SHOPPING: Oops, I Did It Again!

Photobucket

Oh God, waar is de rem? Bij ZARA is ‘ie bij mij compleet los, onvindbaar en SHIT I did it again…

Ik lag maandagmiddag in de tandartsstoel, voor de zoveelste keer inderdaad. Dit keer moest mijn wortelkanaal nog een keer schoongemaakt worden en moest er een vulling in. Vijf weken geleden, toen de ontsteking in mijn kaak op zijn hoogtepunt was, kon dat niet. Wie stopt er nu een vulling op een kies waar nog steeds ontstekingsprut uitkomt? Ik lag daar maar in die stoel en OK, echt pijn deed het niet.. Maarrrrrr de angst om wel pijn te krijgen bleef aanwezig. Kortom, ik voelde me een beetje zielig en na een half uur riep ik tegen mijn moeder (die mee was omdat ze bij de tandarts werkt en stiekem ook omdat ik het wel fijn vind om mijn moeder in de buurt te hebben tijdens zo’n behandeling…) STRAKS GAAN WE NAAR DE STAD HOOR.

En terwijl ik met mijn mond open lag en de tandarts zijn ding deed luisterde ik naar een afspeellijst in Spotify en bedacht ik me dat ik best een dingetje bij ZARA mocht kopen.

Maar ja bij ZARA kon ik het natuurlijk weer niet laten om voor allebei de dingen die op mijn verlanglijst stonden te gaan. Mijn redenering? Ik wil al jaren een rood jasje (echt waar!), en dit jasje is tijdloos. Ik stond er vorige week al mee in mijn handen, maar liet het toen aan me voorbij gaan. Afgelopen week zag ik er Kate Middleton in tijdens de Olympische Spelen en dacht ik weer.. WAT een mooi klassiek jasje. Kijk, hier heb ik nog heel lang wat aan.

De broek? Mijn zusje en ik wilden hem allebei en vorige week kocht zij hem. Hij stond haar zo leuk, maar ik had vorige week een klein akkefietje in de ZARA met een nogal agressief meisje dat voordrong bij de kassa. Je begrijpt, na dat akkefietje wilde ik zo snel mogelijk de ZARA uit om stoom af te blazen en liet ik de broek hangen. Ik wil al tijden een broek met een dierlijk printje, maar hij mag niet te opvallend en ordinair zijn, wat ik al snel heb bij een luipaardprintje op een broek. Deze donkerblauwe variant valt voor mij niet in de categorie ordinair en laat donkerblauw ook nog eens afkleden. Win-win-win-win-win. Ik kan dan natuurlijk wel weer een paar weken wachten zodat ik mijn aankopen een beetje spreid, maar we weten allemaal dat de leukste items bij ZARA er het snelste uit zijn, toch? En dat risico wilde ik dus niet lopen.

Uiteindelijk stond ik dus met beide aankopen bij de kassa en drukte ik met mijn ogen dicht mijn pincode in. God, safe me, please. De aankomende twee weken ga ik de stad niet in en mijd ik de ZARA. Houden jullie me er aan?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

33 Reacties

 1. augustus 8, 2012 / 12:08

  Hihi, wat herkenbaar. Ik heb vanochtend dikke sleehakken besteld die ik gewoon moest hebben omdat-ze-zo-leuk-zijn-bij-die-ene-broek en nog eens een sjaal. Gisteren al een broek (wel sale) en een zonnebril (ook sale dus dat klinkt al meer goed haha).

 2. Julie
  augustus 8, 2012 / 12:12

  Herkenbaar! En spelfoutje: saVe ipv saFe

 3. augustus 8, 2012 / 12:22

  Die broek is echt geweldig!! Zodra ik weer in Nederland ben ren ik direct naar de Zara haha

 4. augustus 8, 2012 / 12:24

  Ik vind het jasje echt heel erg mooi!
  Over de broek: Exact zo’n exemplaar scoorde ik bij de Mango in het grijs voor 15 euro. Staat heel erg leuk!
  Ik ben verliefd op het jasje! Mag ik vragen hoe duur hij was?

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 8, 2012 / 13:00

   Ja die van Mango ken ik, verschil met deze is dat het patroontje erop ligt in velour! Maar daar heb ik inderdaad ook nog mee in mijn handen gestaan.

 5. augustus 8, 2012 / 12:27

  Leukleukleuk! Ik heb die broek laten hangen en heb spijt!

 6. augustus 8, 2012 / 12:28

  Wat e

  • augustus 8, 2012 / 12:29

   Sorry ging iets mis. Wat een leuk jasje zeg , toch maat even langs de Zara

 7. augustus 8, 2012 / 12:38

  Zo herkenbaar.. Ik vermijd de stad al weken .. Haha..

 8. augustus 8, 2012 / 12:57

  Dat jasje, loooovely!

 9. Marijn
  augustus 8, 2012 / 13:07

  Ben erg benieuwd naar je outfit foto’s!

 10. Sanne
  augustus 8, 2012 / 13:12

  Leuk jasje, hele mooie kleur!

 11. augustus 8, 2012 / 13:40

  Good luck met het mijden! Dat jasje is echt tijdloos hoor! Dus een zeer goede keuze haha.

 12. augustus 8, 2012 / 13:41

  Ik zag op instagram dat je het jasje pastte, super leuk dat je het hebt gekocht!

 13. augustus 8, 2012 / 14:04

  oooh dat jasje is zo mooi :)

 14. Annet
  augustus 8, 2012 / 14:50

  dat jasje is echt prachtig, alleen die broek vind ik echt heel lelijk en totaal niet bij jou passen!
  zelf koop ik nooit wat bij ZARA, omdat het meestal zo’n rommeltje is en de dingen die ik zou willen, vind ik toch net wat te duur..!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 8, 2012 / 15:28

   Dan moet je op dinsdagochtend gaan! Alles netjes opgeruimd en niemand te zien!

 15. Wendy
  augustus 8, 2012 / 15:23

  Herkenbaar!! Ik heb vorige week ook mijn ogen maar even dicht geknepen bij de acceptatie van het bedrag. Maar je hebt wel leuke dingen gekocht;).

 16. augustus 8, 2012 / 15:46

  Leuk geschreven, ik ken het ook!

 17. augustus 8, 2012 / 15:51

  Ben vanochtend nog geweest.. ook wortelkanalen schoongemaakt, daar wordt je dus NIET vrolijk van en zeker niet als er tekort verdoofd is!
  Dat jasje is leuk :)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 8, 2012 / 15:52

   Ieeeehhhlll! Ik was helemaal niet verdoofd :|

 18. augustus 8, 2012 / 17:13

  Oooh die broek! ? Love it, heb hem ook al zien hangen. Moet me iedere keer inhouden en wachten totdat ik volgende week mijn slag kan slaan op Ibiza of daarna op Valencia aangezien dat stukken goedkoper is!

 19. augustus 8, 2012 / 18:33

  Oh wat een leuke items :D ben benieuwd naar een outfit post :)

 20. augustus 8, 2012 / 18:52

  Haha ik ken het gevoel! Mooie kleding heb je gekocht, vooral de broek vind ik gaaf! Ik probeer een shopstop te houden, maar ben dan inderdaad ook bang dat straks alles weg is :( Help!

 21. augustus 8, 2012 / 21:17

  haahahaha,, lekker genieten is mijn motto! :) xoxo

 22. augustus 8, 2012 / 21:59

  Haha, het lijkt gewoon zo erg bij jou omdat je er altijd over blogt maar ik ben er zeker van dat velen (including me) in hetzelfde geval zitten hoor :-D
  Supermooie items trouwens, zou ik allebei zelf gekocht hebben!

  <3

 23. Jaylinn
  augustus 9, 2012 / 09:58

  Dat jasje staat je leuk, Annemerel! Ze hebben van Circle of Trust ook broeken met een tijger- en slangenprint. Ook niet heel opvallend en niet ordinair. Ik zag de lichtblauwe slangenprint bij iemand en die stond ook wel heel erg leuk!

 24. augustus 9, 2012 / 13:09

  Mooie blazer! Xo

 25. augustus 9, 2012 / 14:15

  Dat jasje is inderdaad prachtig! Had het onlangs ook aan om te passen, alleen kon ik het mij écht niet permiteren nog een kledingstuk te kopen… ;)

 26. augustus 9, 2012 / 16:38

  Ooh het jasje is echt heel mooi! Daar hoef je geen spijt van te hebben hoor haha!

 27. Femke
  augustus 10, 2012 / 18:20

  Die broek heb ik vandaag gepast. Hij is echt geweldig! Maar helaas was ‘ie te kort. Balen :(

 28. Ilse
  augustus 11, 2012 / 12:43

  Veel te herkenbaar, ik kom echt altijd wel met iets uit de Zara. Mooie blazer zeg, die wil ik ook passen.