SNAPSHOT DIARY: 12/2

 photo Recently Updated162.jpg


 photo Recently Updated162.jpg

Ahhhh ik heb straks opnames voor RTL Boulevard en ik vind het stiekem best spannend. Toen ik deze snapchat naar verschillende vriendinnen stuurde, reageerde Aranka alleen maar met ‘doe make-up op’ en bedankt lieve Aranka ;-).

Wel geluisterd trouwens. Als ik opnames van iets heb probeer ik altijd netjes verschillende merken te dragen, zo draag ik hier mijn Adidas UltraBoost, een legging van Lululemon en mijn jasje en shirt zijn van Nike. Sportbeha is van Adidas, maar ja die zie je niet. Mascara die ik in mijn hand heb is push-up drama van Maybelline, mijn favoriet van dit moment!

 photo Recently Updated162.jpg

Op naar de stad. Niet met de fiets, maar lekker met het OV. Ik heb mijn energie nodig.

Ik ben veel te vroeg in de stad, maar dat was ook wel een beetje gepland. Ik had namelijk trek in een zoet ontbijt en ik had dat niet in huis. Als ik alleen al aan gekookte eitjes dacht werd ik onpasselijk, dus ja er was geen andere mogelijkheid. Gelukkig zit tegenover mijn bushalte een Bagels & Beans in een boekwinkel (Van Stockum) en bij Van Stockum staat mijn boek. Ik vraag of ik mag signeren en dat mag gelukkig.

 photo Recently Updated162.jpg

En dat doe ik dus hier.

Ja, ontbijt! Cappuccino en plakje bananenbrood, precies waar ik zin in had. Ondertussen begin ik met mijn snapshot diary van de dag ervoor. Daar heb ik namelijk nog helemaal geen tijd voor gehad. Maar de opnames duren tot 11.00u dus daarna kan ik er gewoon verder mee gaan.

 photo Recently Updated162.jpg

Spannend, maar niet vervelend spannend hoor. Wachten op RTL Boulevard bij de Hofvijver, waar we gaan filmen.

 photo Recently Updated162.jpg

Wauw ze zijn zelfs een minuut te vroeg, I like it, mensen die net als ik van op tijd komen houden. Ik mag lekker praten over mijn hardloopavonturen en tips geven voor kijkers. Daarnaast mag ik lekker met vijftien kilometer per uur rennen terwijl ik gefilmd wordt. Wat de kijker niet ziet is dat ik tijdens het lopen naar Taylor Swift luister, muahaha.

 photo Recently Updated162.jpg

En nog meer lopen achter een auto aan. Natuurlijk moeten er onderweg ook selfies gemaakt worden. Dit jasje is echt het perfecte selfiejasje, doet het altijd goed op foto’s.

 photo Recently Updated162.jpg

Oeps de opnames liepen iets uit, ik ben pas om 11.50u bij Starbucks en mijn blog gaat over tien minuten live. Dat ga ik niet redden, ik plan hem maar meteen tien minuten later in. Mijn handen willen ook nog niet echt meewerken, die zijn helemaal verkleumd door het twee uur buiten zijn. Typen gaat in het begin wat lastig, maar om 12.10u staat mijn blog online. Yes.

Ik vind dat ik een stuk appeltaart met slagroom verdiend heb.

 photo Recently Updated162.jpg

Als ik naar de bus loop, loop ik ook nog even langs Paagman in de stad, daar ligt mijn boek ook. Ik signeer en het de boeken krijgen meteen een sticker met ‘auteurseditie’. Ook krijg ik meteen een nieuw plekje in de winkel, bij de Valentijnscadeautjes vooraan in de winkel. Zo leuk! Ook leuk, zowel bij Van Stockum als Paagman werden er meteen nieuwe exemplaren besteld toen ik langs geweest was. Dus bij deze twee winkels grijp je als het goed is komende tijd niet echt mis.

 photo Recently Updated162.jpg

Besef dat ik helemaal geen eten in huis heb en dat ik ook helemaal geen tijd heb om boodschappen te doen en energie al helemaal niet. Het is inmiddels ook al half drie, lunchtijd. Weer naar Bagels & Beans dus, waar ik een sapje met wortel en sinaasappel neem en een salade met avocado en zalm. Ja vandaag jaag ik er een eetbudget doorheen waar je normaal makkelijk een week van zou kunnen eten. Oeps. Maar maar maar… ik moet toch ook gewoon goed eten? En een beetje rusten enzo.

Want die rust heb ik nodig. Home sweet home. Tijd om Marloes te bellen, ik interview haar deze week voor Metro.

 photo Recently Updated162.jpg

Ooooh damn. Helemaal vergeten dat mijn Friday Favourites nog niet af was, daar was ik bij Bagels & Beans vanmiddag aan begonnen, maar daarna heb ik er niks meer aan gedaan. Het is inmiddels kwart over zes en hij staat dus al ruim een uur on-af online. Stom.

Ja en omdat ik het niet kon laten ook maar weer eten besteld, Pad Thai, mijn favoriet du jour. Er zit gelukkig heel veel taugé in, dat is gezond toch?

 photo Recently Updated162.jpg

Ik sluit mijn dag af met Dafne Schippers in Holland Sport. Prachtige documentaire over een prachtige vrouw. Oh ik lieg trouwens, niet over dat Dafne Schippers een prachtige vrouw is, maar wel over het feit dat dit hetgeen was waar ik mijn avond mee afsloot. Ik heb ook nog de film ‘I Am Number Four’ gezien, met Alex Pettyfer, Terese Palmer en Dianna Agron. Op het alien gedeelte na een leuke film. Aliens zijn gewoon niet zo mijn ding. Alex Pettyfer daarentegen….. Is ‘ie nog steeds samen met Marloes Horst?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Merin Bezemer
  februari 13, 2016 / 12:07

  Mijn weekend is goed begonnen! Lekker heel de ochtend uit je boek gelezen :)
  Ga je trouwens nog een shop my closet doen? X

 2. februari 13, 2016 / 13:07

  Ik ben heel benieuwd naar de beelden! Volgens mij ziet dat er voor de kijker super leuk uit jij zo lopend achter de auto.

 3. Kirsten
  februari 13, 2016 / 13:29

  Ok, ik ben inmiddels zo benieuwd, ga zometeen de stad in en het eerste wat ik ga doen is je boek kopen! :)

  En ja, volgens mij is Marloes Horst nog steeds a lucky girl ;)

 4. februari 13, 2016 / 15:21

  Ik vind het echt heel gaaf dat je boek zo goed loopt! Had ik ergens wel verwacht maar het blijft toch spannend. En die dag buiten de deur eten is ergens ook wel weer heel chill haha. In de zin ‘Daarnaast mag ik lekker met vijftien kilometer per uur rennen terwijl ik gefilmd wordt’ moet het ‘word’ zijn, trouwens.

 5. februari 13, 2016 / 18:17

  Af en toe mag je jezelf best verwennen! Die appeltaart ziet er heerlijk uit!

 6. februari 13, 2016 / 18:50

  Ik ging vanmiddag bij ons langs de Bruna om te kijken of ze je boek hadden, maar helaas! Ze hebben er wel 4 (zo weinig!) besteld, maar die zijn ze kwijtgeraakt toen ze vorige week moesten ontruimen vanwege brand bij de buren… Dus ik laat ze lekker nieuwe bestellen!

 7. Ilse
  februari 13, 2016 / 19:38

  Wat leuk dat je er een paar hebt gesigneerd! De mijne volgende week ook in Groningen!

 8. Sanne
  februari 13, 2016 / 23:18

  Wanneer kom je bij RTL boukevard?

 9. Linda
  februari 14, 2016 / 21:33

  Vet leuk! Toen ik op instagram zag dat je bij Van Stockum had gesigneerd ben ik meteen daar naar toe gegaan en heb ‘m gehaald. Was er echt 500 meter vandaan maar had je net gemist haha! Tot nu toe vind ik – heb alleen nog doorgebladerd – je boek echt al een topper. Dit is wat de hardloopwereld miste, denk ik.