RUN BABY RUN: Running with you

 photo Recently Updated117.jpg

Afgelopen weekend liep ik twee keer negen kilometer hard, samen met een aantal van jullie. En daar ben ik diegene ontzettend dankbaar voor, want ik overdrijf niet als ik zeg dat ik anders het hele weekend mijn hardloopschoenen niet had aangetrokken. Ik was niet in beste conditie, mijn kaak was flink ontstoken en daar ga je je nu niet bepaald beter van voelen. Zaterdagochtend ging het nog wel een beetje OK, maar zondag had ik inmiddels ook een beetje koorts en voelde ik me niet echt OK. Stiekem baalde ik een klein beetje dat ik de deur uit moest, maar ja… iedereen had er zin in en sommigen waren al onderweg. Ik kon moeilijk afzeggen. Dus hup, niet zeuren, ibuprofen en GAAN!

Zowel zaterdag als zondag was het lopen een succes! Zoals aangekondigd liepen we met een tempo van 10 kilometer per uur. We begonnen op de Scheveningseweg, liepen vanaf daar richting de haven, om vervolgens de bosjes van poot in te lopen. Even langs het strand, dan nog een klein stukje duinen en vervolgens over de Laan van Poot richting het congresgebouw, daar konden we ons beginpunt, de Starbucks, weer ruiken. Met negen kilometer op de teller verdiende iedereen wel een heerlijk kopje koffie of thee van Starbucks en dat kregen we dan ook! (DANKJEWEL STARBUCKS!) en omdat ik ook de rotste niet ben, deelde ik homemade havermoutkoekjes uit.

Ik vond het zo leuk om een aantal van jullie te zien. Op zaterdag liepen we met zijn vijftienen, op zondag waren we met negen. Stiekem was lopen met negen meiden nog beter dan lopen met vijftien, omdat ik echt leuk vind om met jullie allemaal te kunnen praten. Dat ging op zondag nog net iets makkelijker dan op zaterdag. Want daar ging het me eigenlijk om, gezellig praten met jullie en ondertussen hardlopen.

Het is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar, dus mocht je nu denken.. shit, waarom was ik hier niet bij, de kans is groot dat ik dit in de (nabije) toekomst nog wel een keer ga doen. Dus hou mijn blog, Instagram en Facebookpagina goed in de gaten voor nieuwe aankondigingen!

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. Olga
  november 11, 2015 / 17:10

  Leuk! Ik zit nu in Zuid-Afrika maar wil graag een keer meegaan, ik volg je blog al jaren!!

 2. Anika
  november 11, 2015 / 17:11

  Ik vond het echt super leuk en gezellig om erbij te zijn! Zeker voor herhaling vatbaar!

 3. november 11, 2015 / 17:24

  Superleuk! Nou als ik van hardlopen had gehouden, had ik het wel geweten :)

 4. november 11, 2015 / 17:41

  Het was super gezellig! Bedankt voor de leuke run.

 5. november 11, 2015 / 17:53

  Leuk! De bootcamp vond ik toen ook gezellig, hopelijk kan ik de volgende run weer eens mee. Wat sympathiek van Starbucks trouwens!

 6. Lana
  november 11, 2015 / 18:03

  Het klinkt echt super leuk en gezellig! Hopelijk kan ik de volgende keer dat je zoiets organiseerd ook meedoen!

 7. Lilian
  november 11, 2015 / 18:34

  wat leuk!
  dan ga ik mijn conditie wat opkrikken zodat ik de volgende keer ook meekan :D

 8. Chantal
  november 11, 2015 / 18:57

  Ja het was super leuk! Voor herhaling vatbaar!

 9. november 11, 2015 / 19:01

  Super leuk!

 10. Sophie
  november 11, 2015 / 19:05

  Leuk!!! Volgende keer hoop ik erbij te zijn!

 11. Kora
  november 11, 2015 / 21:19

  Het was ook echt heel leuk om jou (en de andere meiden) te ontmoeten!

 12. Ilse
  november 11, 2015 / 21:38

  De volgende keer wil ik zeker weer mee!

 13. november 11, 2015 / 23:06

  Ahhh wat leuk. En die selfie is de bom! Leuk dat je dit vaker gaat doen ook. Alleen jammer dat je je niet helemaal lekker voelde. Wel erg sportief dat je toch gegaan bent!

 14. Mandy
  november 11, 2015 / 23:12

  Leuk! Ik hoop er de volgende keer wel bij te kunnen zijn. Moest nu helaas beide dagen werken en kon geen vrij meer vragen ivm korte termijn. Hou me aanbevolen voor een volgende keer!

 15. Jolanda
  november 12, 2015 / 10:28

  Super leuk!
  Alleen moet ik echt nog wel beter worden in hardlopen, want 10km per uur hou ik nu maar 5 minuten vol :P

 16. Danielle
  november 12, 2015 / 11:02

  Leuk zeg! Hoop dat ik ook een keer kan aanhaken.

 17. Amber
  november 12, 2015 / 12:18

  Ik vond het echt heel gaaf! Stiekem toch wel trots dat ik mijn langste afstand ooit gelopen heb :) Sorry iedereen dat jullie door mij niet altijd konden doorlopen, maar als er een volgende keer komt zal ik getraind zijn! Dit heeft mij in ieder geval wat meer motivatie gegeven om vaker te gaan hardlopen.

  Wat ik me trouwens later bedacht, een tip voor Annemerel: de kustmarathon. Die is ergens in Oktober en gaat volgens mij letterlijk over het strand. Waarschijnlijk de meest helse marathon in Nederland, maar een mooie omgeving is het wel (mijn ouders wonen daar in de buurt en ik loop als ik daar ben altijd in het bos en duinen)

 18. november 12, 2015 / 13:00

  Echt heel leuk dat het een groot succes was! En ik denk dat het jou ook weer een flinke boost geeft, want als dit bij je werk hoort is je werk hoogstwaarschijnlijk geweldig :)

 19. november 13, 2015 / 20:19

  Super tof dat je dit georganiseerd hebt, ziet er gezellig uit!