>SHOPPING: Roadtrip to Antwerps

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ik ging naar Antwerpen met het idee niet zoveel te kopen, want dat heb ik deze maand al genoeg gedaan bij Net-A-Porter, en stiekem ook nog wel wat meer.

Maar ja, dan kom je bij de H&M en zie je een paillettenlegging van dertig euro voor slechts tien euro, en gezien mijn obsessie met pailletten, ja dan kun je zoiets gewoon niet laten hangen.

En die legging he, die staat geweldig met dat nieuwe shirt van Mango, wat van dertig voor negen euro weg ging. Super mooie, stevige kwaliteit, leuk detail bij de hals.. Eigenlijk echt gewoon perfect, en zoiets kun je niet laten hangen.

Kom je bij ZARA zie je een prachtig gebreid jurkje hangen, van vijftig, naar twintig euro afgeprijsd. En laat ik nu net al een tijdje verliefd zien op dit soort jurkjes. Gecombineerd met stoere laarzen, mooie maillot en een lerenjasje? Ik zeg: fabulous!

En die stoere laarzen, die vond ik ook bij ZARA. Ik kende ze al, wilde ze al hebben toen ze  nog 130 euro waren en nu stonden ze er in mijn maat voor 50 euro. Oh oh oh, ik zou wel gek zijn als ik ze had laten staan, toch?

Op de valreep vond ik bij ZARA ook nog een maxidress/galajurk, dat moet ieder meisje toch in haar kast hebben hangen. Mijn galajurk dateert uit 2007 en is maatje skinny bitch, ben er 95% zeker van dat ik daar nooit meer in zal passen, knalde er toen al bijna uit. En deze jurk is dus multifunctioneel, want hij kan naar een gala gedragen worden (niet dat ik er eentje op de planning heb, maar het kan). Hij kan als maxidress naar een hip modefeestje (voor over straat is ‘ie net een tikkeltje te opgedirkt) en hij kan voor zwoele zomeravonden in een warm land. En eh, ook nog eens van zestig naar twintig euro afgeprijsd. Dat bedoel ik, koopje toch?

Voor iets meer dan 100 euro was ik klaar, 100 euro, het is zeker niet niks, maar eh, als ik die laarzen bijvoorbeeld volgend jaar had moeten kopen was ik 130 euro kwijt geweest en dan denk ik dat dit best wel weer een investering is geweest. Maar wel eventjes een laatste kledinggerelateerde investering, want nu is het echt genoeg!

Liefs,

Delen:

10 Reacties

 1. Marlies
  januari 21, 2011 / 17:49

  >Leuke dingen heb je gekocht!
  Maar als je daadwerkelijk een gala hebt zie je vast weer een reden om een nieuw jurkje te kopen ;)

 2. Lisanneleeft
  januari 21, 2011 / 17:49

  >Ohhh die laarzen zijn echt heel mooi zeg! Dat is volgens mij je beste aankoopje van die dag als je het mij vraagt :)
  Jammer dat hier in de buurt geen zara zit…

 3. Evelien
  januari 21, 2011 / 18:19

  >Haha, met al die korting is het zeker leuk shoppen! Mooie dingen.

 4. annouska
  januari 21, 2011 / 18:36

  >Ja zo is er altijd wel een excuus voor mooie dingen die ineens goedkoop zijn. Maar ik heb zo gisteren ook allemaal dingen gekocht, uitverkoop is een excuus zo af en toe..

 5. Eline
  januari 21, 2011 / 18:52

  >Gaaf, gaaf, gaaf! Ik zeg: shopdate plannen?

 6. Olga
  januari 21, 2011 / 18:55

  >Ik had eigenlijk wel veel meer galajurken in je kast verwacht, netjes dat je het er bij 2 hebt kunnen houden ;)

 7. DIY / The fashion building
  januari 21, 2011 / 19:05

  >Leuk!

 8. chezzelia
  januari 22, 2011 / 20:57

  >Die laarzen zijn echt gaaf !leuke aankopen !

 9. Lisa
  januari 23, 2011 / 15:31

  >Wauw, leuke aankopen!! Die laarzen precies wat ik zoek. Jammer dat ik ze niet in amsterdam heb gezien.

 10. Suusje Q.
  januari 24, 2011 / 08:09

  >Vette laarzen en mooi wollen jurkje! Ik zie de combi ook voor me ;)

  Mooie pumps op de eerste foto! Marc Jacobs?