SHOPPING: Valentines Giftguide for HIM

Photobucket

Hoe moeilijk is het om een leuk en niet al te afgezaagd cadeautje te vinden voor je vriendje? Ik bedoel.. Voor vrouwen is het makkelijk. Geef ons een sieraad en je zit vrijwel altijd goed. Geef ons chocola en we zijn gelukkig, een zelf uitgezocht parfum (ook al is het niet onze geur) waarderen we (want hoe lief is het dat hij zelf de parfumerie in is gelopen om iets voor je uit te zoeken?) en met een lief kaartje met een paar lieve woorden zijn we ook meer dan tevreden.

Ik vond tien leuke cadeau ideeën, misschien zit er iets voor jouw (toekomstige) man tussen?

Spaarpot in de vorm van een mini, de Bijenkorf
Condooms van Marc by Marc Jacobs, helaas alleen te koop in Marc Jacobs winkels
Pyjamabroek van Diesel, de Bijenkorf
Biografie Steve Jobs, Bol.com
Grappig Valentijnskaartje, Etsy.com (naar een idee van Laurenconrad.com)
Portemonnee Samsonite, de Bijenkorf
Fotolijstje (met natuurlijk een foto van jullie erin), de Bijenkorf
Spannend lingeriesetje, de Bijenkorf
Scheercreme Rituals, de Bijenkorf
Mooie notebook Moleskine, de Bijenkorf

Heb jij nog leuke Valentijnscadeau ideeen? Of doe je er niet aan? Ik moet eerlijk zeggen dat ik op één keer in een zeer ver verleden na nog nooit Valentijn gevierd heb. En ook dit jaar verwacht ik niet dat het een hele happening zal worden. Vorig jaar zijn we op 14 februari samen gaan wonen, dus wellicht wordt daar nog wel een glaasje op gedronken. Het past ook niet echt in mijn spaarplan helaas…

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

22 Reacties

 1. februari 9, 2012 / 17:20

  Een ”spannend” lingeriesetje is meer iets wat je van je vriend krijgt toch, niet wat je aan hem geeft? Tenminste lijkt mij niet zo leuk om een cadeautje te krijgen waar jezelf helemaal niks mee kan … (behalve kijken natuurlijk)

  • februari 9, 2012 / 17:30

   Juist wel… (maar er hoort natuurlijk ook wel wat bij als je dat geeft …. )

 2. februari 9, 2012 / 17:27

  toch een fijne dag!

 3. Debby
  februari 9, 2012 / 17:36

  Mijn vriendin en ik gaan denk ik gewoon lekker samen eten, niks speciaals. Vind er niet zoveel aan!

 4. Noemi
  februari 9, 2012 / 17:38

  Nou ik denk toch niet dat mijn vriend dat spannende lingeriesetje aan zou trekken! (hihi) Leuke ideen!

 5. februari 9, 2012 / 17:47

  Heb het net aan mijn vriend gevraagd, die zou het geen leuk cadeautje vinden haha! Maar meningen verschillen natuurlijk, hij vindt het ook een cadeau die hij aan mij zou geven en niet andersom!

  • februari 9, 2012 / 18:08

   Dat kan! De ene jongen is de ander niet. Gelukkig geef ik nog negen andere opties!

 6. februari 9, 2012 / 17:57

  Lingeriesetje, typisch! Nee, ik ga denk ik gewoon lekker koken.

 7. februari 9, 2012 / 18:05

  Ik denk dat dat lingeriesetje een hele goede is hoor, juist ook om aan hem te geven! ;)

 8. februari 9, 2012 / 18:06

  hier heb ik het ook over gehad: nr1: een fles goede whiskey – want elke man houdt van whiskey of een mooie karaf.

  en voor de rest geeky/childhood dingen

 9. februari 9, 2012 / 18:18

  Erg leuke cadeautjes!

 10. Claudia
  februari 9, 2012 / 18:46

  Dat lingeriesetje moet je natuurlijk wel geven met jezelf erin! :-)

 11. februari 9, 2012 / 18:49

  Super leuke cadeautips zeg!!:) En wat goed dat je er zoveel voor de mannen hebt kunnen bedenken!

 12. februari 9, 2012 / 18:58

  Wat een geode cadeaus! Maar een bosje bloemen valt vast ook wel in de smaak.

 13. februari 9, 2012 / 20:53

  fijne dag is valentijnsdag toch altijd!

 14. februari 9, 2012 / 21:19

  Ik heb besloten valentijnsdag voor mij af te schaffen. Maar als ik die cadeautjes zie dan vind ik ze wel erg leuk.. ^^

 15. februari 9, 2012 / 21:46

  De cadeautjes zijn heel erg leuk om te geven, maar toch vier ik geen valentijnsdag. Beetje commercieel gedoe eigenlijk ook. Je kan je lover toch altijd iets leuks geven, op valentijnsdag is het eigenlijk ook geen verassing meer..

 16. februari 9, 2012 / 22:35

  Wij gaan gewoon lekker samen uiteten :)

 17. februari 10, 2012 / 08:53

  Oeh, die spaarpot zou ik zelf wel erg graag willen hebben.. haha. Ik ga een taartje bakken voor hem denk ik, hij wordt altijd vrolijker van eten dan van andere cadeautjes :’)

 18. februari 10, 2012 / 09:51

  jaa dat setje daar zou ik wel blij mee zijn (en hij ook ;))

 19. februari 10, 2012 / 11:44

  Wij gaan gewoon lekker eten samen. Het wordt een beetje duur allemaal zo langzamerhand: we vieren de datum dat we ‘verkering’ kregen en we vieren onze huwelijksdag. Gaat een beetje in de papieren lopen :-)