FRIDAY FAVOURITES: 16 (Winter Holiday Edition)

Favourite Reading – The Hunger Games

Photobucket

Nadat ik een paar maanden geleden de trailer van de film The Hunger Games zag was ik meteen enthousiast. Stiekem vind ik het vriendje van Miley Cyrus (Liam Hemsworth) wel heel erg interessant (net als dat ik Miley stiekem ook best wel interessant vind) dus geloof me, die trailer zag ik nog dezelfde dag dat ‘ie uit kwam. Het boek kocht ik vorige maand pas en beginnen met lezen deed ik pas op vakantie. Want, zoals ik al voorspeld had, dat boek is net als Twilight & Harry Potter zo’n boek dat je niet meer neer kunt leggen en als je het dan toch neer MOET leggen, dan blijf je er in gedachte toch mee doorgaan. Het boek las ik in één ruk uit en als ik zaterdag thuis kom liggen de twee andere delen ook op mij te wachten! AANRADER.

Favourite Gadget – Nikon AW100

Photobucket

Vorige maand schreef ik al over de Nikon AW100 die ik een tijdje mag lenen. Ik moet zeggen dat ik hem in Nederland niet heel erg bijzonder vond. Gewoon een goede compact camera en eentje die ik in mijn tas kan gooien zonder bescherming, omdat ‘ie schok/val/water-bestendig is. Maar hier blijkt dat dingetje toch best wel een uitvinding. Ik kan skiën en filmen tegelijk, zelfs met heftige sneeuwval. Doordat de lens een beetje naar binnen ligt, vangt ‘ie niet het eerste het beste sneeuwvlokje en ik hoef ook echt niet bang te zijn dat ik dat ding laat vallen of nat laat worden. Ideaal. Vrijwel alle foto’s die ik afgelopen week op mijn blog liet zien zijn gemaakt met de Nikon AW100, ik zal binnenkort nog een uitgebreid stukje plaatsen over de camera.

Favourite Drink – Hot Chocolate with lots of whip cream

Photobucket

Wordt alleen door mij gedronken in Oostenrijk, warme chocolademelk met heel veel slagroom. Die 400 calorieën meer dan waard.

Favourite Accessory – Faux Fur Headband

Photobucket

Ben normaal niet echt van de hoofddeksels op wintersport. Ik ben namelijk bang dat ik dan op een vreemde manier bruin word. Ja, lach maar. Maar ik verkleur dus zelfs met factor 30 op mijn gezicht en OOK als de zon niet schijnt. Maar dat is in februari/maart, als de zon al een stuk krachtiger is. Eind december, begin januari, doet die zon dus vrij weinig en met die heftige sneeuwval doet de zon al helemaal niks. Net voordat ik op vakantie ging kocht ik deze faux fur haarband van Barts. Hij is WARM en hij zit super lekker en ik vind hem ook nog best wel OK staan. (Barts, 19,95)

Favourite Feeling – Fresh & Pure Air

Photobucket

Zelfs diep in de duinen is de lucht niet zo kraakhelder en schoon als in de bergen. Na drie dagen waren al mijn onzuiverheden verdwenen. Toen ik dat twitterde had ik natuurlijk drie uur later drie verse pukkels, maar dat is mijn eigen schuld. Ik weet dat ik dat soort dingen gewoon niet uit moet spreken. Maar die lucht zeg.. Zo fris. Dikke, vette liefde voor schone berglucht.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

9 Reacties

 1. januari 6, 2012 / 17:45

  Leuke favorieten! :-)

 2. januari 6, 2012 / 18:03

  Ik hou ook echt van de Hongerspelen, moet de boeken nog even herlezen voor de film uitkomt. Ben heel benieuwd :)

 3. januari 6, 2012 / 18:22

  Leuk weer! Ik ken het boek trouwens helemaal niet dus misschien dat ik hem ook maar eens ga lezen

 4. januari 6, 2012 / 19:58

  Love love LOVE “the hunger games” !
  Boek 2 is echt nog beter! :p

 5. januari 7, 2012 / 13:33

  Die camera ziet er wel nice uit :D Kan tegen heel wat tegen, zo te horen. Ben benieuwd naar een heel postje daarover! Voor de rest leuke favorieten! :)

 6. januari 7, 2012 / 15:15

  Die laatste foto is echt prachtig! Het boek ga ik toevoegen aan mijn lijstje van boeken voor mijn 2012 challenge!

 7. januari 8, 2012 / 11:14

  De hongerspelen is een geweldig boek, ik ben nu bij het tweede deel en zodra ik tijd heb lees ik. Love it :)

 8. januari 9, 2012 / 12:34

  Goeie bril Annemerel! ;)

 9. Simone
  januari 13, 2012 / 10:37

  Boek ziet er interessant uit, ben meteen de reviews gaan lezen…