RUNNING TO NYC: XIII Flying

Photobucket

Extreme kou maakt toch niet zo snel als ik aanvankelijk dacht. Je kunt je natuurlijk tegen de kou kleden, maar als je bezuinigt op een thermobroek en daarvoor in plaats een panty onder je hardloopbroek aantrekt, dan is het lastig om je benen warm te krijgen en te houden. Ik wil niet zeggen dat  mijn benen verkrampt raken tijdens het lopen, maar het gaat toch net iets minder soepel.

Afgelopen dinsdag liep ik vijftien kilometer. En hoewel mijn gezicht op de heenweg bevroor (tegenwind, zon in de rug), op de terugweg werd m’n gezicht langzaam ontdooid en uiteindelijk zelfs verwarmd. Het was HEERLIJK. De wind in mijn rug, de zon op mijn gezicht, Madonna uit mijn iPodoortjes. Ik rende stukken met mijn ogen dicht. Ik wil je dit niet aanraden als je op een fiets of voetpad loopt, maar als je langs het strand loopt… TIP! Op de momenten dat je je ogen dicht hebt, heb je het gevoel alsof je even buiten jezelf stapt. Althans, dat gevoel was bij mij aanwezig.

Ik denk heel eventjes niet aan de marathon. Eerst maar eens die halve in een acceptabele tijd (uit)lopen. Ik denk dat ik eens ga proberen een les te trekken uit de uitspraak ‘Annemerel als jij iets minder zou willen zou je zoveel meer kunnen’. Ik zou graag willen dat ik ALLES perfect zou kunnen. Maar dat kan ik niet en dat is niet erg. One step at a time.. Net als met hardlopen, hoe kan ik nu twee stappen tegelijk zetten? Stapje voor stapje. Het liefst natuurlijk het volgende stapje snel na het andere stapje.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen:

12 Reacties

 1. februari 8, 2012 / 17:22

  Succes met al die stapjes terug en vooruit! Uiteindelijk gaat alles lukken.

 2. februari 8, 2012 / 17:25

  Ik wou dat ik dicht bij het strand woonde, hier ligt nog steeds overal sneeuw :( wat heerlijk zeg!

 3. februari 8, 2012 / 17:33

  Zo lijkt hardlopen me heerlijk, maar hier in Brabant echt niet..

 4. februari 8, 2012 / 17:52

  Ah ik vind hardlopen op het strand ook echt heerlijk! Vooral ’s ochtends als er nog amper mensen lopen en je alleen het geluid van de zee hoort.

 5. februari 8, 2012 / 18:46

  Ik vind het altijd zo fijn om jouw hardloopverhalen te lezen, maar zodra ik ga hardlopen vind ik er niks fijns meer aan.. haha ;-)

 6. februari 8, 2012 / 18:54

  Echt respect dat jij zó lang kan lopen, 15 km. Wow! Succes!

 7. februari 8, 2012 / 20:17

  Ik heb een thermobroek bij de Action gehaald! heel goedkoop!!

 8. februari 8, 2012 / 21:23

  Ik wou dat ik dichter bij het strand woonde dan ging ik ook langs het strand lopen heerlijk

 9. februari 9, 2012 / 00:32

  ….aaaah lekker uitwaaien! ik wil ook! : < … jammer genoeg heeftgroninen niet echteen strand
  PEEK-A-BOO HERE

 10. februari 9, 2012 / 10:16

  nogmaals: echt stoer dat je blijft hardlopen in deze kou!

 11. Sanne
  februari 9, 2012 / 10:33

  Klinkt heerlijk hardlopen op het strand!

 12. februari 9, 2012 / 10:34

  Die-hard! :D