>ASK ME ANYTHING: Childhood, Ancient History, Teenage Dating

>

Photobucket

Als zestienjarige op het gala met Kim!

Hoe heb je je middelbare schooltijd ervaren? Was je toen ook al aan de vriendjes?
Op de middelbare school veranderde ik in de eerste twee jaar van een stil meisje, in een meisje met veel vriendinnen. We hadden een hele gezellige groep met meiden en hoewel ik een van de enige was die nog niet mee uit mocht, voelde ik me toch niet echt buitengesloten. Ik was een laatbloeier wat vriendjes betreft, in de vierde merkte ik voor het eerst dat sommige jongens wel ‘interesse’ in me hadden en dan kreeg je van die leuke sms-relaties, die verder natuurlijk nergens op uitliepen, natuurlijk. Een paar weken voor m’n zestiende verjaardag zoende ik voor het eerst, met een jongen die al negentien was, dus dat was super spannend, haha. Dat was ook gelijk m’n eerste vriendje.

Was je op de middelbare school populair?
Ik was absoluut niet populair, maar ik hoorde er, zeker de laatste jaren, wel helemaal bij. Bij ons waren gelukkig geen Mean Girls taferelen, of in ieder geval, daar heb ik niks van gemerkt. Ik was ook zeker geen Mean Girl, heb nooit gepest. Natuurlijk was ik geen heilige en roddelde ik ook wel eens, maar ik heb nooit iemand opzettelijk pijn gedaan.

Ben je ooit blijven zitten?
Nee gelukkig niet, dat was altijd wel een grote angst. Op de basisschool niet hoor, maar op de middelbare school heb ik jaren gehad waarin het niet helemaal vlekkeloos verliep. In de derde bijvoorbeeld, toen was ik echt een puber! Zat ik te leren met m’n boek op m’n schoot, benen op bed, ene oog op m’n computer, andere oog op de TV gericht. Uh ja, dat werkt niet he!

Hoe was jij op zestienjarige leeftijd? 
Ik mocht pas uit toen ik zestien was, dus m’n zestiende verjaardag was heel speciaal (inclusief in de sloot fiets incident, snel vergeten!). Toen ik zestien was had ik een vriendje, en daar was ik heel serieus in, maar dat ging na een half jaartje over en na twee maandjes verdrietig veranderde ik in een klein feestbeestje, maar wel eentje die geen gekke dingen uitspookte (zoenen voor een avondje, daar deed ik dus niet aan, en in de sloot ben ik ook niet meer gefietst..). Ik denk dat ik de laatste paar maanden van m’n zestiende en de eerste paar van m’n zeventiende echt het allergelukkigst was. Alles leek gewoon vanzelf te gaan en ik dacht niet aan vroeger of later.

Hoe was jouw eerste date?
Mijn eerste date was dus iets voor m’n zestiende verjaardag, met een drie jaar oudere jongen, uit de zesde, dus super stoer en spannend. Het was een dubbeldate, maar dat was geen succes want ik kende dat andere meisje niet en ik was toen nog lang niet zo zelfverzekerd als nu, dus ik was vet zenuwachtig en durfde amper iets te zeggen. We gingen naar de film ‘The Skeleton Key’ en het was zo verschrikkelijk eng, niet mijn ding! Aan het eind van de avond gingen we natuurlijk zoenen, m’n allereerste zoen. Heel romantisch op de parkeerplaats bij de bioscoop in Rotterdam, langs de maas. Volgens mij had ik mijn ogen wagenwijd open, maar dat durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen. Zo genoeg, teenage humiliation, haha!

Wat was je favoriete vak op school?
Geschiedenis! Ik vond al die verhalen over vroegere tijden altijd heel interessant en m’n leraar maakte het ook altijd wel interessant. De laatste twee jaar vond ik engels ook heel erg leuk, omdat die taal me echt is gaan fascineren, oh en omdat we altijd super goede boeken mochten lezen en ik leek de enige die dat vrijwillig deed, haha (en ik haalde ook vaak negens voor engels essays, omdat ik er zo verschrikkelijk goed m’n best op deed, omdat ik het leuk vond, en negens haalde ik  niet zo vaak!)

Was je op de middelbare school ook al zo fashionable?
Ik las altijd wel de Ellegirl, de Elle, Vogue, Teenvogue, maar ik zag er niet als een modepopje uit. Ik besteedde m’n geld liever aan make-up, gadgets en uitgaan. Accessoires heb ik wel altijd heel belangrijk gevonden, die had ik al-tijd van Guess! Ik was fan van Miss Sixty, al m’n broeken waren van Miss Sixty, en ik heb ook een hele Tommy Hilfiger periode gehad, maar m’n kledingkast hing zeker niet zo vol als nu het geval is. Ik wilde er gewoon altijd leuk uit zien, maar vond het niet zo belangrijk om er volgens de laatste trends bij te lopen.

Ben je erg veranderd in vijf jaar?
Ja! Ik was een stuk minder serieus toen ik zestien was. Ik wist wel wat ik wilde hoor, maar ik had veel minder zelfvertrouwen en besteedde niet echt veel tijd aan de toekomst. Ik was ook veel minder met mode bezig, ik keek alleen naar wat me leuk stond en ging nooit over m’n kleedgeld heen (als in: ik kocht nooit kleding van het geld wat ik verdiende van m’n baantje.)
Wat was leuker, vandaag, of dezelfde dag een jaar geleden?
Ik schrijf dit op 21 januari 2011, als je het heel objectief bekijkt, was de 21 januari van 2010 wel een stukje beter. Maar dat komt door de activiteit die ik toen aan het verrichten was en de activiteit die ik vandaag aan het verrichten ben (vorig jaar: met Laura naar Maastricht, vandaag administratie, MacBook updaten, schrijven… okee dat laatste is wel leuk.) Maar ik wil niet terug naar vorig jaar, want toen moest ik m’n scriptie schrijven en dat was een verschrikkelijke klus, en ik was minder zelfbewust, had minder plannen en zat minder goed in m’n vel.

Liefs,

Delen:

85 Reacties

 1. kimmie
  januari 22, 2011 / 11:15

  >Leuk, ga zeker volgen deze week. Komen we wat meer over je te weten!

 2. Marjon
  januari 22, 2011 / 11:38

  >Super leuke antwoorden.
  Je bent een beetje mijn voorbeeld, haha, qua ambities en stijl etc.

 3. Marlies
  januari 22, 2011 / 11:44

  >Super leuk idee is dit vind ik!

 4. Lisanneleeft
  januari 22, 2011 / 11:48

  >Wat een leuke vragen zeg.
  Vooral die over hoe je vroeger was vind ik leuk om te lezen!

 5. Olga
  januari 22, 2011 / 13:02

  >Leuk stukje :)

 6. pauline
  januari 22, 2011 / 14:04

  >Dit vind ik leuk om te lezen! Ik denk dat jouw de blog de enige is die ik al altijd volg! Ik zie je echt "evolueren" ofzo, :-P klinkt freaky, maar bedoel ik niet zo!

 7. The nice Anna Wintour
  januari 22, 2011 / 14:10

  >Onwijs leuk om te lezen, het meeste komt echt overheen met het beeld dat ik van je heb. Leuk!

  (oja in 1 vraag staat 'ben je verandert' dan moet ben een d, verleden tijd)

 8. Eline
  januari 22, 2011 / 14:49

  >Haha leuk om te lezen en helemaal omdat ik je toen al 'kende' :)

 9. Rianne
  januari 22, 2011 / 15:40

  >Wauw Leuk! Ik ben zelf ook stil in de klas, maar ik doe gewoon mezelf tegen de andere klasgenoten. Dat waarderen ze meer dan botte opmerkingen, die een jongen antwoord waarmee ik op trek. Die wordt ook gepest. Zelf wordt ik niet gepest, maar als ik iets vekeerds doe in hun ogen, dan is het fout. Dus raap ik alle moed bij elkaar en leg ik rustig uit dat ik het niet leuk vindt hoe ze doen op dat moment. Dat helpt!
  Het enige waar ik mee op moet leren gaan is dat als mensen een beperking hebben, zoals ik, direct zielig gevonden worden. En dan doen vooral de 'populaire' kinderen in de klas. MAAR, als je ze persoonlijk spreekt, doen ze opeens verdacht aardig tegen je….

  Rianne
  hetdikkegelevarken.blogspot.com

 10. Anonymous
  januari 22, 2011 / 15:53

  >Zo, wat is die Kim (net als jij) een mooie meid! Verder: leuk om te lezen, ben benieuwd naar de volgende post met antwoorden!

 11. Sarah
  januari 22, 2011 / 16:25

  >Woew, mijn vraagje stond erbij!

  • augustus 6, 2011 / 17:29

   Very interesting points you have mentioned , thanks for putting up. “Women have been trained to speak softly and carry a lipstick. Those days are over.” by Bella Abzug.

  • augustus 10, 2011 / 01:54

   Considerably, this post is really the sweetest on this notable topic. I harmonise with your conclusions and will thirstily look forward to your incoming updates. Saying thanks will not just be sufficient, for the phenomenal clarity in your writing. I will directly grab your rss feed to stay informed of any updates. Admirable work and much success in your business dealings!  Please excuse my poor English as it is not my first tongue.

  • augustus 10, 2011 / 16:52

   You could certainly see your enthusiasm in the work you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. Always go after your heart. “Faith in the ability of a leader is of slight service unless it be united with faith in his justice.” by George Goethals.

  • augustus 10, 2011 / 18:15

   What i don’t understood is in fact how you are no longer really a lot more well-appreciated than you might be now. You’re very intelligent. You recognize therefore significantly relating to this matter, produced me for my part imagine it from so many numerous angles. Its like men and women are not fascinated until it is something to do with Woman gaga! Your own stuffs excellent. All the time maintain it up!

  • augustus 11, 2011 / 01:48

   Very interesting topic , thanks for putting up. “Welcome to President Bush, Mrs. Bush, and my fellow astronauts.” by Dan Quayle.

  • augustus 11, 2011 / 03:31

   You have remarked very interesting points ! ps nice internet site . “The empires of the future are the empires of the mind.” by Sir Winston Leonard Spenser Churchill.

  • augustus 11, 2011 / 13:31

   I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thanks, I will try and check back more frequently. How frequently you update your site?

  • augustus 11, 2011 / 13:35

   I really like your writing style, good info , thanks for posting : D.

  • augustus 11, 2011 / 14:09

   It is in point of fact a nice and useful piece of info. I am satisfied that you shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  • augustus 11, 2011 / 14:29

   Very interesting subject, thank you for putting up.

  • augustus 11, 2011 / 14:36

   Appreciate it for all your efforts that you have put in this. Very interesting info. “Prayer does not change God, but changes him who prays.” by Sren Aaby Kierkegaard.

  • augustus 11, 2011 / 14:40

   It is really a nice and helpful piece of information. I’m happy that you just shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  • augustus 11, 2011 / 14:44

   Thank you, I have recently been searching for info about this topic for ages and yours is the greatest I have discovered till now. But, what about the bottom line? Are you positive in regards to the supply?

  • augustus 11, 2011 / 14:53

   I just wake up from nap and I am already reading your articles. This signifies something! Really useful post. Thankx!

  • augustus 11, 2011 / 15:03

   I dugg some of you post as I thought they were invaluable extremely helpful

  • augustus 11, 2011 / 15:05

   Rattling nice design and style and excellent content material , nothing else we need : D.

  • augustus 11, 2011 / 15:06

   You are my aspiration , I have few web logs and very sporadically run out from to post .

  • augustus 11, 2011 / 15:13

   I like this post, enjoyed this one thanks for putting up. “We are punished by our sins, not for them.” by Elbert Hubbard.

  • augustus 12, 2011 / 02:49

   An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a bit of evaluation on this. And he actually bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading extra on this topic. If possible, as you grow to be expertise, would you mind updating your weblog with more particulars? It’s extremely useful for me. Huge thumb up for this blog post!

  • augustus 12, 2011 / 07:36

   Very nice pattern and wonderful subject matter, nothing else we need : D.

  • augustus 12, 2011 / 08:52

   I should verify with you here. Which is not something I often do! I take pleasure in studying a submit that may make individuals think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

  • augustus 12, 2011 / 10:26

   Hello.This post was really remarkable, especially since I was investigating for thoughts on this matter last Saturday.

  • augustus 12, 2011 / 11:02

   I think this website contains some rattling good information for everyone :D. “Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.” by Ralph Waldo Emerson.

  • augustus 12, 2011 / 16:16

   I went over this site and I believe you have a lot of superb information, saved to bookmarks (:.

  • augustus 12, 2011 / 21:21

   There are some interesting time limits on this article however I don know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I’ll take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as properly

  • augustus 12, 2011 / 21:23

   I dugg some of you post as I thought they were extremely helpful very useful

  • augustus 12, 2011 / 23:41

   I think this internet site holds some rattling fantastic information for everyone. “Glory is fleeting, but obscurity is forever.” by Napoleon.

  • augustus 13, 2011 / 01:28

   Some truly good information, Gladiola I found this. “Reprove thy friend privately commend him publicly.” by Solon.

  • augustus 13, 2011 / 02:52

   But a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding style and design .

  • augustus 13, 2011 / 07:26

   I’ve read a few just right stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you set to create one of these great informative web site.

  • augustus 13, 2011 / 14:54

   very good put up, i actually love this website, carry on it

  • augustus 13, 2011 / 20:41

   Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any way you’ll be able to take away me from that service? Thanks!

  • augustus 14, 2011 / 04:16

   I dugg some of you post as I cerebrated they were handy extremely helpful

  • augustus 14, 2011 / 15:34

   After I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any means you may remove me from that service? Thanks!

 12. Phine
  januari 22, 2011 / 17:31

  >Jee, wat leuk… zoveel vragen!

 13. Evelien
  januari 22, 2011 / 18:42

  >erg leuk om te lezen, zo kom je echt veel te weten over iemand!

 14. augustus 6, 2011 / 18:28

  I believe other website proprietors should take this site as an model, very clean and great user genial style and design . “Sometimes the road less traveled is less traveled for a reason.” by Jerry Seinfeld.

 15. augustus 10, 2011 / 00:25

  That fantabulous post this has been. Within no way seen this kind associated with useful post. I’m grateful to you and anticipate much more associated with posts such as. Thank you very much.

 16. augustus 10, 2011 / 06:31

  Good write-up, I am normal visitor of one’s website, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 17. augustus 10, 2011 / 17:04

  I’ll immediately grab your rss feed as I can’t find your email subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please permit me recognise in order that I may just subscribe. Thanks.

 18. augustus 10, 2011 / 19:53

  Very nice design and style and fantastic content material , very little else we want : D.

 19. augustus 10, 2011 / 22:40

  personally i think that this clown that got elected is the anti-christ. if he slants the vote by giving amnesty to the 12 million illegals we are doomed. yeah he is screwing us bad here but he is screwing us bad with all the other nations also . the racial war will jump off in the south and should lead to chaos and anarchy, thats when he will have his blue helmets go door to door and kill you and or put you in a work camp if you dont take his mark.

 20. augustus 11, 2011 / 02:05

  Only a smiling visitor here to share the love (:, btw great layout.

 21. augustus 11, 2011 / 06:15

  Some really fantastic content on this site, thankyou for contribution.

 22. augustus 11, 2011 / 09:35

  Some genuinely choice content on this website , saved to fav.

 23. augustus 11, 2011 / 12:06

  Utterly written articles, appreciate it for entropy. “No human thing is of serious importance.” by Plato.

 24. augustus 11, 2011 / 12:11

  Rattling wonderful info can be found on weblog . “I don’t know what will be used in the next world war, but the 4th will be fought with stones.” by Albert Einstein.

 25. augustus 11, 2011 / 13:03

  I really like your writing style, superb information, thanks for posting :D. “All words are pegs to hang ideas on.” by Henry Ward Beecher.

 26. augustus 11, 2011 / 13:03

  I do agree with all of the ideas you’ve presented for your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for novices. May you please extend them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

 27. augustus 11, 2011 / 13:11

  I really like your writing style, great info, thank you for posting :D. “Your central self is totally untouched By grief, confusion, desperation.” by Vernon Howard.

 28. augustus 11, 2011 / 13:13

  You have brought up a very great points , thankyou for the post.

 29. augustus 11, 2011 / 13:19

  I’m impressed, I must say. Really rarely do I discovered a blog thats both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your post is outstanding; the issue is something that not many people are talking intelligently about. I’m very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

 30. augustus 11, 2011 / 13:38

  I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :).

 31. augustus 11, 2011 / 13:39

  But wanna input on few general things, The website design and style is perfect, the content material is really great. “War is much too serious a matter to be entrusted to the military.” by Georges Clemenceau.

 32. augustus 11, 2011 / 13:39

  you are really a excellent webmaster. The web site loading velocity is incredible. It seems that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve performed a magnificent task in this matter!

 33. augustus 11, 2011 / 13:40

  I conceive this internet site has got some real fantastic information for everyone :D. “Anybody who watches three games of football in a row should be declared brain dead.” by Erma Bombeck.

 34. augustus 11, 2011 / 13:47

  Howdy, an amazing read buddy. Thanks But I am experiencing issue with the rss . Don’t know why Fail to subscribe to it. Is there anyone facing same rss problem? Anybody who can help kindly reply. Thank you.

 35. augustus 12, 2011 / 07:05

  Simply a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding design. “Treat the other man’s faith gently it is all he has to believe with.” by Athenus.

 36. augustus 12, 2011 / 07:29

  Can I just say what a reduction to find someone who actually is aware of what theyre speaking about on the internet. You definitely know easy methods to deliver an issue to light and make it important. Extra folks need to learn this and perceive this aspect of the story. I cant consider youre no more fashionable because you undoubtedly have the gift.

 37. augustus 12, 2011 / 11:13

  Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 38. augustus 12, 2011 / 13:53

  I have been searching for a bit for any high quality stories or weblog posts in this type of field . After searching in Bing, I finally discovered this page. After looking this material, I knew I have found just what I want. Thankx!

 39. augustus 12, 2011 / 18:53

  But a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding design and style. “Reading well is one of the great pleasures that solitude can afford you.” by Harold Bloom.

 40. augustus 12, 2011 / 19:11

  Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such excellent info being shared freely out there.

 41. augustus 13, 2011 / 13:04

  I gotta bookmark this site it seems very helpful invaluable

 42. augustus 13, 2011 / 13:37

  Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to search out somebody with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that’s needed on the net, someone with a little bit originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

 43. augustus 14, 2011 / 14:19

  An attention-grabbing dialogue is price comment. I feel that you must write extra on this subject, it won’t be a taboo subject but usually people are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 44. augustus 14, 2011 / 14:35

  Hello, Neat post. There is a problem with your site in web explorer, could check this?IE still is the marketplace leader and a good section of other people will omit your wonderful writing due to this problem.

 45. augustus 14, 2011 / 15:16

  As soon as I noticed this internet site I went on reddit to share some of the love with them.