SHOP MY RUNNING CLOSET

Zoals je woensdag hebt kunnen lezen zet ik me deze maand in voor de Cruyff Foundation. Op 11 mei loop ik de Cruyff Legacy run in Amsterdam (doe je mee?). Om zelf ook een beetje geld op te halen voor het goede doel, verkoop ik een aantal hardloop kledingstukken. 14 om precies te zijn, omdat dit (natuurlijk) het rugnummer was van Johan Cruijff. Ik heb een – al zeg ik het zelf – mooie selectie gemaakt en ik hoop dat er iets voor je tussen zit. Al het geld dat wordt opgehaald gaat naar het goede doel.

Mail naar: annemerel@annemerel.com met in de titel de merknaam + het item (bijvoorbeeld Odlo Tight) ik stuur je vervolgens mijn bankgegevens en het bedrag dat je kunt overmaken.
Verzendkosten: €3,95, als je meerdere items koopt is het – zolang het door de brievenpus past – €3,95 voor alle items bij elkaar.
Belangrijk: Terugsturen is helaas niet mogelijk, het is voor het goede doel, wellicht kun je iemand anders blij maken met het item als het toch je maat niet is bijvoorbeeld.

Shirt
Merk: Odlo
Maat: M
Over: Mooi functioneel shirt, heeft een klein zakje waar je eventueel je sleutel in zou kunnen bewaren, of een gelletje. Hele mooie kleur. Helaas net iets te groot voor mij.
Prijs: VERKOCHT!

Tight
Merk: Odlo
Maat: S
Over: Fijne legging, hoge taille band, blijft goed zitten. Leuke print, helemaal lang (ook voor mensen met lange benen).
Prijs: VERKOCHT

Shirt
Merk: New Balance
Maat: S
Over: Mooi functioneel hardloopshirt met leuke streep. Toen ik hem aantrok wist ik eigenlijk niet meer waarom ik hem weg deed, maar .. oh ja, voor het goede doel.
Prijs: VERKOCHT

Beha
Merk: Odlo
Maat: XS
Over: Zit super comfortabel, ruim voldoende ondersteuning voor tijdens het hardlopen als je een A, B of kleine C-cup hebt. Ik heb deze dubbel van Odlo gekregen, daarom verkoop ik er eentje.
Prijs: VERKOCHT

Short
Merk: Brooks
Maat: S
Over: Mooie split short van Brooks met comfortabele taille band. Leuk detail: er zit een streepje in dat licht geeft wanneer je er met een lamp op schijnt (bijvoorbeeld een koplamp of flitser), super veilig!
Prijs: VERKOCHT

Shirt
Merk: Adidas
Maat: M
Over: Fijn hardloopshirt, aan de voorkant iets korter dan aan de achterkant. Helaas iets te groot voor mij.
Prijs: €17,50

Beha
Merk: Odlo
Maat: M
Over: Uit de speciale flashcollectie van vorig jaar. Mooie print en zachte stof, helaas (veel) te groot voor mij.
Prijs: VERKOCHT

Tight
Merk: New Balance
Maat: S
Over: Mooie lange tight met print op de kuit. Comfortabele brede tailleband
Prijs: VERKOCHT

Shirt
Merk: Brooks
Maat: S
Over: Basic comfortabel hardloopshirt van Brooks in mooie (en flatterende) kleur (aubergine).
Prijs: VERKOCHT

Beha
Merk: Nike
Maat: S / D-E
Over: Pro Rival beha van Nike, super veel comfort en ondersteuning. Met beha-sluiting op de rug. Helaas stuurde Nike mij de verkeerde maat (ik had een A-C cup moeten hebben, maar ze stuurden de D-E cup), ik heb deze dus nooit gedragen want zoals je op de foto’s waarschijnlijk wel kunt zien is dit net iets te groot voor mijn bescheiden voorgevel.
Prijs: VERKOCHT

Short
Merk: Nike
Maat: S
Over: Fijne basic shorts van Nike met leuke print en zakje voor je sleutel
Prijs: VERKOCHT

Shirt
Merk: Jogha
Maat: S
Over: Muscle Top van Jogha, vrolijk kleurtje. Heel leuk in combinatie met de bijbehorende beha.
Prijs: €12,50

Beha
Merk: Jogha
Maat: S
Over: Fijne beha (met vulling die je er uit kunt halen) van het merk Jogha, matcht mooi met de bijbehorende top
Prijs: VERKOCHT

Tight
Merk: INQ
Maat: S
Over: Hardlooplegging uit huidige collectie van Perry Sport, een keer gedragen tijdens event. Kreeg heel veel positieve reacties via Instagram en heb zelf een kast vol sportleggings dus ik dacht… deze kan ik mooi aan een van jullie verkopen.
Prijs: VERKOCHT

 

 

Ik hoop dat er iets leuks voor jet tussen zit! Wees er snel bij, bij vorige closet sales is gebleken dat het vaak érg snel gaat met de verkoop.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Inge
    april 12, 2019 / 18:34

    Jammer dat alles (bijna) al verkocht is!