LOVE & SHARE: 105

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Toen ik vorig jaar last had van een veel te lange knie-blessure ben ik op aanraden van mijn fysio harder gaan lopen. Dat was voor mij een hele goede zet, want ik werd sneller en op een gegeven moment was de pijn ineens weg. Runner’s World legt uit waarom je moet proberen harder te lopen als je last hebt van knieproblemen tijdens het lopen.

? Zo zag slut-shaming eruit in de jaren 20 van de vorige eeuw.

? 11 gedachten die iedere hardloper heeft na het finishen van een marathon.

? 11 boeken die je nu zou moeten lezen, volgens New York Magazine. Astonish Me van Maggie Shipstead staat nu boven aan mijn leeslijst.

? Runner’s World bestaat dit jaar 50 jaar, om dit te vieren hebben ze een aantal hele mooie throwbacks, zoals deze, met hardloopmode van de afgelopen 50 jaar.

? Of dit artikel van RW, waarin ze hun slechtste dieet-advies van de afgelopen 50 jaar delen. What were they thinking?

? 27 dingen die het internet vergoed veranderd heeft!

? Een van mijn favoriete reviews van mijn boek tot nu toe, van Athena! Ze gaat dieper in op mijn hoofdstuk over lopen in het buitenland. Leuk om dit vanuit haar perspectief te lezen. Little known fact; ik liep samen met Athena de We Own The Night wedstrijd in Londen en we liepen vorig jaar een rondje door München, waar ze toen woonde.

? Quiz: Hoeveel procent bitch ben jij? Ik ben 37% bitch, heel benieuwd naar jullie bitch-percentage! “You can be a bit of a bitch from time to time. You like to speak your mind, but on the whole you keep your bitchier thoughts to yourself.”

? Quiz: Hoe goed is jouw Engelse grammatica? Ik had alle vragen goed… yesssss eindelijk. Wisten jullie dat ik tot en met de vierde klas altijd onvoldoendes haalde voor Engels omdat ik zo slecht was met de grammatica? Toen ben ik heel veel gaan lezen en series (The OC, Laguna Beach) gaan kijken en kwam het uiteindelijk toch nog goed met me, zo blijkt uit deze quiz!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. maart 12, 2016 / 20:55

  Haha, “You got: 25% bitch, You’re hardly a bitch at all.” :)

 2. Ilse
  maart 12, 2016 / 21:08

  Ik ben 21% bitch, haha.
  En ik ben ook goed in Engels en alles goed!
  Leuk om die verschillen in hardloopkleding te laten zien.

 3. maart 13, 2016 / 18:42

  Haha, 58% bitch… het kan natuurlijk altijd erger!

 4. Esther
  maart 13, 2016 / 21:40

  ik ben dus 29%, haha. Echt grappig

 5. maart 25, 2016 / 09:02

  In addition to the financial lack of the physical pidce of equipment, iif the
  harware included sensitive information or a critical backup files,
  the potential to disrupt business operaqtions is magnified.