>DIARY / Roadtrip to Antwerps

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
I Love Roadtrips! Dus nu ik eindelijk een eigen scheurijzer heb moest het er natuurlijk wel snel van komen dat ik er ook eens eentje maakte met mezelf achter het stuur. Nog voordat de auto daadwerkelijk van mij was,- stond dit tripje met Laura naar Antwerpen al gepland!
Het begon allemaal bij een klein stationnetje in Den Haag, daarna volgde de stad en gelukkig even later de snelweg. Nog geen vijf minuten op de snelweg, en we moesten natuurlijk al naar de WC. Bij Rotterdam eindelijk aan onze behoeftes toegegeven, zijn natuurlijk de toiletten buiten gebruik, we kunnen wel over de loopbrug naar de andere kant van de weg. Nu heb ik toch echt geen hoogtevrees, maar die loopbrug over de snelweg, was eng.
De heenreis verliep voorspoedig, op een enkele file van tien minuutjes na, die net zo snel verdween als dat ‘ie gekomen was. In Antwerpen hadden we nog wel wat last van het derdewereldland-aandoenende wegdek bij de Haven, wat vooral erg veel lachen veroorzaakte. Maar in de binnenstad ging het prima en de parkeergarage was zo gevonden. Ik was trots op mezelf.
Antwerpen was rustig, op de ZARA na natuurlijk. Daar was het een hel, maar wel eentje met hele mooie prijzen. Dus zette ik toch maar door. We lunchten bij Appelmans en genoten van een lekker ossenstaartsoepje en warme broodjes met roomboter en zout. Heerlijk. Ik slaagde nog bij de H&M en bij Mango voor twee dingen die ik eigenlijk niet nodig had maar die zo goedkoop waren dat ik ze toch ineens wel nodig leek te hebben. Bij Princess zag ik een prachtige skibroek van Stella McCartney voor Adidas, de broek die ik in december al op m’n wishlist plantte. Halve prijs, niet mijn maat, maar in een ander filiaal wel. Toch was ik zo verstandig om het toch maar niet te doen? Was mijn (vier jaar oude) skibroek niet nog eigenlijk gewoon goed? Ik stond zelf versteld van mijn redelijkheid.
Om 17.00u begon het te regenen en vonden we het mooi geweest. Ik was letterlijk gesloopt (is ook wel op de foto’s te zien toch?), dus hop terug naar de auto, en Antwerpen in de spits zien te verlaten. Ging allemaal best prima, maar eh? Waarom gaan er zoveel stoplichten tegelijk op groen? Niet heel erg handig en best wel chaos. 
Net voor de grens ging we eindelijk naar de plek waar we ons de hele dag stiekem al op verheugde, de McDrive. In de auto voedsel dat naar karton smaakt eten.. Dat hoort toch ook gewoon bij een roadtrip! Heerlijk smerig, maar eh, who cares? Het roadtrip gevoel telt!
En zoals jullie waarschijnlijk wel verwachtten, belandden we een uurtje later weer in Den Haag, bij het station, waar ik Laura netjes bij de Kiss&Ride afzette, om vervolgens huiswaarts te keren, hele fijne dag, en goed voor m’n zelfvertrouwen. Autorijden, ik kan het dus heus wel!

Volgende keer roadtrip naar Gent!

Liefs,
Delen:

18 Reacties

 1. Nathaly
  januari 21, 2011 / 12:15

  >Ik vind dat je echt gorgeous kleding aan hebt <3 en die foto van jou in de zijspiegel is prachtig :) Lang leven road trips!

 2. Suusie
  januari 21, 2011 / 12:16

  >Klinkt gaaf! Roadtrips/vakanties zijn de enige reden dat ik best een rijbewijs&auto zou willen..

 3. Rianne
  januari 21, 2011 / 12:43

  >Erg leuke foto's

  Oohh, ik wil later ook een roadtrip maken!!

  Rianne
  hetdikkegelevarken.blogspot.com

 4. Gwendolyn
  januari 21, 2011 / 13:20

  >Oeh, klinkt ontzettend leuk zeg! En Gent moet je ook zéker een keer doen, woon er op slechts 25 minuutjes van en het is een super leuke stad!

 5. Simone
  januari 21, 2011 / 14:04

  >ahh wat beschrijf je dat leuk zeg! ik moet ook eens naar antwerpen, nog nooit geweest namelijk.

  ik ben erg benieuwd naar je antwoorden op alle vragen. al bekend wanneer de post online komt;) ? haha ik weet.. ongeduldig!

 6. Anonymous
  januari 21, 2011 / 14:48

  >Ja ik ben van Gent, en het is hier super mooi en gezellig :-) Maar je hebt dan wel nog afgewisseld in het rijden met je vriendin? (zie ik op de foto waar zij rijdt).

 7. Lisanneleeft
  januari 21, 2011 / 14:56

  >Super leuk zeg. Voor mij is Antwerpen echt te ver om even een dagje heen te gaan! Jammer… Maar een weekendje ooit… :D
  Sounds good!

 8. Annemerel
  januari 21, 2011 / 15:06

  >@ Anoniem, haha nee hoor dat ben ik zelf, met zonnebril en m'n wipneus onherkenbaar he ;-)

 9. Rosanneke
  januari 21, 2011 / 15:25

  >Antwerpen is leuk, maar Gent nog leuker! Volgende keer nog meer foto's, ik vind die altijd zo leuk bij jou!

 10. Kimsje
  januari 21, 2011 / 15:53

  >Wat een leuke roadtrip! Sinds ik in België (Gent) woon is een bezoekje aan Antwerpen of Brugge geen roadtrip meer, haha :) Antwerpen is een erg leuke stad, maar misschien is Gent nog net iets leuker ;)

 11. pauline
  januari 21, 2011 / 17:04

  >@ Annemerel: Ohja, ik zie het nu! (ik was die persoon anoniem)

 12. Laura
  januari 21, 2011 / 18:34

  >woow GENT "mijn studentenstad" tof dat je eens naar hier komt :p

 13. annouska
  januari 21, 2011 / 18:39

  >Wat een leuke beschrijving van jullie dagje.. Gent is trouwens ook een super leuke stad om keer een roadtripje naar te doen.. :P

 14. Olga
  januari 21, 2011 / 19:01

  >Ik vin het wel grappig dat jij zoveel van shoppen houdt, dat je zelfs skibroeken wilt kopen.. terwijl dat toch helemaal niet zo'n dagelijks item is. ^^ Leuk berichtje :)

 15. Eline
  januari 21, 2011 / 19:19

  >Wat een enorm leuke dag!

 16. Eef
  januari 21, 2011 / 23:04

  >Klinkt als een fantastisch dagje!
  Aangezien ik in Gent woon, vind ik Antwerpen leuker, maar elke nieuwe stad is een leuke stad, er zijn heel wat leuke plekjes hier :)

 17. Laura
  januari 22, 2011 / 09:38

  >Wat was het een leuk dagje! I love roadtrips!

 18. marikee
  januari 27, 2011 / 21:04

  >Gaaf! De eerste keer dat ik naar Duitsland reed met de auto vond ik heel spannend, maar het voelde zo gaaf. :)