Schrijf je nu in voor de Have a Good Run Weekly (+ schema’s!)

Beeld: Jorrit Ooyen

Afgelopen zomer deed ik iets dat ik nog nooit gedaan had. Have a Good Summer Run. Tuur en ik begeleidden ruim 500 hardlopers richting hun hardloopdoel. Van jonge meiden van 14, tot mannen en vrouwen van middelbare leeftijd, ze liepen allemaal op de schema’s van Tuur, deden de workoutvideo’s die we wekelijks maakten en lazen (en luisterden) iedere week naar een hoofdstuk van mijn boek. Tijdens de Live Q&A’s beantwoordden we vragen van deelnemers, in de Facebookgroep was het een drukte van jewelste met enthousiaste deelnemers. Het was overweldigend, maar super gaaf. De reacties waren stuk voor stuk positief en ik heb me in geen tijden zo goed gevoeld over mijn werk. Ik haalde er enorm veel voldoening uit en had er heel veel plezier in.

Jullie voelen hem wellicht al aankomen… Ik ga hier mee door en Tuur gaat me weer helpen met schema’s en feedback.

Na Have a Good Summer Run gaan we vanaf dit weekend verder met Have a Good Run. Maar het wordt wel een beetje anders dan afgelopen zomer, het boek is immers al geschreven. Maar dat betekent niet dat ik uitgeschreven ben. Wat ik deze zomer ontdekte is dat ik schrijven toch wel het allerleukste vind wat er is. Natuurlijk zie ik er af en toe tegen op, dan staar ik naar een leeg Word document en denk ik dat de woorden nooit zullen komen, maar ze komen (tot nu toe) altijd en die schrijfflow is onbetaalbaar.

Op de basisschool had ik samen met een vriendinnetje een maandelijks tijdschrift, dat wil ik nu, twintig jaar later, weer gaan doen. Maar dan digitaal. Niet maandelijks, maar wekelijks. In de vorm van een wekelijkse nieuwsbrief met een column, mijn trainingsdagboek, Tuur’s trainingstips, interviews met atleten en andere fijne hardloopinspiratie.

Naast de Weekly komt er ook weer een Facebook community waar we twee keer per maand vragen beantwoorden tijdens een Live Q&A. Tuur maakt ook weer schema’s, van opbouwen tot de 5 kilometer tot een heus marathonschema. Je kunt je pakket zelfs uitbreiden met wekelijks persoonlijke feedback via de mail én een live evenement op 29 november.

Have a Good Run staat los van Have a Good Summer Run, dat betekent dat je niet ‘achter ligt’ op het moment dat je meedoet met dit programma en van de zomer er niet bij was. De informatie in de Weekly is ‘unieke’ content, die vind je dus niet op mijn blog of ergens anders. De informatie die gedeeld is tijdens Have a Good Summer Run is op dit moment niet los te bestellen.

Meer informatie over ons nieuwe programma van 12 weken vind je op haveagood.run, hier beantwoord ik de meest gestelde vragen én kun je zelfs je vraag stellen, mocht je die na het lezen van de informatie nog hebben.

Wil je je meteen inschrijven? Super leuk! Dat kan via deze link

Ik heb ontzettend veel zin om hiermee aan de slag te gaan. Komende zondag beginnen we al dus ik heb deze week genoeg te doen. Ik heb er super veel zin in om weer lekker te gaan schrijven en mooie verhalen te maken. Tuur heeft er zin om weer met de schema’s aan de slag te gaan en we zijn benieuwd of iedereen weer zo enthousiast aan de slag gaat in de Facebook Community. Net als afgelopen zomer vind ik het weer heel erg spannend of het wel of niet een succes gaat worden, lees: of er veel enthousiastelingen te vinden zijn. Maar als ik deelnemers van Have a Good Summer Run moet geloven moet ik me daar vooral geen zorgen over maken.

Liefs,

Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Ingrid
  augustus 31, 2020 / 19:46

  I’m in!
  Ik wil heel graag je content volgen, dus ga zeker meedoen. Twijfel alleen over de weekly of weekly + community. Ik train al bij een groep, dus schema’s zijn niet nodig. Maar… wat levert de community extra op? Dat is me nog niet helemaal helder…

  • Annemerel
   Auteur
   september 1, 2020 / 08:02

   Hi Ingrid, de community levert motivatie + support op + toegang tot de Live Q&A’s. Een aantal mensen van Have a Good Summer Run waren hier mega enthousiast over en vonden dit echt van toegevoegde waarde. Maar dat is natuurlijk super persoonlijk. Super leuk dat je de Weekly’s wil volgen.

  • Kim
   september 1, 2020 / 12:46

   Hai Ingrid, ik heb meegedaan met de Have a Good Summer Run en de groep is voor mij een belangrijke reden om door te gaan (met een schema naar 10, terwijl ik überhaupt nooit had gedacht 5KM te halen!). Ik ben een trage loper en train dus niet bij een groep, voor mij vervangt de FB-groep dat een beetje. Je krijgt de peptalk wanneer je het nodig hebt, tips bij blessures en alternatieve trainingen en voor mij werkt het plezier van anderen zien echt aanstekelijk. En dat heb ik als het straks grijs, grauw en nat wordt wel nodig! Als je dit allemaal al bij je huidige groep vindt dan is het voor jou misschien minder interessant. Helpt dat?

   • Ingrid
    september 1, 2020 / 17:41

    Super fijn! Bedankt annemerel en Kim!

 2. augustus 31, 2020 / 23:42

  Wat leuk dat jullie dit project voort kunnen zetten! Kan me voorstellen dat het leuk is om allebei jullie talenten/expertises op deze manier te combineren :) Ik heb zelf nog altijd weinig hardloopambities maar dit lijkt me wel heel leuk, vooral omdat je zelf kan kiezen wat je precies voor ‘pakket’ wilt.

 3. Astrid
  september 2, 2020 / 15:35

  Heb me absoluut ingeschreven, ondanks dat ik er nog niet direct mee kan beginnen. 😁 HAGSR beviel me mega goed, was eindelijk een schema waar ik het gevoel bij had naast progressie in afstand ook progressie in tijd te maken. En de community is ook erg gezellig! 🙂 Dus dit wil ik vasthouden met opbouwen naar de 10 (en hopelijk gaat de kwart marathon van Rotterdam volgend jaar april wel weer door, want die inschrijving staat nog. 🤪)

 4. davita
  september 4, 2020 / 14:13

  alweer geen blog? jammer, dat je het zo verwaarloosd.

  • Annemerel
   Auteur
   september 7, 2020 / 08:28

   Ik zou graag willen dat er meer dan 24 uur in een dag zaten :)