SERFAUS: Just when you think it cannot get any worse..

Photobucket

Ik heb gisteren in totaal vijf pistes gedaan. Mijn absolute dieptepunt in mijn ski-carrière. Maar, in my defense, erg veel collega’s had ik niet op de piste. Het kan natuurlijk dat ik die niet gezien heb, aangezien ik slechts een paar meter zicht had, als het mee zat dan. Het sneeuwde namelijk zo hard dat ik zo wel aan de binnen als buitenkant van mijn zonnebril ruitenwissers nodig had. Had ik nu toch maar die afzichtelijke sneeuwbril gekocht.

Ik heb nog nooit zo veel sneeuw bij elkaar gezien. Zowel in de lucht als op de grond. Het begon ongeveer een minuut nadat ik de deur uitstapte om broodjes te halen en het eindigde.. nou ik heb niet de hele nacht voor het raam gezeten, maar eh.. het sneeuwt nu nog steeds en drie verschillende weerberichten hebben aangekondigd dat er vandaag twee keer zoveel sneeuw gaat vallen als er gisteren gevallen is. Straks sneeuwen we nog in en kunnen we niet naar huis.. Hahaha zover zal het denk ik niet komen, maar het kan allemaal.

Blijven staan is met die sneeuw erg lastig. Offpiste was DE piste geworden en dan met dat fijne zicht.. Ik ga naar beneden in een tempo dat ik vijftien jaar geleden nog langzaam had gevonden, maar ik heb mezelf WEL staande weten te houden. Dat is voor mij dus het allerbelangrijkste. In de diepe sneeuw val je misschien niet hard, maar ieeeehl wel KOUD.

Bij het appartement heb ik me uiteindelijk wel in de sneeuw gestort, samen met mijn zusje waren we engeltjes. Uiteindelijk viel het heus wel mee natuurlijk, maar vijf minuten later stond ik wel onder een douche van veertig graden, HEERLIJK.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

5 Reacties

 1. januari 6, 2012 / 13:01

  Eigenlijk vind ik het wel leuk om te lezen, haha. Jammer dat jullie zo weinig kunnen doen met de sneeuw!

 2. januari 6, 2012 / 16:08

  Hmm, jammer van het slechte weer! Erg leuk om te lezen, dat wel!

 3. L.
  januari 6, 2012 / 19:00

  Leuke foto’s. Hoeveel dagen ga je nu eerder terug dan gepland?

 4. januari 6, 2012 / 23:26

  Leuk sneeuwengelen maken

 5. Rana
  januari 7, 2012 / 14:35

  Zijn jullie al terug? Ik heb net op het nieuws gehoord dat er problemen zijn in Oostenrijk en dat er mensen vastzitten door de sneeuw…