SNAPSHOT DIARY: 1/2

 photo Recently Updated155.jpg


 photo Recently Updated155.jpg

Good morning! Laat februari maar beginnen, ik denk dat ik er klaar voor ben. Alhoewel, mijn bed ligt best goed.

Gisteren geen zin gehad om boodschappen te doen en nu is het enige dat voor ontbijt door kan gaan 2/3 van een avocado en een paar rijstwafels. Geen slecht ontbijt hoor, geniet hier erg van. Tegenwoordig vind ik ze zelfs lekkerder zonder zalm (of had ik dat al eens verteld?).

 photo Recently Updated155.jpg

Schrik van mijn leven, mijn internet doet het ineens niet meer. Beneden in de hal tref ik een monteur van KPN aan die een aansluiting van een buurvrouw probeert te fixen, maar daardoor mijn internet dus heeft afgesloten. Oeps. Het is een beetje een zooitje bij die aansluitingen hier, er zijn maar vijf aansluitingen en er wonen zeven mensen in dit gebouw. Iedere keer als we een nieuwe buurman/vrouw krijgen (zoals nu het geval is), wordt er iemand uitgeknikkerd. Dit keer ben ik de sjaak. Maar dat kan niet, want ik heb mijn internet de hele dag nodig. Gelukkig is het binnen een half uurtje weer gefixt. Maar ik hou mijn hart vast voor de volgende KPN monteur.

Mijn internet doet het weer, de rust is wedergekeerd, tijd voor thee en mail.

 photo Recently Updated155.jpg

Er staat een tempoloop op het programma. Zie er tegenop, maar heb nieuwe schoenen en dat motiveert. Ga super snel, ondanks de keiharde wind. Ben tot nu toe erg tevreden over de Pure Boost X van Adidas. Maar dit is pas de tweede keer dat ik ze draag dus kan nog geen uitgebreide review geven. Wil je ze ook graag hebben/testen? Lees dan vooral mijn blog vanmiddag!

 photo Recently Updated155.jpg

Done! Zes kilometer in 28 minuten en 30 seconden. Netjes.

Gedoucht, haar gewassen, BB cream en mascara op mijn smoel en klaar voor een heleboel telefoontjes en het schrijven van een blogje.

 photo Recently Updated155.jpg

Ik maak alvast een begin aan de Love & Share, heb dit weekend namelijk weer een groot aantal linkjes gevonden op Twitter.

Tijd om naar mijn ouders te rijden, kijk nou, de bloemetjes bloeien al. Het is twaalf graden, maar door de wind voelt het wel alles behalve lekker.

 photo Recently Updated155.jpg

Even getankt (en echt twaalf graden, zie je! Ik zei net maar wat toen ik twaalf graden zei, maar goed gegokt dus hahaha), ga vanmiddag weer naar Amersfoort, daar heb ik een volle tank voor nodig.

Bij mijn ouders lunch ik met twee speltboterhammen. De ene met carpaccio tartaar en de ander met zalm en citroenmayonaise. Not bad.

 photo Recently Updated155.jpg

Cappuccino als toetje en ready to go to Amersfoort, naar de drukkerij, waar ik mijn boek van de lopende band mag halen.

Roos gaat met me mee, als moral support en als cameravrouw. Omdat ze hierna direct door gaat naar Leiden mag haar knuffel Bas ook mee. Ik hou van Bas, hij is de meest fotogenieke knuffel op aarde.

 photo Recently Updated155.jpg

Oh my Lord daar ligt ‘ie! Op de lopende band!! Zo bizar om te zien. Toen ik de drukkerij binnenwandelde zag ik mijn boek overal. Op de band waar gestickerd werd, bij de snijmachine’s, bij de lijm, gewoon echt overal! Roos en ik hebben alles gefilmd, maar ik denk dat ik er geen aparte video van ga maken, zal het verwerken in mijn eerste weekly vlog, die als het goed is volgende week maandag live gaat (als ik het volhou, maar ik doe mijn best!).

Op advies van Roos heb ik twintig boeken gesigneerd, daarna heb ik deze boeken weer random terug gedaan in het ‘proces’, mocht je ooit een van deze boeken in je handen krijgen, let me know!

 photo Recently Updated155.jpg

Kijk nou, daar is ‘ie!!! En ik sta bij twee van de vijf pallets met mijn boeken. Zo onwerkelijk.

Om het te vieren eten Roos en ik iets bij McDonalds. We mogen van mij allebei een dingetje, omdat het niet ons avondeten is, maar een tussendoortje (als avondeten wil ik namelijk sushi) (en ik moet van de week nog in mijn mooie outfit voor de boekpresentatie dus ik kan geen 100 kilo aankomen). Ik kies voor een McKroket (349 calorieën), Roos gaat voor een boerenfrietje (419 calorieën) met mayonaise (zonder calorieën, want die stonden niet op de verpakking, zo fijn!!!).

 photo Recently Updated155.jpg

Home sweet home! Ondertussen heb ik Roos afgezet in Leiden, heb ik boodschappen gedaan bij Albert Heijn (morgen wel een normaal ontbijt, yes!) en heb ik bij mijn favoriete boekhandel, Paagman, stiften gekocht om boeken te signeren (balpennen werken niet fijn vind ik!).

Blog schrijven die vanmiddag online komt! Ik daag je uit om met mij te strijden tegen vier andere bloggers, op de Pure Boost X van Adidas! Om 17.00u lees je er meer over (op mijn blog en Instagram).

 photo Recently Updated155.jpg

Lees jullie reacties op mijn februari-praatje. Zo lief!!! Maakt me gelukkig en ben blij dat ik toch ga proberen twee keer per dag te bloggen, you’re worth it, haha!

HOE COOL IS DAT, MIJN BOEK!!!!!!!!!!!! Ligt gewoon de hele tijd naast me. En volgende week dus ook bij degene die hem besteld hebben. Ga het gewoon nog een keer zeggen, heb je mijn boek al besteld? Dat kun je HIER doen! (misschien heb je hem dan wel dit weekend al?!?!!!)

Goed, ga ik nu lekker in bed liggen met Netflix. Morgen gaat alweer om zes uur de wekker, heb een fotoshoot voor Cosmopolitan samen met een aantal andere bloggers, zo cool! Moet schoonheidsslaapje doen :-)

Liefs,
Annemerel

Delen:

38 Reacties

 1. Rieke
  februari 2, 2016 / 12:03

  Omg het is gewoon af!! Lijkt me inderdaad onwerkelijk als je erdoor omringd wordt. Ik ben supernieuwsgierig! Wilde ‘m eigenlijk in de winkel gaan kopen, maar geloof dat ik ‘m toch maar moet bestellen, dan heb ik ‘m sneller, hehe.
  En Basje is inderdaad fotogeniek, zo schattig.

  Nu heb ik zin in een McKroket.
  Voor die 100 kilo zou ik niet bang zijn als ik jou was btw; je ziet er fantastisch uit.

 2. Inneke
  februari 2, 2016 / 12:06

  Zooo benieuwd naar je boek!
  Alleen…. wij vertrekken donderdag dus op ski-vakantie hé (niks mis mee in principe) maaaaar nu moet ik nog tot daarna wachten voor je boek!

 3. Tessa
  februari 2, 2016 / 12:23

  Ohh krijg je het boek echt eerder als je ‘m besteld hebt? Lucky us!

 4. februari 2, 2016 / 12:26

  Ah wat vet van je boek! Gefeliciteerd!

 5. Maaike
  februari 2, 2016 / 12:30

  Ja sinds het kon ge-preorderd! Dus kan niet wachten :)

 6. februari 2, 2016 / 12:32

  Aaah wat bizar dat je je boek nu gewoon vast kan houden! Toch nog wel een stukje bijzonderder dan de metro elke dinsdag. Gewoon een heel boek! wauwiiieee, ik ben heel benieuwd! :)

 7. februari 2, 2016 / 12:37

  Zo gaaf om je boek in handen te hebben. Leuk dat je er 20 hebt gesigneerd! :D

 8. Denise
  februari 2, 2016 / 12:43

  Boek al weken geleden besteld, ik wacht met smart (misschien wel een gesigneerd exemplaar!)

 9. Denise
  februari 2, 2016 / 12:48

  Spannend!

 10. februari 2, 2016 / 12:51

  Wat supergaaf! En wat ziet je boek er mooi uit, ik ben erg benieuwd!

 11. Danielle
  februari 2, 2016 / 12:55

  Boek besteld bij de Run2Day, hopelijk zijn die ook snel met leveren :)

 12. februari 2, 2016 / 12:59

  Ik heb hem ook besteld en ik kan echt niet wachten!! Daarnaast heb ik super veel zin in volgende week donderdag! :D

 13. Stephanie
  februari 2, 2016 / 13:06

  Boek besteld :)!

 14. Jeanine
  februari 2, 2016 / 13:19

  Oh hopelijk verstuurd bol.com ze voor dit weekend al! Anders dinsdag binnen denk ik ?

 15. Tember
  februari 2, 2016 / 13:31

  Super leuke diary weer! Ik kijk er altijd zo naar uit om ze te lezen. En nu in afwachting van je boek. Spannende tijden voor je lijkt me maar geen stress want aan alle reacties steeds te zien zal je boek zo uitverkocht zijn!

 16. José
  februari 2, 2016 / 13:43

  Besteld! Hoop door het boek weer inspiratie te kunnen vinden om te gaan trainen voor de halve marathon ;)

 17. Tessa
  februari 2, 2016 / 13:57

  Ohhhh ik ga zo hard duimen dat ik een gesigneerde heb!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 2, 2016 / 18:08

   En anders kom je gewoon naar Run2Day, toch?! :D

 18. februari 2, 2016 / 13:58

  Zo leuk dat je twintig boeken gesigneerd hebt! Ik hoop dat ie dit weekend op de mat ploft. Zo een weekly vlog lijkt mij trouwens heel leuk.

 19. Giulia Califano
  februari 2, 2016 / 14:07

  Waaaahh, zo onwerkelijk inderdaad! Ik heb je boek echt direct besteld toen het kon, dus ik ben benieuwd wanneer ik ‘m heb! Volgende week een weekendje Disney, oh wat zou het fijn zijn dan ’s avonds in bed in Parijs jouw boek te kunnen lezen! Geniet van alles wat je nu overkomt, je hebt het dubbel & dwars verdiend!

 20. Maaike
  februari 2, 2016 / 14:21

  Zoo hé! Dat is snel gegaan! Ik kan me jouw blogposts over dat je een boek zou gaan schrijven nog heel goed herinneren en nu heb je je EIGEN boek ineens in je hand! Mag je supertrots op zijn! Vind de voorkant in ieder geval al heel mooi :) Geniet van deze tijd, met boekpresentaties en signeren…. You are a lucky girl!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 2, 2016 / 18:07

   Hahaha ja tijd vliegt, maar toen ik die blog schreef was het begin april!!! Tien maanden geleden alweer!

 21. Martine
  februari 2, 2016 / 14:31

  Aah ik heb’m gevraagd voor mijn verjaardag (de 19e) – alleen jammer dat ik dan langer moet wachten haha

 22. februari 2, 2016 / 14:39

  Super leuk om te zien dat je boek klaar is! En dat je hem gesigneerd hebt voor de eerste 20 is wel een leuk idee!

 23. februari 2, 2016 / 15:06

  Wat een speciale dag! Gefeliciteerd

 24. Ilse
  februari 2, 2016 / 15:08

  Waaaah, spannend zeg! Ik kan niet wachten tot hij in de bus valt!

 25. februari 2, 2016 / 16:12

  JE BOEK! Hij komt ook gewoon continu op je Snapchat voorbij maar ik vind het meer dan terecht. Die twintig random gesigneerde boeken zijn ook een tof idee!

 26. februari 2, 2016 / 16:20

  Nogmaals proficiat! Ik kan me inbeelden dat je nu echt wel heel trots bent!

 27. Petra
  februari 2, 2016 / 16:21

  Ik hoop zoooo dat je boek er op tijd is! Ik vertrek woensdag naar Barcelona voor mn eerste halve marathon, en wilde hem meenemen als inspiratie ;)

  • Annemerel
   Auteur
   februari 2, 2016 / 18:06

   Woensdag als in morgen, of woensdag als in over acht dagen? Als het dat tweede is, dan moet je hem op tijd hebben als je hem besteld hebt!

 28. februari 2, 2016 / 17:06

  Jaaa! Ook ik heb je boek gepreorderd! Ben super benieuwd :)

 29. Lotte
  februari 2, 2016 / 17:36

  Heb je boek net besteld, ben benieuwd!
  Succes met alles de komende tijd.

  Tot in Italië & Saalbach! X

 30. Karlijn
  februari 2, 2016 / 18:38

  Besteld! Wilde eerst wachtten tot ik em in de winkel kon halen maar kon het uiteindelijk toch niet laten!! Ben benieuwd!!

 31. Lana
  februari 2, 2016 / 20:47

  Wanneer kom je bij Run2Day in Utrecht?

 32. Dorine
  februari 2, 2016 / 20:59

  Ooooh ik heb ‘m net ook besteld. Ten eerste omdat ik je al heel lang volg en daarom je boek ook wil lezen. En ten tweede omdat ik hoop dat jij mij kan inspireren om ook te gaan beginnen met hardlopen… Ben heel benieuwd :)

 33. Simone
  februari 2, 2016 / 22:47

  Grappig om te lezen over je internet probleem, ik heb namelijk precies hetzelfde probleem in mijn woning. Er waren 2 werkende aansluitingen voor 4 appartementen.. Inmiddels zijn het er 3, maar ik houd inderdaad m’n hart vast voor wanneer de volgende monteur komt!

  En super gaaf om je boek zo gedrukt te zien worden. Volgende week valt hij als het goed is bij mij op de mat! :)

 34. februari 3, 2016 / 09:55

  Echt super tof dat je gewoon je eigen boek in handen hebt gehad! En wat leuk dat je 20 random exemplaren hebt gesigneerd! Heel erg leuk! Ben benieuwd naar de reacties van die mensen haha

 35. februari 3, 2016 / 17:57

  Wauw, wauw, waaaauw! Wat onwijs tof en moeilijk te bevatten! Je eigen boek in je handen. Zo onwijs tof! Ik ga hem bestellen, maar heb nu eventjes geen geld haha (zara..).