SNAPSHOT DIARY: 11/11

 photo Collages63.jpg


 photo Collages63.jpg

Mornnnning vroeg wakker, maar geen zin om op te staan. Ik spendeer een uur in bed met mijn iPhone (Instagram) en een geurkaars.

Ik heb mezelf uit bed weten te slepen en nu is het tijd om de was die al een week aan de waslijn hangt op te ruimen. Heb ik eindelijk ruimte een volgend wasje te draaien.

 photo Collages63.jpg

Working working! Bezig met Metro, moet wachten totdat ik reactie krijg van degene die ik wil interviewen. Heel logisch dat het een paar uur duurt voordat er reactie komt (ik bedoel, ik reageer ook niet altijd binnen vijf minuten op mijn berichtjes), maar in de tussentijd kan ik weinig doen. Of nou ja ik kan natuurlijk wel veel doen, maar ik doe het niet echt…

To-do-list wordt wel al aardig roze. Dat is een goed teken.

 photo Collages63.jpg

Ondertussen maar even gedoucht en een work-out gedaan, maak ik mezelf nog enigszins nuttig.

Super veel zin in iets zoets, ik haal een Nakd reep uit mijn auto aangezien ik niets in huis heb.

 photo Collages63.jpg

Goed stuk van Garance Doré over willpower en discipline.

Interview gehad (yes!) uitgewerkt (yes!) en make-up op mijn gezicht gesmeerd…

 photo Collages63.jpg

Tijd om mijn jas aan te trekken en richting Amsterdam te rijden.

Maar niet voordat ik een Gingerbread Latte gehaald heb bij Starbucks.

 photo Collages63.jpg

Ik ga naar de boeklancering van Daisy, ze lanceert haar I Love Health boek waar ik dinsdag al over schreef in Metro. En wie is daar op de presentatie? Susanne! Susanne was onderdeel van de leukste persreis ooit (net als Noortje uit de snapshot diary van afgelopen maandag).

Daar is ze dan lieve mooie Daisy die de lat voor de boeklanceringsspeech gelijk heel erg hoog heeft gelegd. Ook voor het boek trouwens.. want dat is echt een aanrader!

 photo Collages63.jpg

Ik zal niet ontkennen dat ik een glas champagne gedronken heb op Daisy’s mooie boek, maar dit sapje van Sapje was ook erg lekker. Mijn favoriet uit de detox die ik van de zomer deed.

Home sweet home, op de terugweg nog even langs de supermarkt gereden om wat boodschapjes te halen. Ook maar een doosje sushi meegenomen, want erg veel zin om te koken had ik niet meer, het was immers al half negen geweest (en koken in mijn keuken is sowieso niet echt mijn ding).

 photo Collages63.jpg

Tijd voor Gossip Girl seizoen 6. Het enige seizoen dat ik pas een keer gezien heb (op de laatste aflevering na) en dat seizoen heb ik ook maar half gezien omdat ik mijn aandacht er niet bij kon houden (ik was er toen misschien wel een klein beetje klaar mee), ik leer tijdens het kijken in ieder geval heel veel nieuws ;-).

Ooooh en onder het genot van een rol oreo’s. Oeps.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. november 12, 2015 / 12:10

  Grappig hoe jou auto een soort van ‘candy box’ is voor noodgevallen, hahaha :-) De boeklancering zag er leuk uit.

 2. november 12, 2015 / 12:15

  Ik kon mijn aandacht bij dat seizoen ook al niet meer echt houden en was vaak ondertussen met andere dingen bezig. Nu regelmatig aan het twijfelen of ik alles weer opnieuw ga kijken :-)!

 3. november 12, 2015 / 12:24

  Dat wasrekprobleem klinkt bekend! Ik snak naar een droger en meer ruimte haha! En het laatste seizoen van Gossipgirl, zou niet meer weten wat er toen gebeurde. Misschien binnenkort maar weer eens terugkijken.

 4. Ilse
  november 12, 2015 / 12:31

  Ooeehhh Gossip Girl. Ik heb het nooit gekeken maar nu eindelijk ontdekt. Ik ben gelukkig pas bij seizoen 3 want moet er echt niet aan denken dat ik er klaar mee ben, snap je? :P Ik heb dus nog wel even te gaan. Heerlijk! Maar ik benieuwd wat er in seizoen 6 gaat gebeuren want ik zie ineens Bart Bass weer.

 5. november 12, 2015 / 12:33

  Ik ben zo benieuwd naar de Gingerbread Latte van de Starbucks! Heel erg herkenbaar trouwens dat je bij een serie een seizoen hebt waar je je aandacht niet bij kan houden.. Ik heb het bij dit seizoen van TVD, kan er gewoon niet naar kijken terwijl ik het wel heel leuk vind. Zo vreemd!

 6. november 12, 2015 / 14:03

  Ik krijg spontaan zin in Oreo’s… Ik ben heel benieuwd naar het boek van Daisy!

 7. november 12, 2015 / 15:45

  Oeeeh Oreo’s haha! Zo lekker. Ik ben ook opnieuw begonnen met Gossip Girl, maar hang nog weer in seizoen 1.

 8. Rianne
  november 12, 2015 / 18:31

  Hee wat een leuk jurkje heb je aan op de foto van de boeklancering; zwart wit gestreept! Waar heb je die vandaan? Of is het geen jurkje?

  • Denise
   november 15, 2015 / 15:42

   Ik ben ook erg benieuwd! Hij staat je heel mooi x

 9. november 12, 2015 / 18:36

  Ohh Gossip Girl! Wil ik ook weer zien!

 10. Ilse
  november 12, 2015 / 20:17

  Leuke en productieve dag zo, oreo’s en gossip girl is echt een goede combi! :)

 11. november 12, 2015 / 21:52

  Leuke foto’s weer. Ik ben echt benieuwd naar het boek van Daisy

 12. november 13, 2015 / 10:07

  Aaaahhh sushi!! Zoo lekker!

 13. november 13, 2015 / 10:37

  Lekker, sushi! Waar is je jas van? Hij is echt super mooi!