Serious Beauty Actie

ALLE BOXEN ZIJN UITVERKOCHT!!!!!!!! JULLIE ZIJN FANTASTISCH, IN DRIE KWARTIER TIJD! HOUD MIJN BLOG IN DE GATEN VOOR NIEUWE ACTIES.

 photo IMG_2404.jpg

Vanmorgen deelde ik mijn eerste actie voor Serious Request, de poster actie met alle posters uit mijn Juniqe Adventskalender (er zijn nog een paar posters beschikbaar, go get them!) en gisteravond bedacht ik dat het misschien ook wel leuk was om een tweede actie te houden. Niet met posters, maar met beautyboxen.

Vrijwel iedere week krijg ik pakketjes met beautyproducten opgestuurd van merken. Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee, maar ik kan moeilijk al die producten zelf gebruiken. En om nou alles te bewaren? Daarom leek het me wel leuk om doosjes te maken met een aantal producten en deze te verkopen voor het goede doel (de ‘laat ze niet stikken’ actie van Serious Request dus). Gisteravond heb ik al mijn producten gesorteerd en ik kan zeker vijftien leuke pakketten maken.

In die pakketten zit:
– 1 lipproduct (nagellak of gloss)
– 1 nagellak
– 1 product voor het haar
– 1 product voor het lichaam
– 1 overig beautyproduct

Ik verkoop de pakketten voor 25 euro per stuk (inclusief verzendkosten), de totale waarde van de producten in de pakketten ligt sowieso hoger (ongeveer tussen de 35 en 60 euro). Ik probeer de producten netjes qua waarde te verdelen.

Wil jij jezelf (of iemand anders) voor Kerst graag een beautypakketcadeau doen en tegelijkertijd het goede doel steunen? Dit moet je doen.

 • Stuur mij een mailtje o.v.v. Serious Request Beauty Actie en vertel me dat je een beautypakket wil kopen (of misschien wel twee of drie, dat kan ook!)
 • Als jij een van de vijftien eerste kopers bent stuur ik je een mailtje met mijn bankgegevens zodat je de 25 euro over kan maken.
 • De verzendkosten betaal ik, de 25 euro gaat volledig naar Serious Request.
 • Maak de betaling en stuur me je betaalbewijs, als je dit voor 16.00u doet kan ik het pakket vandaag nog naar je verzenden (en heb je het hopelijk voor kerst).

Help mij van mijn beautyproducten af en help het Rode Kruis in het voorkomen en behandelen longonstekingen bij jonge kinderen in ontwikkelingslanden!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Anouk
  december 22, 2016 / 12:22

  Super leuke actie! Mailtje is gestuurd! :)

 2. december 22, 2016 / 12:45

  Hoi! Heb je net een mail gestuurd op annemerel@annemerel.com! Hoop dat dat het goede emailadres is :) Ik zag geen emailadres in deze blogpost staan, of ik kijk er heel erg over heen haha. Wat mooi dat je je zo inzet voor het goede doel. Ik vind de actie van Tijn met lak-aan.nl ook zooo wauw! Fijne kerstdagen x

 3. Ilse
  december 22, 2016 / 14:05

  Zo, dat gaat snel zeg!

 4. december 22, 2016 / 18:50

  Wat een leuk idee! Helaas veel te laat gezien om nog een te kopen, maar super gaaf!

 5. Rebecca
  december 22, 2016 / 20:22

  Super goed bezig!! Echt heel erg leuk initiatief ♡

 6. Anouk
  december 23, 2016 / 12:31

  Ontvangen! Super leuk pakketje met allemaal producten die ik kan gebruiken! Thanks!