SHOPPING: ZARA sale

Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ik ben niet echt consistent in mijn doen en laten. Zo blijkt maar weer… Afgelopen winter riep ik nog om het hardste dat ik de eerste sale ronde bij ZARA dus echt GEEN sale vond. Dit keer bleef ik tot 0.00u wakker zodat ik de sale prijzen kon bekijken en toen ik er een klein beetje vrolijk van werd zette ik mijn wekker om 6.00u zodat ik vroeg kon beginnen met werken en zodoende dus ook tussendoor nog eventjes een uurtje weg kon sneaken naar de ZARA.

En zie hier het resultaat van een kwartiertje in de ZARA. De roze broek is voor vele van jullie misschien wel bekend? Ik kocht hem in Italie twee maanden geleden, maar mijn zadel heeft er een mooie grote zwarte vlek op achtergelaten die er met geen mogelijkheid af te krijgen is. Ik zag hem in de sale hangen in MIJN maat, dus die was gewoon voorbestemd.

Dan de schoenen. Love them. Ze zijn lekker hoog, maar door de stevige hak en de bandjes om de enkel lopen ze erg makkelijk. Of nou ja, erg is misschien een beetje overdreven. Maar voor een paar schoenen met die hakhoogte lopen ze werkelijk waar fantastisch. In mijn collectie zaten nog helemaal geen hakken in een neutrale kleur, dus dit was gewoon NODIG.

De rok.. Je vraagt je misschien af, waarom zitten al die plooitjes niet zo netjes meer in die rok? Hm. Ja. Ik had de kleding niet gepast in de winkel en dus deed ik dat thuis. Toen ik de rok aan had was ik een klein beetje aan het twijfelen. Ik heb nog helemaal geen rok van die lengte en ik moest er een beetje aan wennen. Ondertussen heb ik er in drie uur tijd dus een vlekkenboel van gemaakt en moest ik hem dus wel houden. Ik heb hem op een handwasje gedaan met biotex. De vlekjes zijn er zo goed als uit, maar de plooitjes zijn een jammerlijk verhaal.

Het jurkje kennen jullie misschien nog wel in het wit uit Italië.. Ik ben zo blij met dat jurkje en ik vind deze kleur zo ontzettend mooi, dat ik hem voor 22,95 echt niet kon laten hangen.

Uiteindelijk liep ik 125 euro armer de ZARA uit. ‘s Middags was mijn Saldo te laag in de supermarkt. Ja. Het wordt tijd dat ik 1. de shopkraan dicht draai en 2. weer eens mijn kast uit mest voor een uitverkoopje op mijn blog.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

26 Reacties

 1. juni 30, 2012 / 12:37

  Haha wel leuke dingen! Sale is gewoon te aantrekkelijk om dingen te laten liggen.
  Ik kon het gister ook niet weerstaan…

 2. Britt
  juni 30, 2012 / 12:38

  Superleuke dingen zeg! Die rok vind ik echt supergaaf! Ik hoop op je uitverkoop op je blog, de vorige keer waren er zulke leuke dingen!

 3. juni 30, 2012 / 12:41

  Ja zelfs sale kan nog duur zijn, maar je hebt er wel leuke dingen voor terug! Ik vind de rok best mooi hoor!

 4. juni 30, 2012 / 12:46

  Die rok is echt amazing!

 5. juni 30, 2012 / 13:12

  Hahaha heel herkenbaar. Ik zorg er dan ook gewoon voor dat ik niet bij een Zara in de buurt kwam. Alhoewel aanstaande woensdag … We zullen zien hoe dat afloopt. Je hebt wel prachtige dingen gekocht. De schoenen zijn echt AMAZING en dat blauwe jurkje! Wat een mooie kleur!

 6. juni 30, 2012 / 13:18

  Ik ben verliefd op je hakken! In een kwartiertje, doe je snel zeg :D!

 7. juni 30, 2012 / 13:20

  leuke kleding! Maar vooral: Gave foto’s! :D

 8. juni 30, 2012 / 13:58

  Die hakken, wauw! Heel mooi.

 9. juni 30, 2012 / 14:35

  Die broek vind ik zo geweldig he, die kleur <3…

 10. juni 30, 2012 / 15:04

  Leuke spullen heb je gekocht! Die hakken zijn echt hoog :O ik zou daar nooit op kunnen lopen. Wel lekker vrolijke kleurtjes, dat roze en blauw :D

 11. Renske
  juni 30, 2012 / 15:36

  Die rok is nog wel te fixen. Als ik jou was zou ik heel voorzichtig met een stoomstrijkijzer op de laagste stand over die vouwtjes heen gaan. Natuulijk moet je ze dan steeds even goed leggen. Hopelijk werkt dit!

 12. juni 30, 2012 / 16:19

  Leuke items, vooral het jurkje! Ik heb online in de sale twee paar enkellaarsjes gekocht, maar ik heb ze nog niet binnen (probleem als je nooit thuis bent als er bezorgd wordt).

 13. juni 30, 2012 / 16:40

  Wow, leuk hoor!

 14. juni 30, 2012 / 16:50

  wat grappig opgehangen voor de foto. daar zijn die stokjes met balletjes dus ook goed voor ;-).
  jurkje vind ik echt super, de rok wat minder, maar dat is vooral omdat ik het teveel werk zou vinden om die plooien iedere keer goed te doen(strijken bah!)
  ben wel voor een uitverkoopje op je blog te paaien ;-)

 15. juni 30, 2012 / 17:33

  Die hakken en de rok zijn mooi :D Ik ben vandaag ook naar de zara gegaan, leuke sale hebben ze dit keer :)

 16. Soraya
  juni 30, 2012 / 18:06

  waaaauw, die roze broek vind ik echt zo leuk, tof dat je hem weer hebt gekocht :D
  de andere aankopen zijn ook heel leuk.

  gelukkig check ik altijd even via mn mobiel mn saldo als ik boodschappen ga doen ;)
  niets vreselijkers dan beschaamd aan de kassa al je dingen terug moeten te brengen….

 17. juni 30, 2012 / 19:43

  Hele gave hakken!

 18. juni 30, 2012 / 22:37

  Die schoenen wil ik ook heel graag maar helaas bij onze ZARA uitverkocht! Wil ze nu online bestellen maar ben bang dat mijn voet niet door het voorste bandje past omdat daar mijn voeten heel breed zijn. Is het voorste bandje smal of niet? Bedankt alvast! Verder vind ik je aankoopjes erg leuk hihi!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 1, 2012 / 09:23

   Erg breed wil ik ze inderdaad niet noemen. Mijn teen heeft er wel een klein beetje moeite mee. Maar je kunt ook je bestelling bij een ZARA filiaal laten bezorgen en als ze dan niet goed zijn krijg je geld terug. En dan maak je geen “verlies” omdat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Het is het proberen waard ;-)

 19. juni 30, 2012 / 23:42

  Je jurkje is echt leuk. Mooie kleur ook :)

 20. S
  juli 1, 2012 / 11:02

  Love the shoes A.! x S

 21. juli 1, 2012 / 13:53

  Super aankopen! Ik ben heel erg benieuwd naar de sale op je blog :D.

  Liefs, Mariette

 22. juli 1, 2012 / 20:04

  Hele gave schoenen!

 23. juli 1, 2012 / 23:17

  Die schoenen zijn echt gaaf ja! Ik ben maar niet gaan kijken bij de Zara… doe ik straks in Cannes wel!