SNAPSHOT DIARY: 12/3

 photo Recently Updated13.jpg


 photo Desktop151.jpg

Laatste ontbijtje in Serfaus! Time flies when having fun!

Dingen die ik iets minder fun vind? Tassen inpakken, opruimen en auto’s inpakken. Zeker als die auto’s zo vol geladen zitten als die van ons. Die achterbak is toch echt geen kleintje en die skibox ook al niet, toch hebben we met z’n vieren zo veel spullen dat het een hele puzzel is om alles er in te krijgen. Gelukkig is dat niet mijn taak, maar die van mijn vader. Maar ik krijg dus wel honderd keer de vraag waarom ik het nodig vond om vier jassen mee te nemen. Haha, oeps.

 photo Desktop151.jpg

Vandaag is het helaas niet zo zonnig als de afgelopen dagen, sterker nog, het is dichte mist! Best lastig skiën als je vrij weinig kunt zien en iedereen begint dan ook te skiën alsof ze nog nooit geskied hebben, best wel gevaarlijk. We besluiten na een paar pistes maar om warme chocolademelk te gaan drinken. Dit was misschien wel de lekkerste van de week, gedronken bij Seehog Alm (mocht je een keer in Serfaus zijn).

Roos en ik doen na de warme chocolademelk de Schneisenfeger attractie. Een bobsleebaan. Je gaat eerst een heel stuk omhoog in het karretje en gaat daarna met heel veel bochten naar beneden. Ik weet niet of het zo slim was om dit vlak na de warme chocolademelk te doen, haha.

 photo Desktop151.jpg

Hier kon ik mijn iPhone nog gebruiken, want we gingen alleen maar heel rustig omhoog, daarna ging het net iets sneller. De topsnelheid was 40 kilometer per uur, niet eens bizar snel, maar ik vond het toch vrij snel voelen.

Nou leuk hoor die foto… Je ziet mijn hoofd niet eens. Niet dat ik dat had willen zien, waarschijnlijk keek ik op dat moment niet erg charmant.

 photo Desktop151.jpg

Na dit avontuur gaan we lunchen – en de video die we met de GoPro gemaakt hebben tijdens de Schneisenfeger bekijken. Het grootste gedeelte van de video zie je twee mooie knieën in beeld, die van mijn zusje. Waren we al bang voor, maar ja, die GoPro zat nu eenmaal op haar borst en haar knieën moest ze toch ergens kwijt. Ik probeer er een stukje van in mijn vlog te verwerken (als het goed is morgen online).

Ik eet vandaag…. een kip burger (met sla en tomaat en komkommer!!!)

 photo Desktop151.jpg

Hahaha dit ziet er wel heel erg goed uit, Roos maakt een foto van mij terwijl ik de nieuwe Snapchat-filters uitprobeer. Weet nu ook waar ik die rimpel tussen mijn wenkbrauwen aan te danken heb, mijn iPhone… en Snapchat.

Na de lunch lijkt het zicht iets beter. Maar het was allemaal maar schijn. We hebben nog een paar pistes geprobeerd, maar besluiten dan dat het genoeg is geweest. We gaan geen benen breken op de laatste dag. Ondertussen zijn er al een paar trauma-helikopters en pistenrettungs voorbij gekomen. Not good. Tijd om onze laatste bochtjes te draaien.

 photo Desktop151.jpg

En om een laatste bezoekje te brengen aan het depot waar we onze ski’s en schoenen deze week gestald hebben als we niet aan het skiën waren.

En om het allemaal extra goed af te sluiten eten we taart bij Haus Claudia (tip voor iedereen die naar Serfaus gaat! Echt!). Ik ga voor een niet-zo-vezelrijke-kwarktaart (met frambozen) en zoals je misschien wel kunt zien, ben ik hier heel erg content mee.

 photo Desktop151.jpg

That’s it… we’re leaving. Hier lachen we, maar van binnen huilen we een beetje.

On our way, de verkeerde kant op. We volgen niet de pijl richting Serfaus Fiss Ladis, maar gaan de andere kant op, richting…

 photo Desktop151.jpg

Dornbirn, een stad in Oostenrijk bij de grens met Duitsland. Hier overnachten we vanavond, de vakantie is dus nog niet helemaal voorbij.

Dit is Roos’ d’r gezicht als ze net het bovenste knoopje van haar broek heeft open moeten maken en heel graag de Wiener Schnitzel met pommes wil bestellen, terwijl ze weet dat haar broek daar niet losser door gaat zitten.

 photo Desktop151.jpg

Natuurlijk gaat ze wel voor de Wiener Schnitzel, ik ook trouwens en mijn vader en moeder ook. Lekker eensgezind zijn we weer met zijn allen. Hij smaakte ontzettend goed, beter krijg je ze niet hoor. De patatjes ook niet en de salade ook niet en de citroenmayonaise bij de frietjes… ERG goed allemaal.

Inmiddels is het tien uur, Roos staat onder de douche, ik schrijf mijn blog. We gaan zo lekker slapen en dan morgen heerlijk ontbijten, want dat kun je hier heel erg goed. Daarna rijden we écht naar Nederland. Shit. Maar hé, we hebben een hele leuke week gehad en ik mag absoluut niet klagen.

Fijne zondag allemaal!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. maart 13, 2016 / 14:34

  AL dat lekkere eten ook weer, hm!

 2. maart 13, 2016 / 14:35

  Jammer dat het alweer gedaan is!

 3. Pascale
  maart 13, 2016 / 14:39

  Fijn dat je zo’n leuke vakantie heb gehad! Ik vind het nog steeds super leuk dat je zelfs in je vakantie snapshot dairy’s upload zodat we kunnen meegenieten.

 4. maart 13, 2016 / 14:50

  Oeh al dat eten! Ik heb de andere snapshotdiaries gemist, maar die ga ik nog even terug kijken. Volgens mij hebben jullie weer een heerlijke vakantie gehad!

 5. maart 13, 2016 / 16:21

  Wat een mooie skibroek heeft Roos (tweede foto)! Volgens mij hebben jullie het super goed gehad en al dat eten ziet er (as usual) super lekker uit.

 6. maart 13, 2016 / 18:34

  Heerlijk die wienerschnitzels, nergens beter als op wintersport!

 7. Ilse
  maart 13, 2016 / 19:20

  Was volgensmij een heerlijke week en dat eten is weer heerlijk!

 8. maart 16, 2016 / 19:43

  Ooh die Schnitzel ziet er echt heerlijk uit!