SNAPSHOT DIARY: 10/12

 photo Recently Updated127.jpg


 photo Recently Updated127.jpg

Morning, ik word weer eens veel te laat wakker en kijk nou naar mijn oog… Je ziet het niet echt op deze foto, maar hij lijkt ontstoken en hij is heel dikkig met vocht er in enzo.

Enige wat op dit moment helpt, koffie.

 photo Recently Updated127.jpg

Kijk, nu zie je het beter. Ik denk eerst dat hij ontstoken is, maar ik denk toch niet dat dat het is. Het wordt namelijk wel minder als ik een allergiepil genomen heb. Hoe ik er aan kom? Mijn oog begon woensdagavond te tranen toen ik net met het blauwe hart (zie Instagram) had geknuffeld, misschien heb ik daar mijn allergische reactie aan te danken? Ik weet het anders ook niet.

Bananenpannenkoek in bed.

 photo Recently Updated127.jpg

Ondertussen werk ik het interview met Cynthia uit voor Metro. Ik doe dat altijd met twee word-documenten naast elkaar. Het ‘nieuwe’ document waarin ik het interview schrijf en de tekst die ik tijdens het interview getikt heb.

Tijd voor mijn Friday Favourites!

 photo Recently Updated127.jpg

Ik lig nog steeds in bed. Het is eh… ik ben eh… die periode van de maand is net aangebroken en ik heb last van mijn buik, dus ik gun mezelf mijn bed vandaag. Ik eet erwtensoep als lunch. En omdat een kop niet genoeg is, neem ik er twee.

Ik ging net koffie zetten met mijn Franse pers maar het ging niet helemaal goed, ineens spoot de koffie uit het potje over mijn hand heen, het water had net gekookt dus dit was vrij pijnlijk. Mijn hand is een beetje gevoelig, maar ik heb volgens mij geen heftige brandwond.

 photo Recently Updated127.jpg

Gelukkig maakt de koffie veel goed ;-).

Kijk, mijn oog is zo goed als back to normal. YES! Nog geen make-up op trouwens.

 photo Recently Updated127.jpg

Hier ook niet… maar ik mag wel even op de foto, met de nieuwe thermo-kleding van ThunderSports. Lijkt me heerlijk onder mijn skikleding! Het merk is opgericht door twee Olympisch atleten, waaronder hockeyer Jeroen Hertzberger, de CEO van het merk. Ik ga volgende week weer skiën (zielig he) dus zal je laten weten hoe fijn de kleding daadwerkelijk is.

Op naar Amsterdam voor een evenement van Runner’s World. Ik heb een keer geen file en heb me vergist in de tijd, ik ben een uur(!) te vroeg.

 photo Recently Updated127.jpg

Dan maar even bij een Coffee Company in de buurt een cappuccino drinken en wat mails op mijn telefoon beantwoorden.

Een van mijn favoriete nummers van de nieuwe Coldplay CD (die vanaf vandaag ook op Spotify staat!), Hymn for the Weekend (met Beyoncé).

 photo Recently Updated127.jpg

Bij Runner’s World! Runner’s World is gisteren uitgeroepen tot tijdschrift van het jaar en een paar mensen op de voorste rij verrassen hoofdredacteur Olivier (en de rest van het publiek) met een keiharde knal en heel veel confetti.

We krijgen een presentatie van TomTom over hun nieuwe producten, waaronder de TomTom Spark, het nieuwste GPS horloge waarop je ook muziek kunt opslaan, met behulp van een bluetooth headset kun je nu muziek luisteren zonder dat je daar voor een los apparaat moet meenemen.

 photo Recently Updated127.jpg

Eindelijk eten, ik eet een paar wraps, met zalm en later ook met kip. Eindelijk? Ja eindelijk. Ik had net namelijk een surprise fotoshoot voor de cover van Runner’s World, dat wordt een uitklapper met veertien andere runfluencers. De kleding is allemaal nieuwe collectie Nike die nu nog onder embargo is, daar kan ik nu nog niks van laten zien dus. Maar ik mocht lekker in sportbeha, dus ging dus echt niet eten voordat die foto’s gemaakt waren. Had al genoeg gegeten voor een baby bump die dag, oeps.

Deze chocolade mouse met oreo en caramel was zo goed.

 photo Recently Updated127.jpg

We sluiten de avond af met een lesje DJ-en. Het ziet er allemaal zo simpel uit, maar ik heb nog een lange weg te gaan voordat ik de nieuwe Martin Garrix ben.

Home sweet home, kwart voor twaalf, tijd voor mijn bed denk ik zo.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. december 11, 2015 / 12:08

  Leuke diary weer! Enne DJ Annemerel klinkt wel leuk.. ben benieuwd naar de fotos in de runnersworld! Dat word nog even afwachten dus…

 2. december 11, 2015 / 12:33

  Wat lijkt me dat leuk, zo’n les DJ’en, lijkt me echt super moeilijk om te doen haha!

 3. december 11, 2015 / 12:51

  Ondanks het niet zo fijne begin – zo’n ontstoken oog lijkt me écht vervelend – is het uiteindelijk toch een leuke dag geworden! :) Ben super benieuwd naar de foto’s en handjes in de lucht voor DJ Annemereeeeeel! YAY!

 4. december 11, 2015 / 13:07

  Zo’n leuke snapshot diary! Gelukkig dat je oog tegen ’s avonds al heel wat beter was. Ik ben benieuwd naar de nieuwe Nike kleding :D.

 5. december 11, 2015 / 13:35

  DJ Annemerel klinkt goed, ik vind het best bij je passen.
  Ben benieuwd naar de nieuwe collectie van Nike en natuurlijk de cover.

 6. december 11, 2015 / 13:44

  Wat een leuke dingen mag je toch ook doen!

 7. december 11, 2015 / 13:48

  Oeh dat oog is wel een beetje naar, maar gelukkig was de rest van de dag wel heel erg leuk. En ik ben heel erg benieuwd naar die cover van de runnersworld. :)

 8. Ilse
  december 11, 2015 / 14:21

  Wat een leuke dingen die je steeds, vervelend zeg van je oog. Gelukkig ging het snel weer over.

 9. december 11, 2015 / 15:03

  Ik zag al andere hardloop blogger iets posten over een photoshoot met Nike en runner’s world.
  Kan nu echt niet wachten om het eindresultaat te zien!

 10. december 11, 2015 / 15:08

  Oeh die chocolademousse met karamel en Oreo lijkt mij ook wel wat!

 11. december 11, 2015 / 16:58

  Leuke snapshot dairy! :)

 12. Yvette
  december 11, 2015 / 18:18

  Die thermo shirts van thundersports zijn fijn! Beetje langer dan van andere merken (blijft lekker in m’n broek zitten) en een fijn collectje.

 13. december 12, 2015 / 10:25

  Wat lastig van je oog, goed dat het beter is :) Ik heb ook eens aan zo’n DJ-set gestaan en vond het voor die 3 minuten dat ik er stond niet echt moeilijk om er iets leuks van te maken HAHA, nou ja zal inderdaad toch net iets gecompliceerder zijn in het echt.

 14. december 12, 2015 / 23:03

  Nice, die cover! Ik sta ook wel eens op met een dik oog door een muggenbult (die periode is nu gelukkig weer wat minder) en dat is zo stom haha. Trekt vaak gelukkig wel snel weg. En heel herkenbare logica om gewoon niet te eten als je op zo’n foto moet haha :’)