EVENT: InnerCirqle Sport & Lifestyle event

 photo Recently Updated28.jpg

Afgelopen zaterdag gaf ik mijn presentatie over blogging & business tijdens het InnerCirqle Sport & Lifestyle event. Een deel van die presentatie hebben jullie hier kunnen lezen. Gisteren kreeg ik de foto’s van het evenement binnen én de video die door Joyce tijdens het evenement geschoten werd. Vandaag een Snapshot Diary in net iets andere vorm!

 photo Bloggernet16_1.jpg

We werden ontvangen met heerlijke watertjes van Things for Drinks. Zelf voeg ik vaak citroen of limoen toe aan mijn water, maar de combinatie frambozen en munt is ook zeker een aanrader, je proeft de smaak van de munt en frambozen veel beter dan ik aanvankelijk dacht. Bij Things for Drinks koop je trouwens allerlei gave benodigdheden om je drankjes Instagram-waardig te maken. Van rietjes tot gave glazen tot mason jar jugs met dispensers (zoals je hierboven op de foto ziet!).

 photo bloggernet0.jpg

Na een korte introductie was het aan Sigma de beurt iets te vertellen over hun hardloophorloges en fietscomputers. Later konden de hardloophorloges ook getest worden. Ik had ’s avonds al een run op het programma staan dus kon helaas niet meelopen om het horloge te testen.

 photo bloggernet0.jpg

Vervolgens het woord aan Marjolein van Train More, de sportschool op de Singel waar het evenement plaats vond. Zeventien jaar geleden begonnen Marjolein en haar man hun eerste sportschool en na een aantal zeer exclusieve sportscholen zijn ze nu vooral bekend van Train More. Super gaaf principe, hoe meer je traint, hoe minder je per maand betaalt. Het is dat ik geen sportschool-mens ben, maar anders.. Ben wel uitgenodigd om in Den Haag gebruik te maken van Train More, die locatie is slechts 8 minuten met de tram vanaf mijn studio, dus wellicht zien jullie binnenkort een sportschoolselfie.

 photo bloggernet0.jpg

Ik ben heus niet zenuwachtig voor mijn presentatie.

 photo bloggernet0.jpg

Eerst nog even foto’s maken, ik kijk semi-geinteresseerd naar de auto’s die over de grachten rijden… Ik draag een outfit van Lululemon die ik speciaal voor de gelegenheid mocht komen uitzoeken.

 photo bloggernet0.jpg

En nu kijk ik nog veel geïnteresseerder naar de verwarming…

There we go… presentatie!

 photo bloggernet0.jpg

Het meisje links kijkt zo te zien op haar telefoon… shit, ben ik zo saai?

 photo bloggernet0.jpg

Staat ze dan.

 photo bloggernet0.jpg
 photo bloggernet0.jpg

Gelukkig, ik zie genoeg vrolijke en geïnteresseerde gezichten. Misschien was het dan toch zo erg niet?

 photo bloggernet0.jpg

Na mijn presentatie was er een korte pauze en dronken we sapjes van Innocent. Ik vind de nieuwe smaak met kokos en limoen het lekkerst! Sowieso is alles waar kokos in zit mijn favoriet.

 photo bloggernet0.jpg

Ik weet niet wat er hier gebeurde…

 photo bloggernet0.jpg

Tijd voor een fotootje met mijn mede-bloggers! Daisy van I Love Health, Paultje van Paultje Column en Laura van Runninglau!

 photo bloggernet0.jpg

Laura gaf vervolgens een hardlooptraining (waar ik dus niet aan mee deed)

 photo bloggernet0.jpg

En Paultje gaf een work-out, waar ik wel aan mee had kunnen doen maar ik zag de spierpijn die geheid zou gaan komen echt niet zitten. Yes, I just said that…. Nee, maar serieus, ik wilde nog hardlopen ’s avonds en na een work-out van Paultje kan rustig twee dagen niet lopen en dat vind ik stom.

 photo bloggernet0.jpg

Last but not least gaf Daisy een food-workshop! En ik had geen flauw benul dat er op dit moment een fotograaf achter me stond om een foto van mij en mijn iPhone te maken.

 photo bloggernet0.jpg

Natuurlijk ging niemand met lege handen naar huis, vooral Paultje was érg onder de indruk van de goodiebag!

Joyce was de hele dag aanwezig om te filmen, bekijk de korte video die ze van de dag maakte hierboven.

Liefs,
Annemerel

*Dit evenement werd gesponsord door Things For Drinks, Sigma Sport en Innocent Drinks

Delen:

16 Reacties

 1. Sarah
  april 30, 2015 / 17:17

  Toffe foto’s! Ik heb je vandaag trouwens gespot in de vlog van Mascha :)

 2. april 30, 2015 / 17:19

  Wat een toffe tight van Lululemon, staat je heel goed! Sowieso een toffe combinatie met een blazer.

 3. Ilse
  april 30, 2015 / 17:39

  Dat ziet eruit als een tof evenement! :)

 4. april 30, 2015 / 17:43

  Volgens mij was het echt een leuk event. Ik weet wel zeker dat je niet super saai was hoor, je staat in ieder geval heel casual voor zo’n groep :)

 5. Ellen
  april 30, 2015 / 17:51

  Haha ik had echt gehoopt om je stem eens te horen op het filmpje, maar nu hoor je het nog niet. Heb ik weer :)
  Lijkt me een leuke dag trouwens!
  Liefs

 6. Heleen
  april 30, 2015 / 17:58

  Ziet er leuk uit allemaal! En die nikes die je aanhebt vind ik ook érg leuk; weet je toevallig hoe ze heten? :)

 7. april 30, 2015 / 18:15

  Super leuk om te zien!

 8. april 30, 2015 / 18:49

  Wat een leuk evenement! Ik denk niet dat het meisje links ongeinteresseerd op haar telefoon keek hoor. Ik denk eerder dat ze een stiekeme foto had gemaakt en op instagram aan het posten was: “Ik krijg nu een geweldige presentatie van ANNEMEREL herself!”

  ;)

 9. april 30, 2015 / 19:23

  Mooie foto’s. Ik had er graag bij willen zijn! Zeker bij jouw presentatie :D

 10. mar
  april 30, 2015 / 20:00

  Ik moest even lachen om jouw opmerking over dat meisje met haar telefoon…. Wie wilde haar mobiel ook alweer niet neerleggen voor Arie?! ;)

 11. april 30, 2015 / 21:01

  Oehhh! Wat leuk :D

 12. april 30, 2015 / 21:20

  Lachkick: En nu kijk ik nog veel geïnteresseerder naar de verwarming…
  Geweldig!

  Ziet er leuk uit, Paultje is nieuw voor mij enne dat meisje links is gewoon aan het multitasken joh ;-)

 13. april 30, 2015 / 21:38

  Ziet er uit als een heel leuk event. En volgens mij is je presentatie ook vast goed gegaan. Het filmpje geeft ook een goede impressie!

 14. Elvira
  mei 2, 2015 / 13:30

  Leuke foto’s, je zag er leuk uit in die outfit! Had het verslag eerder deze week bij Runninglau gelezen, leuk om het event nu ook van jouw kant te horen :-)