ADVERTORIAL: De ValentijnHelpdesk

Photobucket

Valentijnsdag, you either hate or love it. Ik heb mijn eigen mening nog niet helemaal gevormd, maar dat kan misschien ook komen doordat ik nog nooit een vriendje heb gehad die er iets mee deed. Oh en op de middelbareschool, als er dan rozen werden uitgedeeld op Valentijnsdag.. Denk maar NIET dat er eentje voor mij tussen zat.

Nu is er een mogelijkheid om nooit meer teleurgesteld te worden op Valentijnsdag. De ValentijnHelpdesk. Je belt met 0800-6688666. Vertel de helpdeskmedewerker hoe je geliefde heet, welk boeket je voor jezelf in gedachten had en waar hij de bloemen zou moeten kopen. De ValentijnHelpdesk maakt een hoogstpersoonlijk filmpje en ze veranderen jouw vriend in de meest romantische en attente Valentijn.

Geen zin om te bellen? Je kunt hem ook opgeven via www.mooiwatbloemendoen.nl!  Doe het wel voor 13 februari, je Valentijn moet natuurlijk nog wel een beetje tijd hebben om de bloemen te kopen!

Je vriend krijgt niet alleen het persoonlijke filmpje, op 13 februari zal hij ook een tweet, een mail EN een sms ontvangen. HALLO, als ‘ie dan nog met leeghanden aan komt zetten?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Photobucket

De ValentijnHelpdesk is een initiatief van Bloemenbureau Holland

Delen:

10 Reacties

 1. februari 8, 2012 / 12:42

  Hahah geniaal idee!

 2. februari 8, 2012 / 13:15

  Als ik mijn vriend daarvoor op zou geven, zou hij juist geen bloemen kopen, haha!!

 3. Maureen
  februari 8, 2012 / 13:25

  Hahahaha wat grappig, maar het hele idee van attent zijn valt dan wel weg…

 4. februari 8, 2012 / 13:39

  Haha, als er op de middelbare school wél een roos had tussen gezeten, was het óf nep, of ik hoopte maar dat ik het gewoon niet zou zijn… want ja.. de rest wist meestal wel meer :P ik vind Valentijn niet zo boeiend, als je echt van iemand houdt kan een bosje bloemen of een kaartje wel vaker, en gelukkig is dat in mijn relatie ook zo.

 5. februari 8, 2012 / 14:24

  Oeehh ik heb vroeger wel eens een roos gekregen op Valentijnsdag, alleen was het niet van de god waar ik al eeuwen verliefd op was, maar, kwam ik dus later achter, van de grootste nerd van de school. Balen! Nou een geek, als enige een bloem kreeg. Muhaha!

  • februari 8, 2012 / 14:26

   Hmm, er is een stukje tekst weggevallen uit m’n comment. Het einde staat er nu een beetje raar, boe!

 6. februari 8, 2012 / 17:03

  Hahaha ontzettend grappig! Zou het alleen niet zo snel doen, graag of niet zeg maar.

 7. februari 8, 2012 / 17:12

  leuk idee, maar een beetje desperate als je ’t mij vraagt!

  • februari 8, 2012 / 21:22

   haha, inderdaad!

 8. februari 8, 2012 / 21:23

  Oh, huh? Ik reageerde op Joyce!