FRIDAY FAVOURITES: 24 (Winter Holiday Edition II)

Favourite Book – Feed your Face

Ik las de huid-eet-dieet-bijbel van Dr. Jessica Wu al voor mijn vakantie, maar ik gebruik deze vakantie om de meest belangrijke stukjes nog even na te lezen. Het is allemaal super interessant en ik kan echt niet wachten na mijn vakantie écht aan mijn ‘dieet’ te beginnen.

Favourite Feeling – Sun Burning on my Face

Photobucket

Sinds gisteren is de zon ECHT doorgebroken. Je kunt hem nu echt niet meer ontwijken. Ik smeer mezelf iedere twee uur in met factor 30 en GENIET. Doordat we zo hoog zitten en de weerkaatsing van de sneeuw brandt de zon nog harder in je gezicht. Ik ben eigenlijk als te dood om levend te verbranden, maar ik weet dat ik eigenlijk nooit verbrand en nu ik met factor 30 smeer lijkt het me al helemaal niet meer nodig om me daar grote zorgen over te maken. Dus ik geniet.

Favourite Drink – Hot Chocolate with lots of Whip (yet again)

Doordat ik weet dat ik na deze week echt even cold turkey moet met de melkproducten en toegevoegde suikers, geniet extra veel van mijn warme chocolademelk met slagroom iedere dag rond een uurtje of elf. Is er iets lekkerder? Zelfs nu het in het zonnetje over de 30 graden is drink ik niets liever. Dat zal nog wel een beetje afkicken worden volgende week.

Favourite Food – Goulash Soup

Ik liet jullie afgelopen week al een recept zien wat ik voor de vakantie gemaakt had, maar dit is echt de vakantie van de Goulashsoep. At ik de laatste jaren tussen de middag vrijwel altijd kaiserschmarrn, ik heb gemerkt dat Goulashsoep toch een stuk meer energie geeft dan die veredelde pannenkoeken. En het is LEKKER.

Favourite Song – Glee – Cough Syrup

Ik keek de laatste Glee aflevering vorige week in de auto en sindsdien staan alle liedjes op repeat. Ik had al een beetje gelezen wat er allemaal zou gaan gebeuren (kon het niet laten), maar ik had het alsnog moeilijk om mijn emoties de baas te blijven. Ik zeg natuurlijk verder niets (zoals altijd), maar wil jullie wel graag dit liedje laten horen. Ik vind dit echt het beste nummer dat Blaine ooit gezongen heeft. Staat dan ook al de hele week op repeat.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

7 Reacties

 1. maart 2, 2012 / 17:17

  Leuke Friday Favourites weer! Het Glee liedje vind ik ook echt super! De aflevering was echt leuk :)

 2. maart 2, 2012 / 17:23

  Ik heb ook een stukje over Cough Syrup geschreven omdat ik het zo mooi vond , toevallig! Leuke Friday Favourites!

 3. maart 2, 2012 / 17:36

  mooie foto met de bergen!

 4. maart 2, 2012 / 18:25

  Dat liedje is zo leuk! Het origineel van Young The Giant vind ik stiekem iets leuker, maar deze lijkt er onwijs erg op :-)

 5. maart 2, 2012 / 18:36

  COUGH SYRUP is echt ZO vet van Blaine idd. Ik vond alle liedjes mooi van die aflevering maar deze en die van de Warblers ‘Glad You Came’ het beste!

 6. Renske
  maart 2, 2012 / 22:58

  Lekker soepje:) Die aflevering van Glee vond ik zo leuk en zeker sterke performance van Blaine, maar het origineel staat op 1 voor mij:) Sowieso is Young The Giant een supergoede band

 7. maart 3, 2012 / 23:25

  Ik wist helemaal niet dat dat liedje bij afgelopen afevering was. Het ging toch over Valentijnsdag en dat Rachel & Finn wilden trouwen?? Of kijk je online Glee?