FRIDAY FAVOURITES: 206

Favourite Feeling – De reacties op Live, Love, Run
 photo Desktop65.jpg

Ik was zo ontzettend zenuwachtig over de reacties op mijn boek, dat ik het in december het liefste zag verdwijnen. Dat meen ik serieus. Ik was bang voor afschuwelijke kritiek. Van jullie ‘omdat jullie toch al zo veel wisten’ en van professionals ‘die vonden dat er fouten in het boek staan’. Tot nu toe heeft die negatieve kritiek me nog niet echt bereikt. Het zal vast nog wel gaan gebeuren en ik houd mijn hart vast voor dat moment, maar tot nu toe zijn de reacties ZO positief. Op Instagram, mijn blog, in real life tijdens boekpresentaties, jullie zijn allemaal enthousiast. En dat maakt mij een zeer gelukkig mens. Dank jullie wel. Oh en het feit dat ik in de bestseller top 60 op plek 30 stond was natuurlijk ook niet verkeerd. En het feit dat er steeds meer media aandacht is ook niet. Op Bol.com sta ik ook al de hele week redelijk hoog in de top 100 best verkocht. Ik kan niet anders dan heel erg dankbaar zijn (en blij dat ik mijn uitgever niet gedwongen heb het boek te cancelen).

Favourite Personal Triumph – Mijn angst voor TV opnames is weg

 photo IMG_1537.jpg

Vorige week vrijdag hoorde ik dat ik misschien maandag opnames zou hebben voor RTL Boulevard. Het hele weekend voelde ik me super rot, paniekerig. Maandagmiddag hoorde ik dat het – die dag – niet door zou gaan. Opgelucht was ik! Dinsdag had ik ineens spontaan een mini interview voor Jan Rijdt Rond, ik had geen tijd om in paniek te raken. Een dag later had ik een interview bij TV West en hoewel ik wel iets in mijn buik voelde, was ik niet heel erg zenuwachtig omdat ik dacht.. ach joh, wie kijkt er nu om elf uur ’s ochtends naar TV West? (mijn moeder toevallig woensdag, haha). En dat ging eigenlijk heel erg goed. Dus toen RTL Boulevard gistermiddag belde met de mededeling dat ze graag morgenochtend (vanmorgen dus) met mij wilde filmen, was ik ineens helemaal niet zenuwachtig meer. Ja, natuurlijk het is spannend. Maar ik vond het vooral ook heel erg leuk. En na de opnames vanmorgen weet ik het helemaal zeker TV IS LEUK! Het gaat vanavond niet mee in de uitzending, maar volgende week wordt het wel uitgezonden. De foto hier boven is tijdens de opnames gemaakt.

Favourite Note – Persoonlijke succeswens van Martin Garrix

 photo IMG_1427.jpg

HOE COOL IS HET dat ik gewoon een persoonlijk berichtje (op papier) heb gekregen van Martin Garrix, Martijn Garritsen voor intimi. Geregeld door een bloglezeres die afgelopen woensdag aanwezig was bij mijn boekpresentatie in Amsterdam. Ik heb het briefje, samen met het engeltje dat ik van Marloes heb gekregen in mijn tas zitten, die ik altijd meeneem naar boek-dingen. Ik geloof er heilig in dat dat er voor zorgt dat mijn TV opnames voor RTL Boulevard en mijn presentaties bij Run2Day goed zijn gegaan dankzij deze twee dingen. Ja, ik geloof in dat soort dingen. Ooit heb ik op straat een (lelijke) steen gevonden en ik geloofde dat wanneer ik die steen zou verliezen de wereld zou vergaan. Ik ben nog steeds dat meisje van negen.

Favourite Video – Glamour Interview

Twee weken geleden werd ik geïnterviewd door Babette van Glamour. We zouden het interview rennend doen, maar er stond te veel wind, dus we deden het binnen. Ons gesprek is nu te zien in deze YouTube video van Glamour. Hoe vinden jullie hem geworden? En moeten we die tweede video op gaan nemen, over onze versiertrucs?

Favourite Song – Taylor Swift – Style

Ja dit nummer is inmiddels al zo oud als de weg naar Rome (bijna dan), maar wat heb ik dit nummer afgelopen week grijs gedraaid. Ik heb er afgelopen week heerlijk op hardgelopen, maar ook op ‘gedanst’ en meegezongen in de auto. Thanks Taylor. Oh en tijdens het item van RTL Boulevard (wat vanavond of begin volgende week wordt uitgezonden, keep you posted daarover) luisterde ik ook naar dit nummer terwijl ik aan het lopen was voor de camera. Nogmaals, Thank you Taylor (en Kanye West is nog steeds een lul!)

Delen:

23 Reacties

 1. nettelie
  februari 12, 2016 / 17:08

  Deze twee favorieten zijn wat mij betreft al leuk genoeg. Lekker uitrusten jij!

 2. nettelie
  februari 12, 2016 / 17:09

  (Maarreh, niks tegen Kanye hè!!!)

  • Annemerel
   Auteur
   februari 12, 2016 / 18:16

   Heb je niet gezien wat hij over Taylor Swift zegt !! Vond ik super stom.

 3. februari 12, 2016 / 17:17

  Congratulations! I know by my own experience it belongs to the very best feelings to have finally the own book in hands :) Wish you the success you deserve <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Madeleine
  februari 12, 2016 / 17:23

  Ik heb je boek vanmiddag besteld! Aantal jaren geleden na een blessure durfde ik niet echt meer hard te lopen maar wil het graag al een tijd weer oppakken. Ik wordt alleen al zo enthousiast van de verhalen over je boek dus ik kan niet wachten tot ik hem kan lezen!

 5. Janine
  februari 12, 2016 / 17:25

  Ik heb het boek vanmiddag gekocht! Ben heel benieuwd, ga hem vanavond lezen!

 6. februari 12, 2016 / 17:39

  Ik heb je boek vanmiddag in mijn tussenuur gekocht en ik ga ‘m NU lezen – dat wilde ik even zeggen ;-)

 7. Ilse
  februari 12, 2016 / 19:08

  Leuke FF!

 8. Desiree
  februari 12, 2016 / 19:37

  Te leuk filmpje van Glamour, kan niet wachten op de volgende hahaha!

 9. Samantha
  februari 12, 2016 / 20:17

  Slecht ?! Nee joh ik probeer al de hele week je boek te krijgen , maar die is echt overal hier in de buurt uitverkocht !

 10. Catelijne
  februari 12, 2016 / 20:32

  Jaaaaa! Een tweede video! Graag!

 11. Ellis
  februari 12, 2016 / 21:27

  Ik heb je boek vandaag binnengekregen. Wat een mooi groot formaat en wat een mooie vormgeving! Succes met al je interviews en het trainen voor de marathon. Welke wordt het, heb je al een keuze gemaakt?

 12. Judith
  februari 12, 2016 / 23:09

  Zo cool voor je briefje van Martin Garrix!! en stiekem vind ik het heel cool dat mijn benen en nieuwe dekbed overtrek het tot jouw blog hebben geschopt ;) Tot woensdag in Den Haag!

 13. februari 13, 2016 / 07:11

  Super leuk! En oprecht leuk dat je alle foto’s van je boek liked en stiekem ook dat mijn foto nu op je blog staat!

 14. Marije
  februari 13, 2016 / 08:23

  Hoi Annemerel, je boek lijkt me super leuk en interessant om te lezen! Ik wil alleen geen fysieke boeken meer kopen, maar alleen E-books. Mijn vraag is dan ook; komt Live Love Run ook binnenkort beschikbaar als E-book??

  • Annemerel
   Auteur
   februari 13, 2016 / 10:53

   Hi Marije, dit heb ik met mijn uitgever overlegd maar er schijnt nog geen mooie techniek te zijn om een boek zoals dat van mij in E-book vorm aan te bieden. Het antwoord is dan ook nee, helaas!

   • Marije
    februari 13, 2016 / 13:40

    Thnx voor je antwoord! Dan hoef ik daar dus niet op te wachten en “mag” ik m gewoon bestellen :-)
    Fijn weekend!

 15. februari 13, 2016 / 10:55

  Haha supertof dat briefje van Martin Garrix! Kan je toch mooi in je zak steken ;)

 16. februari 13, 2016 / 14:50

  Oh wat leuk die persoonlijke note zeg! :) Snap best dat je dat bij je draagt !

 17. februari 13, 2016 / 15:44

  Allemaal leuke dingen, moet ik zeggen! Gelukkig is die video voor Glamour toch nog gelukt. En dat briefje van Garrix, tooof!

 18. Vera
  februari 13, 2016 / 16:14

  Ik wil even zeggen dat ik je boek zó leuk vind! Ik heb hem gekocht bij de boekpresentatie in Utrecht en heb hem inmiddels, tot mijn grote verdriet, al bijna uit. Stiekem was ik één van de mensen die een beetje bang was dat er weinig nieuwe info in zou staan, maar in tegendeel! Er staan juist heel veel dingen in die ik nog niet van je wist. Ik wist niet dat dat mogelijk was, haha :) Het boek is verder inderdaad ontzettend Annemerel. Ik heb al meerdere keren hardop gelachen om je schaamteloze eerlijkheid. Echt heel leuk!

 19. Imke
  februari 14, 2016 / 15:03

  Super leuk interview en filmpje. Lekker vrolijk en positief.
  Boek staat al tijdje op mijn wishlist, moet eerst nog even ergens geld vandaan toveren.
  Maar ga hem zeker kopen, ben heel benieuwd !

 20. februari 15, 2016 / 16:30

  Wat mega fijn al die positieve reacties op je boek! Ik wil hem zeker ook nog gaan lezen :) De video met Glamour is ook echt heel erg leuk, kijk uit naar jullie video over jullie versiertrucs, haha!