FRIDAY FAVOURITES: 41

Favourite Make-up – Bourjois oogschaduw “Orange épice”

Photobucket

Een tijdje terug las ik op de beautyblog van Lauren Conrad dat je blauwe ogen echt laat spreken met oranje. Hmm. Niet een kleur die ik in mijn collectie had zitten. Bij toeval kreeg ik een paar weken later een persbericht van Bourjois met daarbij een ORANJE oogschaduw van de nieuwe zomercollectie. De oogschaduw, genaamd “Orange épice” heeft echt een prachtige kleur. Ik heb hem afgelopen week een paar keer gedragen, maar eh.. mijn huid is momenteel un enfant terrible dus een foto zit er nu even niet in (sorry!). De kleur is vanaf volgende week te koop bij de Bourjois verkooppunten.

Favourite Song – Muse – Survival

Afgelopen woensdag werd het officiële Olympische Spelen 2012 nummer bekend gemaakt. Niemand minder dan de Engelse Rockband Muse kreeg dit keer de eer. Love the song! Wat vinden jullie?

Favourite Food – Chocolate Chip Cookies

Photobucket

De hele week genoot ik van mijn eigen bakkunsten van afgelopen zondag. De chocolate chip cookies die ik maakte waren echt super goed gelukt. En het is dat ik er nu even geen tijd voor heb, anders stond ik alweer in de keuken om een nieuwe lading te bakken.

Favourite Sale – ZARA

Photobucket

In december zei ik nog dat ik voor de sale van ZARA mijn bed niet uitkwam, dit seizoen ligt dat toch een beetje anders. Ik bleef ten eerste op tot 0.00u zodat ik de sale prijzen kon checken (ik kon ook wel bestellen maar de kans dat het er dan niet voor mijn vakantie is, is groot). Vervolgens stond ik op een onchristelijk tijdstip op om te beginnen met werken voor Girlscene, zodat ik om 10.00u even snel langs ZARA kon. Binnen een uurtje was ik weer thuis, was ik 125 euro armer en 4 items rijker. Wat? I’ll show you sooooooooon

Favourite Daytrip – Berlin/Primark

Photobucket

Afgelopen maandag stond ik al om kwart over zes bij de tramhalte, 2,5 uur later vloog ik boven Amsterdam richting Berlijn voor de persdag van Primark. Het voelde extreem cool om “zomaar even” voor een persdag het vliegtuig te pakken naar Berlijn. Samen met collega’s Esmee en Danique en collage bloggers/journalisten Tess, Elisah, Carine en Michele hebben we er een super leuke dag van gemaakt. Ik noemde het “een dagje uit met de stichting”. We hadden na de perspresentatie nog precies twee uur over voor onszelf, we liepen als een kip zonder kop door Berlijn om uiteindelijk niets anders te doen dan een heerlijke bak noodles eten bij een super goedkoop Thais restaurantje.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

13 Reacties

 1. juni 29, 2012 / 17:53

  hahahah de laatste alinea is hilarisch! kan het al inbeelden zo’n groep meiden! :)

 2. juni 29, 2012 / 18:08

  haha, dat in Berlijn zou mij ook heel goed kunnen gebeuren. Ik ben wel heel benieuwd naar je sale items!

 3. juni 29, 2012 / 18:15

  Leuk nummer!

 4. juni 29, 2012 / 18:51

  Oeh, ben benieuwd naar je Zara aankoopjes!

 5. juni 29, 2012 / 19:02

  Ik snapte het stichting gedeelte al niet, jullie zijn toch geen stichting? :p

  Over die laatste foto: Is de rest nou zo klein of ben jij gewoon groot? :p Ik ben benieuwd wat je gescoord hebt bij de Zara!

  • Annemerel
   Auteur
   juni 29, 2012 / 22:46

   Hahaha ik gebruik dat vaak als uitdrukking.. geen idee of het ook daadwerkelijk een uitdrukking is ;-)

   Ik ben 1.75m niet HEEL erg lang dus..

 6. juni 29, 2012 / 20:37

  Ohhh die koek!!

 7. juni 29, 2012 / 20:44

  Ben heel benieuwd naar je Zara aankoopjes!

 8. juni 29, 2012 / 21:14

  Ik ben bewust maar niet de Zara in gegaan vandaag.. anders was ik er blut uitgekomen ;-)

 9. juni 29, 2012 / 21:22

  Ik ben heel benieuwd wat je bij de Zara gekocht hebt! Leuk artikel trouwens :)

 10. juni 29, 2012 / 22:31

  Bij het zien van die foto krijg ik weer zin in koekjes! Zo slecht…

 11. juni 30, 2012 / 10:20

  wat een leuk artikel, jij kan echt heel erg leuk schrijven!

 12. juli 2, 2012 / 10:08

  Het nummer van Muse is geweldig!