SNAPSHOT DIARY: 16/8

 photo Recently Updated243.jpg


 photo Desktop2895.jpg

Gooooood morning! Tijd voor mijn ontbijt. Ik denk dat ik inmiddels ontzettend snel geworden ben in het maken van mijn açaì bowl. Misschien moet ik iedere dag een timer gaan zetten en dan iedere ochtend een wedstrijdje met mezelf doen. Nee, kan ik beter niet doen, denk niet dat het daardoor nog sneller gaat. Anyway, ik ben dit ontbijt nog lang niet zat, maar vraag me wel af hoe ik dat van de winter ga doen als aardbeien en blauwe bessen niet meer in het seizoen zijn.

 photo Desktop2896.jpg

Tijd voor een korte herstelloop van 5 kilometer. Ik heb gisteren 12,5 kilometer gelopen, dit keer geen hele lange run dus. Beetje last van beginnende pijntjes, of beter gezegd.. stijfheid. Dus deze week extra goed letten op flexibiliteit en kracht, want dat schoot er de afgelopen twee maanden een beetje bij in.

Na mijn vijf kilometer doe ik dan ook nog even een kort plankje.

 photo Desktop2897.jpg

Work-work-work-work-work. Terwijl ik mails beantwoord en blogs schrijf staat deze doos met ontbijtkoekjes gevaarlijk dicht bij me. Krijg net een mail dat ik een sponsored story ga maken met Peijnenburg, dus waarschijnlijk is het slim om te stoppen met eten, want ik heb dit dus nodig om mijn blogpost te maken. Wens me veel geluk. Wat ik nu zeg is trouwens écht niet gesponsord. Of nou ja, die ontbijtkoekjes heb ik natuurlijk wel gekregen. Maar ze zijn gewoon een beetje verslavend.

Outfit voor vanmiddag als ik weer naar de Olympic Experience ga op het strand van Scheveningen. Maar eerst nog even doorwerken zodat ik daadwerkelijk vanmiddag weg kan.

 photo Desktop2898.jpg

Lunch lunch! Vier grote rijstwafels met een avocado. Er was een tijd dat ik tussen de middag een halve avocado en drie kleine rijstwafels nam. Hoe dan? Na deze rijstwafels heb ik eigenlijk nog steeds honger.

Met mama onderweg naar Scheveningen.

 photo Desktop2899.jpg

Zo’n andere beleving de Olympic Experience vandaag. De zon schijnt, het zit vol met oranje fans en we kijken naar een wedstrijd van de handballers, een wedstrijd van de volleyballers en tussendoor zien we ook nog Ferry Weertman naar goud zwemmen. De stemming is euforisch zoals je waarschijnlijk wel begrijpt.

Nieuwe oorbellen, ik draag NOOIT oorbellen, maar heb deze besteld bij Etsy. Ze waren vandaag bij mijn ouders bezorgd en mijn moeder heeft ze meegenomen naar het strand. Vind het nog wel een beetje gek staan.

 photo Desktop2900.jpg

Om vijf uur vertrekt mijn moeder naar huis en ga ik even het strand op om mijn boek te lezen, hier moet zondag een review over geschreven worden, dus er moet nog even doorgelezen worden. Geen probleem hoor, want ik vind het een heerlijk (flut)boek. Flut staat in dit geval voor goed ;-).

En weer terug bij Copacabana voor de avondwedstrijden. Ik ben hier op uitnodiging van Den Haag Topsport en krijg een walking dinner geserveerd. Deze gazpacho was mijn favoriet.

 photo Desktop2901.jpg

Alhoewel deze hamburger ook heel goed was en dat glas wijn erbij…

Hoef gelukkig vanavond niet in mijn eentje te juichen (of te huilen eigenlijk), mijn moeder was ’s middags mijn +1, vanavond is dat Carlissa. Oh en gehuild hebben we, toen Epke viel. Ik voelde zijn pijn. Of ik dacht dat te voelen. Denk dat die pijn onvoorstelbaar is voor een leek zoals ik. Man wat afschuwelijk om op deze manier te verliezen.

 photo Desktop2902.jpg

Verloren ook nog eens onze hockeymannen van België en onze beachvolleyballers van Brazilië in de halve finale. Het was geen vruchtbare avond voor goud voor Nederland gisteren. Of nee, ik vergeet helemaal het prachtige goud van Marit Bouwmeester. Dat was natuurlijk ook wel heel erg mooi en historisch. Niets gezegd mensen, niets gezegd. Ben trots op al onze sporters, maar nu moet ik even drie kilometer naar huis snelwandelen want het is inmiddels bijna middenacht en het is een dinsdagavond, wat betekent dat ik morgen (vandaag dus) weer genoeg te doen heb, zoals twee afspraken in Amsterdam. Rennen/snelwandelen dus.

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. augustus 17, 2016 / 12:32

  Ik wil al eeuwen die açaibowl namaken, maar ik vind dat poeder dus niet! Dit weekend rijden we naar de biowinkel, hopelijk hebben ze het daar wél. En uh… Met vier rijstwafels en een avocado heb ik ook niet genoeg hoor, haha.

  • Sabrina
   augustus 17, 2016 / 19:53

   Ik haal hem van op bodyenfitshop. :)

 2. Ilse
  augustus 17, 2016 / 12:35

  Leuke diary en gezellig dagje zo!

 3. augustus 17, 2016 / 14:55

  Ziet er uit als een leuke dag! Nu ging jij ’s middags toevallig wat leuks doen, maar heb jij wel eens idee gewoon vrij te zijn. Ik merk dat ik met mijn blog (en ik post ‘maar’ 1 keer dag) eigenlijk nooit dat gevoel heb. De blog blijft in mijn hoofd hangen.. Vind ik overigens niet erg, maar jij bent veel drukker dan ik!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 19:17

   Hi Tessa, ja dat gevoel heb ik wel eens dat ik nooit echt vrij ben. Maar meestal (99% van de tijd) vind ik mijn werk zo leuk dat ik het nog steeds zie als een hobby dus ik heb daar geen problemen mee.

 4. augustus 17, 2016 / 15:03

  Heb je voor mij het recept van die Acai Bowl? Ziet er echt lekker uit!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 19:15

   Yes, staat op mijn blog, even zoeken op Acai Bowl!

 5. Frances
  augustus 17, 2016 / 17:52

  Wat dacht je van diepvriesfruit? Het hele jaar door verkrijgbaar en perfect om smoothies e.d. mee te maken!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 19:14

   Dat gebruik ik wel door de smoothie, maar niet als topping.. vind ik toch minder lekker.

 6. augustus 17, 2016 / 18:01

  Oh hey, sorry van dat hockey ;) Wij natuurlijk superblij! Maar bij Epke, ik waande me even Nederlander, had ook plaatsvervangende pijn. Het was hem zo gegund.

 7. Carolien
  augustus 17, 2016 / 19:40

  Hi Annemerel!
  Kan je een link posten van de site waar je je oorbellen precies hebt besteld? Vind ze erg leuk namelijk!

  • A
   augustus 19, 2016 / 10:16

   Hier ben ik ook benieuwd naar!!