mercier) in plaats van mijn BB cream, omdat die BB nu echt een beetje te donker voor mijn huid is. Was even vergeten hoe egaal mijn huid werd van foundation.

 photo Collages77.jpg

Ik probeer dus minder tijd te besteden aan Instagram. Heb een soort van challenge met mezelf dat ik er maar een bepaald aantal uren per week aan mag besteden, dit nadat ik een schrikbarend aantal uur op Instagram had gezeten afgelopen week (ik zal hier binnenkort een blogje over schrijven, ik kan nu niet zeggen hoeveel uur ik aan Instagram besteed heb vorige week, daar hebben jullie een langer verhaal voor nodig, voordat jullie denken dat ik cray-cray ben). Maar goed, nu betrap ik mezelf er dus op dat ik steeds naar de webversie van Instagram ga, omdat die minuten niet geteld worden door mijn iPhone. Oh ooooohhhh!

JA HET IS ZOVER! Mijn boek is opgestuurd naar de drukkerij, zo spannend. Durf niet meer te kijken, stel je voor dat ik iets zie dat ik anders zou willen, dat kan dus niet meer. AHHHH! Om het te vieren haal ik taart, natuurlijk.

 photo Collages77.jpg

Maar eerst nog even boodschapjes doen, wil bij mijn ouders een soepje maken (mijn eigen keuken is koken echt niet te doen, althans.. vind ik).

Taart taart taart! De derde keer deze week al. Who cares, als je iets te vieren hebt?!

 photo Collages77.jpg

Ik maak een wortelsoepje en hij is erg goed gelukt al zeg ik het zelf. Recept binnenkort online. Morgen denk ik…

 photo Collages77.jpg

Kapotmoe, whyyyyy?! Maar heb nog een paar afspraken vanavond. Koffie dus.

 photo Collages77.jpg

Ik heb met Marloes afgesproken bij Vicini in Rotterdam, om 20.00u hebben we hier een afspraak met de mensen achter DutchWeek en iemand van Summit Travel. Marloes en ik gaan namelijk in maart naar DutchWeek in Italië en in Saalbach! Binnenkort meer hierover op mijn blog! Maar goed, voordat we die bespreking hebben, besluiten we eerst even iets te eten. We gaan allebei voor de risotto met pompoen en kastanjes en dat was een hele goede keuze. Mijn dessert? Hele lekkere chocolademouse!

 photo Collages77.jpg

OMG! Miss Sylvie Meis heeft mijn foto op Instagram geliked! En het is niet eens een foto waar ik Hunkemöller of Sylvie in getagd heb. Stiekem vind ik dit leuker dan ik eigenlijk zou willen toegeven.

Home sweet home! Tijd om deze snapshot diary in elkaar te zetten en om te gaan slapen, het is namelijk inmiddels alweer kwart over elf en morgenochtend staat er een duurloop gepland. In de regen ja. Wish me luck. Of nou ja, ik hoop dat wanneer jullie dit lezen, ik net klaar ben of bijna klaar ben met lopen. Anders is eh… mijn plan iets gewijzigd.

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. januari 14, 2016 / 12:15

  Ik ben benieuwd naar jouw Instagram verhaal, ik ben heel benieuwd hoeveel uren het zijn. Het recept voor de wortelsoep mag ook binnenkomen enne natuurlijk is het stoer dat Miss Meis jouw foto liked.

 2. januari 14, 2016 / 12:25

  Lekker dagje hoor! Super knap dat je die plank challenge volhoudt!

 3. januari 14, 2016 / 12:35

  Ik moet PLL nog kijken! Maar ik ben dan ook bij aflevering 4 van S6, ik ben in november opnieuw gaan kijken, want ik was er helemaal uit. Maar nu zit ik er weer helemaal in hoor! Zooo spannend! En ik ben heel benieuwd nu ik ‘5 years later’ zie! Spannend!

 4. Manon
  januari 14, 2016 / 12:38

  Ah wat leuk van sylvie! En is er een app die de tijd dat je op apps doorbrengt bijhoudt? Die moet ik hebben!

  • Annemerel
   Auteur
   januari 14, 2016 / 15:05

   Als je bij batterij verbruik kijkt in de instellingen en dan op het klokje klikt, zie je precies hoeveel tijd je aan verschillende apps spendeert!

 5. Mandy
  januari 14, 2016 / 12:44

  En ik nu natuurlijk hopen dat je begin Maart in Saalbach bent want dan zit ik daar ook!
  Ben benieuwd naar je instagram verhaal. Ik merk dat ik we vooral met vlagen veel teveel op zit.

 6. januari 14, 2016 / 12:50

  Nu ben ik stiekem wel erg benieuwd hoe veel uur je in een week op Instagram aan het scrollen bent… Ik ook wel ietsje meer dan de bedoeling is, maar ik vind het zo leuk! :) Gefeliciteerd met dat je boek naar de drukker is, yay.

 7. Anneke
  januari 14, 2016 / 12:59

  Noooo, je hebt de eerste aflevering gewoon al gezien, hoe dan? Mijn vaste download site heeft hem er nog niet op staan en hij komt pas volgende week op Netflix :( Stom! Ben zo ontzettend benieuwd!

 8. januari 14, 2016 / 13:54

  Hardlopen in de regen …… ik vind het ook lastig om dan te gaan. Maar als ik eenmaal loop in de regen vind ik het eigenlijk ook heel fijn. Ben benieuwd naar het recept van je soepje.

 9. januari 14, 2016 / 14:31

  Ik heb de afgelopen drie keer hardgelopen in de regen. Ik loop liever als het zonnetje schijnt en het niet te warm is maar helaas. We leven in Nederland he, war ik wel niet over heb voor een marathon trainen. Ben stiekem best wel een beetje trots op mezelf.

 10. januari 14, 2016 / 14:50

  Leuk dagje! Ben benieuwd naar je recept voor de wortelsoep. En ik kan niet wachten totdat de nieuwe aflevering van PLL op Netflix staat :)

 11. januari 14, 2016 / 16:17

  Taart is altijd een goed idee! :-)

 12. januari 14, 2016 / 16:32

  Ik zou het stiekem ook heel leuk vinden als ik zo’n foto had gemaakt en hij geliked werd door sylvie.. haha .. what a world …

 13. januari 14, 2016 / 17:11

  Haha Instagram is verslavend dat geef ik toe. Als het op mijn telefoon geteld kon worden zit er volgens mij ook veel te lang op. Tof dat Silvie je foto heeft geliked hhaha!

 14. Sarah
  januari 14, 2016 / 18:57

  Mag ik vragen waar jouw gave grijze sweater van is ? ??

 15. Dorine
  januari 14, 2016 / 19:47

  Wat grappig! Wist niet dat je dat kon zien op je iPhone.. Net gekeken en vind ’t eigenlijk reuze meevallen bij mezelf!

 16. Marit
  januari 14, 2016 / 21:15

  Jaaa hopelijk morgen de wortelsoep, dan ga ik ‘m METEEN maken hihi, heb vandaag toevallig wortels gekocht :p

 17. januari 14, 2016 / 23:46

  Zoals jij het stiekem heel leuk vond dat Sylvie je foto geliked had, vond ik het stiekem heel leuk toen ik zag dat je gisteren mijn foto voor de cadeaubon actie van Hunkemöller had geliked, hihi.

 18. Ilse
  januari 15, 2016 / 01:29

  Leuk hè die likes van bekende mensen en insta is inderdaad heel erg verslavend! En dat wortelsoepje ziet er lekker uit.

 19. januari 15, 2016 / 17:13

  Dat restaurantje ga ik even onthouden! Leuk dat Pretty Little Liars niet enorm tegenvalt, vijf jaar later is toch wel een behoorlijk risico om te nemen als seriemakers.

 20. januari 16, 2016 / 00:06

  Haha ik vond de het dus stiekem ook heel leuk toen Sylvie ee’n foto van mij likete, helemaal niet erg dus