SNAPSHOT DIARY: 11/3

 photo Recently Updated12.jpg


 photo Desktop142.jpg

Good morning. Tijd voor mijn vier kilometer hardlooprondje. Vier kilometer is het nieuwe tien kilometer. Haha, niet echt eigenlijk, maar als ik tien kilometer wil lopen moet ik om zes uur opstaan, ik vind half zeven al heftig genoeg in mijn vakantie.

Na het lopen is het – as usual – tijd voor het ontbijt. Ook dit keer staan er weer sapjes, bananen, scrambler eggs, verse broodjes en thee op het menu. Could get used to this.

 photo Desktop142.jpg

Up & up we go again! Het zicht is vanmorgen iets minder goed, er is veel laag hangende bewolking.

Tijd voor een lifselfie, want volgens mij heb ik die deze week nog niet echt gedaan? In ieder geval, ik ben niet zo boos als ik er uit zie, maar de weerkaatsing van de zon (die er dus achter de wolken echt wel is) in de sneeuw, zorgt ervoor dat ik een beetje moeilijk kijk.

 photo Desktop142.jpg

Gaan we dan, de wolken in.

Als we op bijna 2400 meter hoogte uitstappen zijn we de wolken voorbij, we zijn boven de wolken uitgekomen. En boven de wolken, schijnt de zon! Mooi plaatje levert dat op en YES, zon, dat skiet een stuk lekkerder dan die laaghangende bewolking waardoor je geen hand voor ogen ziet.

 photo Desktop142.jpg

Tijd voor… warme chocolademelk met slagroom en apfelstrudel. Roos en ik delen heel netjes onze apfelstrudel. Dat doen we iedere dag trouwens. Normaal deel ik mijn eten niet, maar als ik iedere dag een hele apfelstrudel weg zou werken om tien uur, weet ik niet of ik volgende week mijn skibroek nog pas.

 photo Desktop142.jpg

We zijn naar het hoogste punt van het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis geklommen. De hoogste lift eindigt op 2828 meter, daar boven ligt nog een klein stukje berg, die zijn we te voet en met een touw beklommen. Dat leverde een prachtig uitzicht op.

 photo Desktop142.jpg

Ons avontuur inspirerende anderen blijkbaar, want ineens zijn we niet meer alleen op het topje van de berg. Niet erg, want dan kunnen die anderen mooi een foto van ons maken.

En skiing again!

 photo Desktop142.jpg

Lunch lunch! De kipnuggets van gisteren waren een succes, dus vandaag weer op het menu!

OK, hier moest ik stiekem wel een klein beetje om lachen, er skiet hier een groep mensen (volgens mij zijn het twee gezinnen) met deze hesjes. Ze doen hier een triatlon, skiën, zuipen en seks, althans dat staat op de hesjes. Normaal plaats ik geen foto’s van vreemden op mijn blog, maar dit was te goed om niet te delen. Ik heb deze Snapchat trouwens in eerste instantie alleen naar een paar vrienden gestuurd, maar zoals ik al zei, te grappig om niet te delen.

 photo Desktop142.jpg

Roos had blijkbaar ook iets heel grappigs op haar telefoon, ik weet nog steeds niet wat het was…

Skiing again! Het zonnetje schijnt, de pistes zijn doordat het koud is nog steeds lekker en goed te doen. Mij hoor je niet klagen. We skiën totdat alle liften dicht zijn en er echt geen mogelijkheid meer is om een piste te nemen, zonder dat we daarvoor naar boven hoeven te lopen.

 photo Desktop142.jpg

OK. Niet zo leuk thuis komen, mijn blog is mega raar, er staat maar een blog en je kunt verder ook niet naar andere blogs doorklikken, mijn side bar is weg, mijn logo is weg en ik heb zelf niets gedaan.

Stress in de tent, maar ik kan niets doen, ik heb niks gedaan, was aan het skiën, wat zou ik gedaan kunnen hebben? Samen met mijn host/beheerder probeer ik een oplossing te vinden en er achter te komen hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ik neem maar een Aperol Spritz, want ik kan hier nu verder even helemaal niets mee.

 photo Desktop142.jpg

Deze blog-stress heeft nog tot 20.00u geduurd, wat er gebeurd is weten we nog steeds niet, maar er is inmiddels een back-up van 24 uur eerder terug gezet, alle reacties die in de tussentijd gegeven zijn ben ik helaas kwijt, maar mijn blog ziet er in ieder geval weer uit zoals hij er uit hoort te zien. Helaas heb ik hierdoor wel de hele tijd met mijn telefoon in mijn hand gezeten terwijl ik met mijn ouders en zusje uit eten was en heb ik weinig geproefd van mijn tagliatelle met zeevruchten. Volgens mij was ‘ie wel lekker, want ik heb alles tot de laatste sliert en garnaal op gegeten.

Inmiddels is het negen uur en lijkt alles weer naar behoren te werken. Nu alleen weer in groot gevecht met het internet. Techniek zit vandaag niet echt mee bij mij. Beetje frustrerend. Maar wat doe je eraan? Ik ga nog even in gevecht met de techniek en daarna naar bed, want dat doe ik hier gewoon steevast tussen negen en tien. Granny-bedtime.

Morgen alweer laatste dagje! Time flies!

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. maart 12, 2016 / 12:27

  Oh no, zo vervelend van je blog. Gelukkig is het goed gekomen!

 2. maart 12, 2016 / 13:03

  Wat een heerlijk uitzicht daar boven op die berg!!

 3. maart 12, 2016 / 13:22

  O wat vervelend an je blog, hopelijk is het snel opgelost. Maar wat een mooie foto’s weer van de wintersport!

 4. maart 12, 2016 / 13:34

  Ah jeetje frustrerend zeg van je blog! Maar wel weer een hele leuke dag verder!

 5. maart 12, 2016 / 14:29

  Oeh wat vervelend dat je blog zo raar deed!
  Maar je kan vandaag weer lekker ontstressen in het prachtige Oostenrijk. die foto boven de wolken is echt super mooi!

 6. maart 12, 2016 / 15:37

  Ugh, blog issues, dat herken ik. Ik ben ooit ook bijna alles kwijt geraakt. Zo frustrerend. Maar achteraf blijkt het vaak wel weer mee te vallen. Wat een heerlijk weekje weer. En die hesjes, tja…. uhm… weird?!

 7. Ellen
  maart 12, 2016 / 17:39

  Wat vervelend dat je blog zo moeilijk deed! Maar verder ziet het er wel weer een hele leuke dag uit. Lekker ontbijt, ik snap dat je daar wel gewend aan zou kunnen raken ;)

 8. maart 12, 2016 / 19:17

  Kan me voorstellen dat je schrok dat je blog zo raar deed… gelukkig is het opgelost, net als dat dingetje wat ik je mailde. Dit is een stuk fijner :)

 9. maart 12, 2016 / 19:28

  Ah ik ben echt blij dat je blog het weer doet! En ook dat je de verificatiecode er weer af hebt, want dat deed het bij mij steeds niet… Wat een leuke foto’s met je vader en zusje daar bovenop de berg. Ook echt tof om boven de wolken te zijn en daar de zon aan te treffen! Geniet van je laatste dag morgen.

 10. maart 12, 2016 / 20:15

  Gelukkig is het weer goed gekomen met je blog! Wat hebben jullie trouwens ontzettend lekker weer! Skiën is dan extra leuk :-)

 11. Ilse
  maart 12, 2016 / 20:38

  Wat een uitzicht en prachtige foto’s!