SHOPPING: ZARA Fall Favourites

 photo Desktop2894.jpg

Erg veel kleur tref je niet in het niet-hardloop-gedeelte van mijn kledingkast. Ik hou gewoon meer van zwart en wit, het liefst samen, met een streepje. Maar voor een kleur maak ik een uitzondering, rood, knal rood. En ik heb dit najaar geluk, want die kleur hangt dus overal in de winkels en dus ook bij ZARA. Ik zet mijn favorieten op een rijtje. Sommigen hebben slechts een rood detail, anderen zijn helemaal knallend brandweerrood. Ik vind het allemaal even mooi.

 photo Desktop2886.jpg

Laten we beginnen met een voorzicht kleurdetail. Deze trui met contrasterende boorden koop je voor 29,95. Lijkt me een heerlijke trui om in het najaar in te wonen.

 photo Desktop2886.jpg

Zelfde geldt voor deze tricot sweater, alleen dit keer zijn de rollen omgekeerd. Rood is niet het detail, zwart en wit zijn dit keer in de bijrol. Vindt de hoge kraag ook heel leuk. Hier ben je trouwens ook ‘maar’ 17,95 voor kwijt.

 photo Desktop2886.jpg

Must. Have. Een rood rokje. Het mooist met blote benen natuurlijk, dus deze moet ik wel snel aanschaffen en gaan dragen, want zodra de temperaturen dalen ga ik dus echt niet meer met blote benen naar buiten. Maar ja, het wordt altijd wel weer een keer zomer, volgend jaar. Hij kost 29,95.

 photo Desktop2886.jpg

Dit shirt heb ik in Parijs al gekocht en is groot favoriet. Het is zwart/wit rijshirt met een rode boord. Kon hem niet laten liggen voor 15,95 (dit denk ik heel vaak bij dit soort prijsjes, maar ja als je het allemaal bij elkaar optelt…)

 photo Desktop2886.jpg

Dit jurkje lijkt me heerlijk makkelijk voor het strand, of gewoon voor een dagje stad. Er had van mij wel iets meer rood in gemogen, maar hé, je kunt niet alles hebben. Hij kost 39,95.

 photo Desktop2886.jpg

Dit jurkje heb ik bijna gekocht in Parijs, maar uiteindelijk toch laten hangen omdat ‘ie met mijn 1.77 toch wel een beetje heel erg kort is. Zal dit model ook vast last van hebben gehad, maar zij hoeft alleen maar stil te staan voor deze foto. Als ik hier in een klein beetje mijn armen omhoog bewoog stond ik in mijn blote achterwerk. Dat leek me niet de bedoeling. Maar voor iedereen die wat kleiner is, KOOP HEM VOOR MIJ. Hij kost 49,95.

 photo Desktop2886.jpg

Zelf ga ik denk ik voor deze korte rode playsuit (als de stof net zo mooi is als deze foto doet vermoeden). Hoef ik me geen zorgen te maken over ass en pussy-flashes. Prijs is ook nog eens beter, 29,95.

 photo Desktop2886.jpg

En als ik echt stoer ben koop ik deze broek met rode zijstroken op de pijpen. Ik vind het er zo gaaf uit zien, maar vraag me af of ik capabel genoeg ben om dit leuk te combineren (en dus niet zo te combineren dat de outfits over vijf jaar op mijn blog komen onder de noemer ‘what was I thinking?!?!’). De broek is tegelijkertijd ook het prijzigste item uit mijn collectie, hij kost 59,95.

Wat vind jij van de rode trend? Ben je net als ik fan, of is het niet je kleur? Hou jij ook van zwart en wit? Welke kleur vinden we het meest in jouw kast?

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. augustus 16, 2016 / 18:00

  Ik wil nog niet aan herfst denken, moet zelf nog op zomervakantie. Maar er zitten wel leuke dingen bij, misschien even winkelen bij de Zara als mijn salaris binnen is p

 2. Kelly
  augustus 16, 2016 / 18:15

  Ik snap werkelijk niet hoe mensen nog zoveel ZARA kunnen winkelen! Of zijn ze al vrij van kinderarbeid inmiddels? (vorig jaar nog niet).

  • a
   augustus 16, 2016 / 22:42

   Dit heb je tegenwoordig bijna overal..

     • Kelly
      augustus 18, 2016 / 15:39

      AH thanks! En wat een interessante site. Hun noteringswijze is wel wat omslachtig soms, maar je kunt onderin goed zien waarom een bepaald merk bepaalde punten krijgt.
      Ook wel grappig dat WE dan nog maar D is, terwijl ze nu op het schone lijstje van de overheid staan. Oh, ik zie dat de laatste updates van een jaar geleden zijn. Zeker een site om in de gaten te houden!

 3. augustus 16, 2016 / 18:44

  Liefde voor het gestreepte jurkje met rode randje! Moet ik eens passen de eerstvolgende keer ik in ZARA ben.

 4. Kate
  augustus 16, 2016 / 19:43

  HAHAHA, ‘ass en pussy-flashes’. Inderdaad een mooi doel om die te voorkomen ;).

 5. Ilse
  augustus 16, 2016 / 20:21

  Ik vind rode details leuk zoals bij die trui of dat shirtje. Maar het hoeft van mij niet helemaal rood!

 6. augustus 16, 2016 / 20:35

  Oh wat een gave items zitten ertussen! Die knalrode trui wordt ’t hem denk ik…<3

 7. Eef
  augustus 16, 2016 / 21:09

  Heel leuk dit soort artikelen! Ik vind jouw stijl echt zo leuk en haal hier echt inspiratie uit! Ik ben zelf ook niet van de gekleurde kleding. Rood is dan ook niet echt mijn ding, te fel en opvallend.

 8. augustus 17, 2016 / 07:54

  Leuke items! Ik hou wel van rood, vooral van rode jurkjes. Die playsuit is mijn favoriet uit bovenstaande stuks.

 9. augustus 17, 2016 / 08:19

  Die rode jumpsuit is prachtig! Ben benieuwd hoe die je staat

 10. augustus 17, 2016 / 10:43

  Om de een of andere reden krijg ik hier een kerstgevoel van, HAH :-)

 11. augustus 22, 2016 / 11:06

  Oh leuk die rode accenten! Dat is mijn kleurtje wel!