SHOPPING: Summer Sale Wishlist @ Bijenkorf

 photo Desktop2773.jpg
Ik had bijna niet door dat de uitverkoop overal – behalve bij ZARA dan – begonnen is. Is het echt al 22 juni? Ik ben het besef van maanden compleet kwijt. Niet heel gek met dat rotweer van de afgelopen dagen, een echt zomergevoel heb ik de laatste weken niet gehad. Voor mijn gevoel zitten we nog ergens half april, maar niets is minder waar. Tijd vliegt. Maar goed, uitverkoop is fijn en aangezien ik dit seizoen nog niet erg veel nieuwe kleding gekocht heb, liet ik mezelf gistermiddag even verdwalen in de webshop van de Bijenkorf. Mijn winkelmandje heb ik nog niet afgerekend, want ik moet nog even een keuze gaan maken en daar mogen jullie me bij helpen. Goed?

 photo Desktop2761.jpgDeze bikini is van Seafolly en is nu in de aanbieding, 30% korting. Dit voorjaar heb ik al een Seafolly bikini gekocht toen er een 20% kortingsactie was en wellicht is deze bikini dan ook een klein beetje overbodig, maar ik vind hem zo schattig! En Seafolly bikini’s zijn zo fijn! Zowel het broekje als de top zijn nu 41,96, wat nog steeds een hele uitgave is voor een bikini. Maar wat vinden jullie?

 photo Desktop2761.jpg

Deze jurk van Maje ziet er echt heerlijk uit, lekker luchtig voor overdag, maar ook gekleed genoeg voor ’s avonds. Lijkt me een heerlijk Italië-jurkje. Ik ben niet echt fan van kleur, maar rood is een uitzondering. Dit jurkje zou dan ook perfect in mijn kast passen. Maar ja, er gaat maar 20% korting vanaf en dat vind ik eigenlijk geen uitverkoop. Hij kost dan ook nog steeds 140 euro.

 photo Desktop2761.jpg

Wat wel heel positief is, is dat je de jurk ook kan combineren en hem als blouse kunt dragen. Dit rokje van Sandro staat al maanden op mijn wensenlijst en op de website van de Bijenkorf combineren ze hem met het jurkje van Maje. Maar ook van deze rok gaat maar 20% korting af en kost nu 132 euro. Wellicht moet ik met deze twee items nog net iets meer geduld hebben.

 photo Desktop2761.jpg

Dit shirtje moet ik hebben. Nee, rustig maar blote-buiken-politie, hier ga ik niet mee de stad in of naar een afspraak, dit is meer een strandtopje, of gewoon iets om in te slapen. Hij is nu 20,93 (30% korting). Vind ik best wel meevallen, maar het is natuurlijk ook maar een heel klein lapje stof. Oh ja hij is van Calvin Klein, maar dat was je vast al opgevallen.

 photo Desktop2761.jpg

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik al redelijk wat van dit soort shirtjes heb, maar mijn filosofie is dat je hier nooit teveel kan hebben. Ook dit shirt is van Calvin Klein en is van linnen. Hij is met 30% afgeprijsd van 59,95 voor 41,93. Wat denken jullie?

 photo Desktop2761.jpg

Perfect vakantiebroekje dit toch? Zoals jullie misschien wel doorhebben hou ik van streepjes en ik heb nu denk ik ongeveer alles wat je met streepjes kunt hebben, maar nog geen broekje. Is die reden goed genoeg om dit Zoë Karssen broekje aan te schaffen? Van 90 voor 63 euro. Wel nog een hele prijs voor een ‘makkelijk broekje’. Is het het waard?
 photo Desktop2761.jpg

Ahhh dit ziet er echt uit als een hele fijne sweater. Het is een gebreide (katoen) sweater van Tommy Hilfiger. In de winter kan ik nooit gebreide truien kopen omdat daar meestal wol voor gebruikt wordt. En daar ben ik dus allergisch voor. Ik denk dat dit wel een hele goede investering zou zijn.. (maar denk maar niet dat ik hem tot oktober in mijn kast kan laten liggen..) Hij is van 149 euro naar 104,30 afgeprijsd. Niet erg goedkoop dus, maar ik heb hier wel echt iets aan?

 photo Desktop2761.jpg

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe boyfriend jeans met gaten, maar niet te heftig. Mijn boyfriend jeans van ZARA zijn allemaal veel te groot geworden en die zijn nu dus een beetje te-boyfriend geworden, als in.. ze hangen allebei op mijn knieën. Deze is van Denim & Supply Ralph Lauren en ziet er heerlijk uit. Skinny, maar boyfriend, destroyed, maar niet te destroyed. Hij is nu afgeprijsd van 129 euro naar 90,30. Mooie deal?

 photo Desktop2761.jpg

Op mijn verjaardag kocht ik een boyfriend short van het merk One Teaspoon. Dat ding zit zo lekker dat ik eigenlijk wel een tweede zou willen hebben. Dit jeansshort is van hetzelfde merk. Model is wel iets anders (deze valt lager volgens mij) en hij is wit in plaats van jeansblauw. Kun je wel overal mee combineren en ik heb nog NOOIT een wit jeans short gehad, misschien moet dat er dan toch een keer van komen. Hij was 105 euro en is nu 73,50.
 photo Desktop2761.jpg

Iets dat ik ook nog nooit gedragen heb, espadrilles! Deze van Marc Jacobs zijn zo cool! Misschien toch wel heel erg leuk voor de zomer? Het zou wel een beetje meant to be zijn, want er zijn nog maar twee maten beschikbaar, 36 en 41 en laat ik nu net 41 hebben. Daarnaast zijn ze ook goed afgeprijsd, met 50%. Enige MAAR, ze zijn nog steeds 135 euro. Hmm….

Tell me! Wat moet ik afrekenen en wat moet ik zo snel mogelijk uit mijn digitale winkelmandje verwijderen?

Liefs,
Annemerel

Delen:

39 Reacties

 1. Manon
  juni 22, 2016 / 12:04

  Ohhh gevaarlijk dit! Ik kreeg net wel een mail van de Bijenkorf dat meer artikelen inmiddels zijn afgeprijsd, wie weet zijn een aantal items nu nog goedkoper geworden. Ik zou voor de trui van Tommy en de Espadrilles gaan! En als je dan nog budget over hebt het witte shortje en de bikini. Het rokje van Maje is trouwens ook echt prachtig, maar die zou nog wel meer in de sale kunnen komen! Succes met kiezen ;)

 2. Mette
  juni 22, 2016 / 12:07

  Bikini te leuk! Anders neem ik hem haha!
  En de jurk die je op 2 manieren aan kan dan is die eigenlijk de helft van de afprijzing. Snap je?
  Rokje look a like is er ook bij h&m voor 14,99 mocht je hem dan binnen 2 weken niet hebben aangedaan.
  Zou ik de duurdere variant ook niet kopen.
  Verder het jeansshortje denk ik…

  Of alles maar goed… dat is een slecht advies ;-)

 3. Karlijn
  juni 22, 2016 / 12:11

  Ik zou gaan voor het rode jurkje en de jeans! De trui van Tommy lijkt mij niet zo praktisch voor de winter gezien de mouwlengte..

 4. Stefanie
  juni 22, 2016 / 12:29

  Persoonlijk vind ik het merendeel alsnog vrij prijzig en ben ik een type wat denkt ‘Dat kun je ergens anders ook veeeeeel goedkoper vinden, wordt mijn bankrekening ook veel blijer van’ haha maar de bikini vind ik niet bijzonder en belachelijk duur…€82,- voor een simpele bikini? Het rokje (3de in de lijst) vind ik wel super leuk! Het shirtje van Calvin Klein , het gestreepte broekje en het witte broekje zijn ook heel erg leuk!

 5. Heleen
  juni 22, 2016 / 12:30

  Het rode jurkje en het rokje!!
  En de jeans :)

 6. Maaike
  juni 22, 2016 / 12:40

  Dat jurkje is supermooi! Voor veel gelegenheden inderdaad en helemaal top dat het te combineren is met die Sandro rok! Heb je gelijk een goede reden om die te kopen haha!! En ik vind de espadrilles heel leuk :-) de top van CK vind ik minder, hou er nooit zo van als een merk zo prominent op je kleding staat, verder ook een beetje ordi.. Die bikini is dan wel weer zoooo leuk! Ik ga ook maar eens kijken op de site van de Bijenkorf :-)

 7. juni 22, 2016 / 12:44

  Ah ik ben fan van de bikini, het jurkje en het rokje! Ze staan inderdaad ook nog eens super leuk bij elkaar. Ik zit te zwijmelen bij de tassen…. En te wachten op de Zara sale! Morgen zeggen ze? <3

 8. Marie-Anne
  juni 22, 2016 / 12:46

  Het kleedje en rokje , zeker het kleedje mooi met jou haarkleur en model. De trui ook wel omdat je die vrij lang kan dragen en de bikini is gewoon mooi. En de jeans omdat je ze nodig hebt. Niet dat de rest niet moo is , maar als je moet kiezen … of als je niet moet kiezen neem je gewoon alles ?

 9. Nathalie
  juni 22, 2016 / 12:51

  Die rode jurk is echt heel mooi! Ik zou de Tommy hilfiger trui ook kopen als ik jou was omdat je daar echt wat aan hebt ivm je allergie. En die espadrilles!! En de broek! (Ik bedenk zelf altijd slechte argumenten waarom ik iets nodig heb en deze argumenten vind ik zeer overtuigend)
  Persoonlijk vind ik dat gestreepte Calvin klein shirt echt niet mooi. Verder herken ik me wel in je dure smaak! Maar je werkt er ook hard genoeg voor!

 10. sandra
  juni 22, 2016 / 13:02

  Bizar dat je zoveel geld overweegt uit te geven aan items als een gestreept shortje of espradilles. Zoals iemand al eerder zei kan je dit soort dingen makkelijk vergelijkbaar vinden voor vaak niet eens de helft van de prijs!
  Calvin Klein shirtje begrijp ik ook niet zo goed, waarom zou je ervoor willen betalen om een wandelend reclamebord te zijn?

 11. Lisa
  juni 22, 2016 / 13:04

  Ik zou sowieso voor het jurkje van Maje gaan! Dat is een mooi item die je ook nog kunt combineren met een rokje, daar mag je best in investeren vind ik :) Een mooie, kwalitatief goeie boyfriend jeans is het ook waard! Verder zou ik de items zelf niet kopen. Het zijn van die gevalletjes die je ook veeeel goedkoper kunt krijgen en waar je eigenlijk alleen betaalt voor het merk…persoonlijk ben ik daar niet zo van. Maar hé, jouw keuze, daar gaat het uiteindelijk om!

 12. Amber
  juni 22, 2016 / 13:04

  Wat een dure smaak! Het streepjes t-shirtje en een wit kort broekje vind ik leuk! Maar misschien dat je zo;n wit broekje ook ergens goedkoper kan vinden? Zara ofzo?

 13. Merel
  juni 22, 2016 / 13:17

  Ik zou gaan voor alle items waar je je echt goed bij voelt (Tommy trui, rode jurk en espadrilles zijn mijn persoonlijke favoriet en staan je vast super mooi). En daarbij zou ik me niet zo druk maken over de prijs of de comments over je dure smaak. Je shopt volgens mij niet zo vaak en ik zie het prijsverschil niet tussen elke maand h&m/primark of 1trui van goede kwaliteit van Tommy..

 14. Madebyuna
  juni 22, 2016 / 13:40

  Ik vind de Sale van de Bijenkorf niet zo, ik zie niks leuks:( mehhh. & heb nog een cadeaubon die uitgegeven MOET worden (vind ik zelf haha). Om heel eerlijk te zijn vind ik deze items ook niet zo. Als je echt iets wil kopen, dan de espedrilles die zijn het leukst!

 15. Anne
  juni 22, 2016 / 13:58

  Ik zou alleen voor het jurkje en eventueel de jeans gaan. Dat zijn hele mooie items die je waarschijnlijk lang zult dragen, en dan zijn ze het hoge bedrag wel waard. Rest vind ik persoonlijk véél te duur. En eerlijk gezegd vind ik de bikini meer iets voor 12 jarige meisjes :x

 16. Lieke
  juni 22, 2016 / 14:12

  Oef lastig! Ik ben gek op espadrilles, maar zulke leuke kan je ook vele malen goedkoper krijgen! Daar zou ik sowieso naar opzoek gaan. (zalando en wehkamp hebben er bv heel in veel in de sale) Verder zijn de jeans en alles met streepjes erg leuk! :) De rest ook, maar ik ben ook een enorme streepjes fan, dus mijn oog valt direct daarop!

 17. Sonja
  juni 22, 2016 / 14:42

  Ik zou voor het rode jurkje en de espadrilla’s gaan.
  Want dat is dan echt iets nieuws ipv al iets kopen wat in je kast hangt.
  Oke heel misschien de lange jeans ook.
  Want dieis wel nuttig als je andere inmiddels op je knieen hangen :’-)

 18. Jessica
  juni 22, 2016 / 14:43

  Van mij mag je dat croptopding van Calvin Klein verwijderen uit je mandje haha. Ik vind het jurkje en rokje heel mooi! En die trui is echt perfect!! Succes met kiezen (;

 19. juni 22, 2016 / 15:11

  De laatste vier items uit je lijstje! En oké, misschien dan ook dat jurkje, want die is ook wel heel mooi!

 20. Kelly
  juni 22, 2016 / 15:14

  Wow, ik vind het echt geen bijzondere items en dan die prijs… Je hebt mensen met een “dure smaak” of gewoon een heel speciaal item, maar deze kledingsmaak kun je voor veel minder geld kopen. Ik keur het niet af, maar vraag me wel af waarom jij zoveel geld uit wil geven voor kledingstukken die veel goedkoper verkrijgbaar zijn

 21. juni 22, 2016 / 15:31

  I love Bijenkorf en de items die op je wishlist staan. Naast de blote-buiken-politie is er ook een prijskaartjes-politie ;-) Pas op hoor!

 22. Gerda
  juni 22, 2016 / 15:50

  Jij bent de enige die in je portemonnee kan kijken, maar djieezzz wat een diva gedrag. Een T-shirt om te slapen van ck…

  • juni 22, 2016 / 17:10

   De gemiddelde pyjama bij HM kost ook 10-20 euro, dus dan valt een slaapshirt van 20 euro toch nog best mee?
   Anyway, ik vind het echt onwijs leuke items, ik zou ze allemaal wel willen haha! Als ik echt moest kiezen zou ik voor de trui en de boyfriend jeans gaan. Daar ga je sowieso veel plezier van hebben! En het jurkje en rokje zou ik gewoon nog even mee wachten tot het goedkoper is :)

 23. juni 22, 2016 / 17:09

  Leuke items! De trui van Tommy hilfinger zou ik voor gaan! De croptop van Calvin is best leuk voor op vakantie of strand!

 24. Esther
  juni 22, 2016 / 19:02

  Pff wat een gezeur over het prijskaartje, ik koop zelf ook liever minder vaak maar wel duurdere kleding, omdat het model vaak beter zit en de kleren langer mooi blijven. Anyway, ik vind de mouwen van het jurkje niet zo mooi, en ik hou er niet zo van als merknamen heel groot zijn, dus ik zou het ck-shirtje ook niet kopen. De espradilles zijn supergaaf, net als het witte shortje en de bikini, dus die zou ik zeker halen! Het rokje is leuk maar wel apart, zou je die wel vaak aan doen?

 25. juni 22, 2016 / 19:25

  Ik vind de boyfriend jeans echt prachtig!

 26. Charley
  juni 22, 2016 / 19:49

  Leuk dat rokje van Sandro,boyfriend jeans en die espadrilles van Marc Jacobs. Vind die laatste alleen altijd niet lekker lopen, te plat. Maar wellicht bevallen ze jou wel. Ik vind die trui daarentegen wel erg tuttig.

 27. Lou
  juni 22, 2016 / 20:38

  Leuke items ! Ik verkoop zelf wel eens wat oudere dingetjes op marktplaats om het wat te compenseren. Misschien een re-instatement van de shop my closet?

  x

 28. juni 22, 2016 / 21:28

  Wat een super leuke items! Ik denk eigenlijk dat ze je allemaal leuk zouden staan. Als je écht iets moet kiezen zou ik voor de trui gaan, maar dat rokje is ook wel echt heeel leuk..

 29. vera
  juni 22, 2016 / 22:49

  De trui! De rest van de items zou ik het geld niet waard vinden, zeker die espadrilles van 135 euro, dat is in mijn ogen gewoon een katoenen schoen, waarom zou die zo duur moeten zijn? Witte short lijkt me heel besmettelijk en vind ik een beetje ordinair door al die loshangende touwen en ‘kapotte’ stukken.

 30. Ilse
  juni 23, 2016 / 00:13

  Dat CK shirt en die jeans vind ik heel tof!
  En dat gestreepte broekje en die schoenen ook maar die vind ik persoonlijk te duur.

 31. Linda
  juni 23, 2016 / 09:25

  Ik ben nu wel heel benieuwd of je nog iets gekocht hebt :)? Ik vind de jeans en het rokje het mooist, gestreepte short ook erg leuk!

 32. M.
  juni 23, 2016 / 12:14

  Ik zou gaan voor het rode jurkje, het rokje, de jeans en de jeansshort!

  (Dit is vast geen grote hulp)

  Hou ons op de hoogte!

 33. Eva
  juni 23, 2016 / 20:12

  Wauw dat rokje is super mooi!

 34. Femke
  juni 23, 2016 / 20:14

  Ik zou voor het jurkje en rokje gaan :)! Dat zijn bijzondere, mooie items waar ik het geld voor over zou hebben, en misschien de jeans als die je echt goed zitten en die wel lang meekunnen en niet op je knieën gaat hangen. Ben zelf niet echt fan van gescheure korte broekjes of shirtjes met het merk er groot op, en de trui lijkt me een vervelende mouwlengte!

 35. Jolien
  juni 23, 2016 / 22:05

  Ik vind de Tommy Hilfiger trui en de boyfriend jeans helemaal top! En niks mis met kiezen voor minder maar duurdere items shoppen, maar die espadrilles zijn wel ECHT overpriced…

 36. juni 25, 2016 / 20:26

  Ik zou voor beide shorts gaan! Beide heel tof. Enne, wat kan iedereen toch altijd zeuren.

 37. juni 26, 2016 / 00:29

  Ik zou voor de jeans en de espadrilles gaan. Verder is de jurk ook superleuk!