SERFAUS: If you just close your eyes…

Photobucket

Ik zal nooit meer klagen dat ik het koud heb op wintersport. Gisteren liep de temperatuur op tot 13 graden op 2400 meter, in de schaduw. Toen ik op een bankje zat op de piste, in de zon, in mijn spaghettibandtopje en mijn ogen dicht deed, leek het alsof ik langs het strand zat. Het geluid van voorbijkomende skiers was te vergelijken met golfslag, de warmte… ik weet niet waar ik het ooit op deze manier zo warm heb gehad langs het strand. Maar ik klaag niet, want ik geniet ervan.

Gister ook voor het eerst zonder jas geskied, maar in mijn hardloopjasje. Het voelde net alsof ik iets vergat, maar het was wel heerlijk bevrijdend. Toen ik ook nog op mijn moeders ski’s ging in plaats van mijn eigen, had ik ECHT het idee alsof ik vloog. Mijn ski’s zijn inmiddels acht jaar oud, er is niets mis mee, maar een paar dure ski’s die nog geen twee maanden oud zijn, skien toch net iets comfortabeler. Gevolg: ik wil ook nieuwe ski’s, maar voor dat geld kan ik ook Louboutin’s kopen.

’s Avonds maakte mijn moeder voor mij een extreem grote salade, met tomaatjes en olijfolie en heerlijke gerookte zalm. Mijn eerste verantwoorde maaltijd in een week. Ze vond dat ik dat wel verdiend had. Natuurlijk moest ik het verpesten door er daarna nog frietjes na te eten, maar zo ben ik.

Vervolgens hebben mijn moeder en ik zo’n twee uur lang ge-internet-shopt. We begonnen bij Net-A-Porter en eindigde bij H&M, tussendoor hebben we alles gezien van de ZARA tot de Adidas online shop. En we hebben niets gekocht. Hoera!

Vandaag al weer de een na laatste dag skiën. Ik ga van ie-der moment genieten, heb ik met mezelf afgesproken!

Overigens, een vriendinnetje van mij is met haar masterscriptie bezig en het onderwerp is ‘blogs!’ (ik wilde dat ik zo’n leuk onderwerp had). Goed, jullie raden het misschien al, ze heeft meiden nodig die voor haar, haar enquete invullen. Ik heb hem ingevuld en vond het warempel leuk om in te vullen, had zelfs het gevoel dat ik iets meer over mezelf leerde (waarom lees ik bepaalde blogs wel en andere helemaal niet?). Dus ik vraag jullie heel lief, zouden jullie, als jullie een paar minuutjes tijd over hebben, voor haar de enquete kunnen invullen?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

5 Reacties

 1. Tessa
  maart 2, 2012 / 12:06

  Onwijs mooie foto zeg! Erg jaloersmakend.. Krijg er heimwee van ;-) XX

 2. maart 2, 2012 / 12:32

  Ik heb nooit iets met skiën gehad maar als ik dit lees lijkt het me fantastisch! Erg jaloersmakend ja.

 3. maart 2, 2012 / 16:08

  Hahaha dat je er nog frietjes na hebt gegeten, daar moest ik echt hard om lachen… maar zo ben ik ook. Niet te stillen honger. Eigenlijk ook wel logisch toch, na zoveel beweging op een dag!
  Volgens mij heb jij echt een geweldige relatie met je moeder :)
  Ik ga je vriendin mee helpen! Gaaf onderwerp.

 4. maart 2, 2012 / 19:51

  In september was ik met school op werkweek naar Hintertux en toen kon je ook gewoon in je shirt skiën/snowboarden, zo fijn! Afgelopen kerst ben ik met mijn ouders geweest en toen was het wel anders …

 5. Saskia
  maart 4, 2012 / 20:29

  Haha ik moest best wel lachen om het stukje dat je je goede poging weer verpest door frietjes te eten. Dat herken ik ook! Na een dag gezond gegeten te hebben beloon ik mezelf met wat chips. Niet echt de juiste insteek dus.