FRIDAY FAVOURITES: 194

Favourite Feeling – Running the Berlin Marathon

 photo 346021_205404451_XLarge.jpg

Wat een voorrecht, om een kleine drieenhalf uur hard te lopen en van ieder moment te kunnen genieten. Geloof me, dat had ik van te voren niet verwacht. Ik was voorbereid op pijn, heel veel pijn. Misschien was dat juist wel hetgeen dat er voor zorgde dat het zo makkelijk ging. Ik had het in mijn hoofd zo erg gemaakt dat het echt zo fijn was toen dat niet zo bleek te zijn. Ik vraag me af of het ooit beter wordt dan in Berlijn.

Favourite Present – Tiffany’s bracelet

 photo IMG_3408_1.jpg

Jezelf verwennen met een prachtig sieraad, is er iets dat daar tegenop kan? Het is ontzettend leuk om een mooi sieraad van iemand anders te krijgen, maar iets voor jezelf kopen heeft ook wel iets.

Favourite Shoes – LunarTempo

Een half jaar geleden had ik een shoe-fitting bij Nike. Uit de test kwam dat ik de Nike Zoom Structures het beste kon gebruiken tijdens het hardlopen. Leuk, maar ik had al twee paar Structures staan en op beide paren zat nog geen 200 kilometer. Liever wilde ik een paar LunarTempo’s, want die vond ik zo mooi. Roland van Nike drukte me op het hart om er alleen tijdens mijn tempowerk op te lopen. Dat deed ik heel netjes, totdat ik in Italië van de zomer ontdekte dat ik ze ook heel fijn vond tijdens mijn duurlopen. Ze zijn zo ontzettend licht, als ik mijn Structures weer aan had, voelde die schoenen echt als een blok aan mijn been.

Op een gegeven moment droeg ik alleen nog maar mijn LunarTempo’s, de schoenen die mij eigenlijk niet genoeg steun gaven. Maar de blessures kwamen gelukkig niet. Ik besloot dan ook om de schoenen ook tijdens mijn marathon te gebruiken en GUESS WHAT?! Nou ja.. niet echt lastig te raden natuurlijk, maar ik heb heerlijk gelopen. Als ik ‘hard’ loop, loop ik actiever. Ik land dan op mijn voorvoet en wanneer ik op mijn voorvoet land, heb ik minder de neiging om naar binnen te zwikken (wat voor blessures kan zorgen). Dit is dan ook de reden dat ik de marathon met deze snelheid gelopen heb ;-). Haha grapje natuurlijk, maar het is wel waar.

Favourite Show – Nashville

Ik ben zo blij dat het TV-seizoen weer begonnen is. En het begon eigenlijk voordat ik echt weer aan het aftellen begonnen was. Dat is best een goed iets toch, dat betekent dat ik het afgelopen maanden druk genoeg had met mijn eigen leven in plaats van het leven van de mensen in mijn favoriete series. Deze week keek ik de eerste aflevering van het vierde seizoen van Nashville en het was weer genieten. Bovenstaande video vond ik het mooiste nummer uit de eerste aflevering (volgens mij was dit ook het enige echt nieuwe nummer, maar ik kan het fout hebben?)

Favourite Song – Sia – Alive

De ochtend dat ik naar Berlijn vertrok checkte ik nog snel even Spotify’s ‘New Music Friday’ lijst en wat stond daarin? Een nieuw nummer van Sia! Dit nummer heeft ze eigenlijk geschreven voor (en met) Adele, maar die laatste wees het nummer op het laatste moment toch af. Sia’s nieuwe album dat later dit jaar uitkomt (YES!) staat vol met nummers die ze eigenlijk voor anderen geschreven heeft, maar die niet gebruikt werden door de artiest voor wie het nummer in eerste instantie bedoeld was. Ze heeft in het verleden onder andere geschreven voor Lea Michele, Kelly Clarkson, Katy Perry en Beyoncé, dus ik ben heel benieuwd wat voor nummers er op het album zullen komen. Als ze een beetje op Alive lijken, dan gaat het album grijs gedraaid worden (want dat deed ik afgelopen week dus met dit nummer!)

THANK GOD IT’S FRIDAY! ENJOY IT!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. oktober 2, 2015 / 17:15

  Jaaa, heerlijk nummer van Sia! Dacht al dat het een ‘Annemerel-nummer’ was!

 2. oktober 2, 2015 / 17:38

  Yeah Sia!

  Mooi marathon present, dat je het met veel plezier mag dragen.
  Ik vind het schoen gedeelte heel interessant. Ik weet niet of je in het verleden over je al je hardloopschoenen hebt geschreven, ik duik het archief hier zo in, want ik wil mij hier in verdiepen.

  Fijn weekend!!

 3. oktober 2, 2015 / 17:46

  Ik zou het als Sia toch enigszins vervelend vinden om je eigen album te vullen met ‘afgedankte’ nummers, maar ze heeft ze waarschijnlijk met evenveel passie geschreven en zal nog wel enigszins streng zijn natuurlijk bij het selecteren dus ik ben heel benieuwd want haar sound is écht awesome.

  • oktober 2, 2015 / 17:46

   Oh, ken je Alessia Clare ook trouwens? Ik weet niet of je het wat vindt, maar wel de moeite van het proberen waard naar mijn mening!

 4. Ilse
  oktober 2, 2015 / 22:20

  Heerlijke favorieten zeg! :)

 5. oktober 2, 2015 / 22:59

  Geweldige foto van de eindstreep!

 6. oktober 4, 2015 / 21:54

  Je armband vind ik echt mooi :) en de betekenis misschien nog wel mooier. Iets wat je altijd bij blijft op die manier.