SHOPPING: Mother’s Day Favourites (by my mom)

 photo Desktop686.jpg

Normaliter maak ik zelf een shoppinglijstje voor moederdag, maar dit keer dacht ik, waarom vraag ik het niet gewoon aan mijn eigen moeder? Weet zij dat niet gewoon veel beter? Stiekem is dit natuurlijk ook héél handig voor mij… ik weet nu precies waar ik haar op 10 mei blij mee kan maken!

“Vroeger was moederdag de dag dat ik ’s ochtends vroeg drie blije kinderen mijn slaapkamer in zag wandelen, die dan trots hun op school ingestudeerde versje opzegden en hun zelfgemaakte kunstwerkje mooi ingepakt aan me overhandigden. Inmiddels zijn ze ouder en heeft iedereen het druk, de surprises en gedichten met Sinterklaas zijn al lastig zat. Maar moederdag wordt nog steeds gevierd. Natuurlijk antwoord ik standaard ‘mijn kinderen’ wanneer één van mijn kinderen vraagt wat ik voor moederdag wil hebben, maar natuurlijk zijn er ook wel wat cadeautjes waar je me blij mee kunt maken. Toen Annemerel me vroeg wat cadeautjes uit te zoeken voor moederdag voor haar blog, ben ik er dan ook lekker voor gaan zitten. Ik heb met plezier deze cadeautjes uitgezocht om jullie een beetje een idee te geven wat deze moeder leuk vind om te krijgen en jouw moeder wellicht ook.

Alle cadeautjes zijn niet duurder dan 25 euro, omdat ik het dus écht niet nodig vind dat mijn kinderen meer geld aan een cadeautje uitgeven.”

– Ik ben een groot fan van Riviera Maison en deze mooie glazen pot zie ik wel in mijn Cape Cod kast staan.
– Deze geurkaars komt uit de Rituals zomerlijn en de geur is zo lekker, mijn badkamer ruikt zo heerlijk sinds ik de geurstokjes Mandi Lulur voor mijn verjaardag kreeg.
– Deze parels zijn geïnspireerd op de oorbellen van Dior die nu zo populair zijn.
– Deze clutch van Oysho vind ik echt zo leuk voor de zomer, lekker handig ook voor de vakantie om alle belangrijke spullen bij de hand te hebben. Ik raak altijd alles kwijt in mijn strandtas.
– Ik ben dol op lekkere thee en net als de glazen pot van Riviera Maison, staat ook deze mooi in mijn witte Cape Cod kast.
– Estée Lauder is al favoriet bij mij sinds jaren, dus dit setje is zeker welkom. Allemaal fijne producten tegen de lijntjes en rimpeltjes.
– Een leuke giftset van L’Occitane doet het altijd goed.
– Iedere avond voor het slapen gaan smeer ik mijn handen in met handcrème. Deze heeft een anti-aging effect.
– Nagellak draag ik alleen op mijn teennagels en dan het liefst in een mooie nudetint, zoals deze van Burberry.
Kiehls heeft heerlijke producten, daarnaast vind ik de flessen er gaaf uit zien.

Heb jij al iets voor je moeder gekocht? Hoe vier jij moederdag?

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. Aniek
  april 30, 2015 / 12:27

  Heel leuk om een stukje van je moeders hand te lezen, Annemerel!

 2. Irene
  april 30, 2015 / 12:35

  Wat leuk! Het begint bijna een familieblog te worden! :D

  Dat zijn inderdaad mooie cadeautjes. Ik hoop maar dat Annemerel en Roos (en de broer.. sorry ik weet zijn naam niet) er wat tips uithalen ;)
  Gisteren heb ik de steelpan van mijn moeder gesloopt (metaalmoe), dus waarschijnlijk weet ik wel een geschikt cadeautje.

 3. april 30, 2015 / 12:56

  Goed idee om het aan je moeder te vragen! Leuke tips :)

 4. april 30, 2015 / 12:59

  Wat een leuk idee, en wat lijken jullie op elkaar qua schrijfstijl! Mijn moeders huis wordt momenteel verbouwd, dus ze wil geen cadeautjes die niets met de verbouwing te maken hebben. Gelukkig zijn er ook leuke cadeautjes te bedenken om het huis mooi te maken :)

 5. Eva
  april 30, 2015 / 12:59

  Wat heeft je moeder een super leuk lijstje gemaakt! Handig!

 6. Hanne.
  april 30, 2015 / 13:12

  Wat een leuk en handig lijstje heeft je moeder gemaakt!
  Dit komt zeker te pas met moederdag en mijn moeders verjaardag in het vooruitzicht

 7. april 30, 2015 / 13:12

  Wat leuk dat je moeder dit artikel heeft geschreven! Leuke tips :)

 8. Elvira
  april 30, 2015 / 13:13

  Leuk dat je moeder wat voor je blog geschreven heeft! Mijn moeder wil geen cadeau, die heeft liever dat ik een keer gezellig voor haar kook, afwas, de tuin doe o.i.d. Met name praktische klusjes dus en gezelligheid! We gaan dit jaar misschien samen met mijn nicht een high tea in de tuin bij mijn moeder organiseren voor mijn oma, en dan de hapjes en thee zelf bakken/maken :-)

 9. april 30, 2015 / 13:19

  Ik kreeg vorig jaar een ketting van pasta ;-) erg mooi. Ik ben heel benieuwd welke zelf gemaakte cadeaus mijn kinderen dit jaar hebben voor mij.

  De double dots oorbellen zijn erg gaaf en gelukkig ook te koop voor een niet-Dior prijsje ;-)

  Leuk artikel moeder van Annemerel!

 10. Christel
  april 30, 2015 / 13:48

  Normaal reageer ik nooit op reclame, want hé je moet toch ook geld verdienen met bloggen. Maar jemig, wanneer gaat die bloedirritante Nike reclame van je blog af? Die verpest elke keer weer het plezier om hier te komen, je kan hem namelijk niet wegklikken.

  On-topic: i-de-aal dat je moeder zo’n lijstje heeft gemaakt! Helaas heb ik zo’n moeder die echt nergens blij mee te maken is, omdat ze van dit soort spullen het nut niet in ziet. En een stofzuiger oid heeft ze natuurlijk allang.. ;)

 11. Olga
  april 30, 2015 / 13:56

  Wat leuk van je moeder! Jullie lijken qua smaak op elkaar heb ik het idee!

 12. april 30, 2015 / 15:40

  Ohh wat een leuk stukje! Het is duidelijk dat de Cape Cod kast haar ‘Célientje’ is, of niet? Haha.

 13. Ilse
  april 30, 2015 / 17:35

  Wat leuk om dit door je moeder te laten bedenken en schrijven.
  Mijn moeder is vlak ervoor op 8 mei jarig en ik combineer haar verjaardag met moederdag en neem haar mee naar het speciale moederdagevenement in de bios. En dan krijgt ze een drankje en hapjes en daarna de film De suprise zien. :)

 14. april 30, 2015 / 17:47

  Wat een leuke kadootjes zijn er uitgezocht door je moeder. Fijn dat je nu genoeg inspiratie hebt voor moederdag, haha. Mijn moeder is een week na moederdag jarig, dus ik ga denk ik met moederdag iets simpels doen en met haar verjaardag wat groters. Moederdag vind ik nog steeds een beetje een dag waar je ook gewoon met een zelfgebakken taart aan kunt komen, net als dat je vroeger een tekening gaf waar mama heel blij mee was.

 15. Jra
  april 30, 2015 / 17:49

  Wat een leuke mama heb jij!!

 16. april 30, 2015 / 21:06

  Wat leuk dat je je moeder een post hebt laten maken :D Die geurkaars van Rituals is inderdaad hemels! Xx

 17. april 30, 2015 / 22:18

  Leuk stukje van je moeder!
  <3

 18. mei 1, 2015 / 14:09

  Dit is echt heel leuk haha! Die kaars van Rituals vind ik (en mijn moeder) ook zo lekker!

 19. mei 1, 2015 / 17:43

  Fijn wishlist, ik wilde haar meenemen voor een manicure, lekker wat quality time!

 20. mei 2, 2015 / 13:27

  Mooi items! Ik zit met moederdag in het buitenland, dus denk dat ik maar een bloemetje laat bezorgen volgende week!