TUNE TUESDAY: Summer 2012 – Radio Edit.

Photobucket

Van de afspeellijstjes van One Tree Hill & 90210, over op de-zomer-van-2012-top-40-muziek! Are we ready?

Zoals jullie kunnen zien hou ik wel van een ratjetoe. Van nieuwe nummers van gevestigde namen als Muse en Alanis Morissette tot relatief nieuwe bandjes als Fun. en The Wanted. Tijdens het hardlopen luister ik het liefst naar Muse met Survival en Gym Class Heroes met The Fighter, als die nummers voorbij komen ga ik serieus ineens sneller.

Het leuke van Top 40 nummers vind ik, dat je ze overal hoort en dat je er herinneringen bij kunt krijgen. Zo draaide mijn Italiaanse buurman in Italie bijna dagelijks Some Nights van Fun. en Guardian Angel van Alanis Morissette, dus iedere keer als ik die nummers hoor moet ik daar aan denken. Bij de ZARA in Milaan en in Verona hoorde ik Owl City & Carly Rae Jepsen met Good Time, dus iedere keer als ik dat nummer hoor… En tot slot bij het zwembad draaide ze iedere dag minstens vijf keer Payphone van Maroon 5. Je begrijpt waar ik aan denk als ik dat nummer hoor? (Voor degene die geen idee hebben… Zon, ijsjes en nietsdoen).

Voor degene met Spotify, hier vind je mijn lijst in Spotify

Wat vinden jullie het leukste nummer dat je op dit moment op de radio hoort?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

10 Reacties

 1. augustus 7, 2012 / 17:43

  Dankzij jou hè Annemerel word mijn Spotify lijst wel héél erg lang haha!

 2. augustus 7, 2012 / 17:44

  Leuke lijst! Spotify is zó handig. Love je lijsten

 3. augustus 7, 2012 / 19:21

  Lekkere nummers hoor! Ik ben fan van starships van nicki minaj :)

 4. augustus 7, 2012 / 22:52

  Ik ben fan van het nummer beauty and de brains van nielson, een jongen van het programma de beste singer/songwriter van Nederland!

 5. Ilse
  augustus 7, 2012 / 23:01

  Geweldige nummers zeg. <3

 6. augustus 7, 2012 / 23:19

  Ik zag je zomer playlist gisteren al toen ik door je lijsten aan het snuffelen was op Spotify. Leuk!

 7. Jeske
  augustus 8, 2012 / 00:28

  Leuk, al kan ik sommige nummers echt niet meer horen door mijn bijbaantje waar ze Qmusic draaien en ik dus dagelijks dezelfde nummers hoor. Nog even wachten tot ze daar eindelijk some nights meer gaan draaien als we are young van Fun.

 8. augustus 8, 2012 / 13:43

  Survival is een geweldig goed nummer van Muse en Die van The Killers is ook super. Maar daar heb ik al uitgebreid ook op mijn blog over geschreven.
  Ik kan echt niet wachten op de nieuwe albums die uitkomen :)