FRIDAY FAVOURITES: 210

Favourite Feeling – Skiing

 photo skien.jpg

Iedere wintersportfan moet het hier wel mee eens zijn, toch? Vooral met perfecte omstandigheden, een strak blauwe lucht, lekker zonnetje, goed geprepareerde pistes en niet al te veel mensen om je heen. Perfect. Maar goed, de dagen met sneeuw, kou, wind en ongeprepareerde pistes heb je ook nodig, om dit soort fantastische dagen nog beter te kunnen waarderen. Daarom heb ik altijd het liefst aan het begin van mijn vakantie ‘slechte’ omstandigheden en aan het eind van de week dit soort prachtige plaatjes.

Favourite Beautyproduct – Shiseido UV Protect Foundation

 photo IMG_5059.jpg

Mijn moeder heeft een nieuwe zonnebrand, met factor 30 en een kleurtje. Zij is fan, maar ik ook! Wat een super fijn product. Hij dekt super goed, geeft niet zo’n zonnebrand-glans, maar beschermt tegelijkertijd ook heel goed. Ik draag hem nu vijf dagen en heb er nog geen reactie (acné, bultjes) op gekregen. Super fijn. Fingers crossed dat dit mijn nieuwe holy grail is, want mijn favoriete BB cream van Estée Lauder (waar ik inmiddels al vijf tubes van versleten heb), is uit het assortiment.

Favourite Read – Shopaholic to the rescue

 photo sttr.jpg

Alweer het achtste deel in de Shopaholic-serie. Het grootste deel van het boek las ik zondag achterin de auto bij mijn ouders. Hij staat bij mijn favorieten, dus hij is leuk, hoe leuk? Dat lees je zondag!

Favourite Food – Apfelstrudel

 photo Screen Shot 2016-03-10 at 20.16.58.png

Ik weet niet wat het is, maar ik ben hongeriger dan ooit! ‘Vroeger’ at ik ’s ochtends een broodje, dronk ik om half elf warme chocolademelk en at ik om half twee mijn lunch. Nu eet ik ’s ochtends anderhalf broodje (met ei) en heb ik om tien uur al honger. Dan eet ik een apfelstrudel (bij mijn warme chocolademelk), vervolgens heb ik om één uur alwéér honger. Hoe kan dat toch? Zou die vier kilometer die ik hier per dag probeer te lopen dan echt zoveel invloed hebben op mijn eetlust. Het lijkt erop. Tot nu toe ben ik trouwens van ieder wintersporttripje lichter terug gekomen dan ervoor. Dus ik maak me nog niet heel veel zorgen.

Favourite Song – All Saints – One Strike

Gewoon, heel erg fijn nummer. Luister hem al twee weken op repeat, samen met Faded van Alan Walker. Het wordt tijd dat er weer nieuwe leuke nummers uitkomen want dit loopt echt de spuigaten uit! Ik hou van een goede nineties revival!

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. maart 11, 2016 / 21:24

  Aaah, al die fijne wintersportfoto’s! De bergen zien er perfect uit daar :) Ik heb ooit het eerste deel van de Shopaholic serie gelezen maar ben op de één of andere manier nooit verder gekomen, haha.

 2. maart 12, 2016 / 03:19

  Jaaaa, zoals jij ’t beschrijft, zo voel ik het ook! Er is geen beter gevoel dan zo in de perfecte condities te kunnen skien. En een lekkere apfelstrudel kan ik aaaaaaaaaaaaltijd smaken, mmmm.

 3. Daphne
  maart 12, 2016 / 08:49

  Wat heerlijk al die wintersport plaatjes :) Ik ben het helemaal met je eens, intents genieten dat skiën. En zeker met de perfecte condities :)
  Ik had nog een tip over een eventuele vervanger van je BB cream. Ik gebruik ook de lijn van Jetske Ultee en heb aan de hand van haar blogs een BB cream gevonden die “goedgekeurd” is door haar en bij mij erg goed werkt (lees: geen pukkeltjes/geïrriteerde huid) het is de nude magique CC cream (groene) van l’Oreal, spf 20. Dus wellicht het proberen waard. Ook neem ik elke ochtend een visolie tablet van bional. Ik doe dat een paar maanden en weet niet of het daar aan ligt, of in combi is met de producten van Jetske maar mijn huid ziet er erg goed uit. Misschien ook iets voor jou?
  X

 4. maart 12, 2016 / 09:41

  Oh wat heerlijk die strakke piste met blauwe lucht!! En die apfelstrudel ziet er ook geweldig uit!

 5. Ilse
  maart 12, 2016 / 20:33

  Wat een uitzicht zeg en die apfelstrudel is zo lekker! En ben benieuwd naar je review van de achtste shopaholic!