RUNNING: Hey, I put my Nikes on

 photo DSC_5648.jpg
De eerste zes jaar van mijn hardloopcarrière gaf ik niet om hoe ik eruit zag tijdens het rennen. Jarenlang liep ik in oude balletleggings of leggings van ZARA mijn rondjes. Ook liep ik vijf jaar op hetzelfde paar afzichtelijke Mizuno’s. Totdat ik de collectie van Stella McCartney voor Adidas ontdekte. Niet dat ik meteen begon met inslaan, maar toen ik in december 2011 twee maanden achter elkaar regelmatig had hardgelopen, mocht ik van mezelf iets moois uitzoeken. Maar die legging matchte niet helemaal met mijn tweede paar Mizuno’s, die zo mogelijk nog lelijker waren dan mijn eerste paar Mizuno’s. Toch bleef ik de Mizuno’s dragen, want volgens de hardloopwinkel waren dit de enige schoenen die goed waren voor mijn voeten. Ondertussen had ik wel continu last van shin splints.

In april 2012 liep ik voor het eerst op een paar Nike’s, sindsdien loop ik op weinig anders meer. Nadat ik mijn eerste paar Free’s aanschafte verdwenen mijn shin splints als sneeuw voor de zon. En ook al zien de Mizuno’s in 2014 er een stuk beter uit dan in 2011, ze komen (in mijn ogen) niet in de buurt bij het design van Nike.

Hardlopen is geen modeshow en comfort is belangrijker dan looks, maar Nike scoort (voor mij) op beide punten erg hoog. Voordat jullie gaan zeggen, voor al het geld dat jij de afgelopen twee jaar aan Nike’s hebt uitgegeven had je een compleet dorp in Afrika te eten kunnen geven… De meeste schoenen zijn recensie exemplaren of heb ik ontvangen via een ander soort samenwerking met (online)winkels. Bloggen heeft zo zijn voordelen ;-), ik ben mijn sponsors allemaal HEEL erg dankbaar.

 photo DSC_5627.jpg

Deze Nike Free 5.0 V3 zijn mijn aller eerste Nike’s. Ik kreeg ze in april 2012 tijdens mijn aller eerste Nike persevent, toen ik na het event hoorde dat ik de schoenen mocht houden moest ik bijna huilen, zo blij dat ik was. Ik liep hiervoor altijd op zware Mizuno’s die speciaal voor mijn overpronatie geschikt waren, ik dacht dan ook dat deze niet heel goed voor mijn benen zouden zijn. Niets bleek minder waar, ik liep hier heerlijk op en ik was voor het eerst echt van mijn shin splints af. Ik heb hier zelfs een paar keer 20 en 25 kilometer opgelopen. Deze Nikes zou ik nooit weg doen, er kleven veel te veel herinneringen aan (daarnaast zijn ze ook niet meer te verkopen want hier heb ik echt zo’n 800-1000 kilometer op gelopen).

 photo DSC_5636.jpg

Op deze Nike Free’s van Liberty heb ik nooit gelopen. Super zonde, maar ze waren te groot (dacht ik) maat 42, later bleek dat ik wel maat 42 had en dat dat grote juist hoorde, maar toch heb ik er nog steeds niet op gelopen. Je zou ze een miskoop kunnen noemen, maar ik noem het een museumstuk. Mocht je ze toch willen kopen? Stuur me een mailtje naar annemerel@gmail.com, misschien kunnen we het dan eens worden over de prijs ;-).

 photo DSC_5632.jpg

Deze Nike Free’s met shield kocht ik in november 2012, als cadeautje voor het volbrengen van de marathon van Amsterdam (die ik overigens liep op een paar LunarGlides, mijn eerste paar, maar deze heb ik aan mijn moeder gegeven omdat ze te klein waren en zij schoenen nodig had.. Ik zou ze nooit verkopen die LunarGlides, maar ik weet dat ze bij mijn moeder in goede handen zijn!). Op deze schoenen heb ik de hele winter 2012/2013 gelopen, jullie weten nog wel, die horrorwinter. Ze zien er dan ook aardig afgelopen uit.

 photo DSC_5633.jpg

Deze LunarGlides met shield heeft aardig wat PR’s op zijn naam staan. Ik liep er de halve marathon van Leiden op in 1.48.51 en de Nike We Own The Night in 47.35. Ook heb ik hier tot en met september op getraind voor de marathon van New York. Dat was niet erg slim, want ze waren anderhalve maat te klein en ze hebben een shield, wat betekent dat ze de warmte vasthouden. Wist ik veel! Daarom liep ik zo te soppen in mijn schoenen toen ik met 30 graden 30 kilometer probeerde te lopen ;-). De eerste keer dat ik deze schoenen droeg was trouwens tijdens de CPC (die ik vandaag weer liep), dat was niet zo’n succesvolle loop, maar de schoenen zaten wel heerlijk en ook al droeg ik ze voor het eerst, ik kreeg geen blaren (bijzonder!).

 photo DSC_5634.jpg

Deze Nike Flyknits zijn zo mooi, maar helaas niet geschikt voor mijn voeten. Ze geven totaal geen steun aan mijn voeten en enkels, waardoor ik continu loop te zwabberen. Ze zijn maat 40,5 en dus waren ze eigenlijk al te klein toen ik ze kocht. Maar toen ik ze daarna ook nog eens in de wasmachine deed was het helemaal een drama. Dat elastiek krimpt dus blijkbaar bij hoge temperaturen. Oeps. Ik draag ze nu nog wel voor ‘gewoon’.

 photo DSC_5638.jpg

Deze Nike Free 3.0’s met Shield kocht ik bij de outlet in Osdorp voor  nog geen 40 euro! Wow! Ik liep hier in de meivakantie in Italië veel op en zoals je misschien wel ziet lag er toen erg veel modder. Deze schoenen hebben een hele flexibele zool waardoor je de ondergrond heel erg goed voelt. Dit zijn niet de makkelijkste schoenen om op te lopen, maar ze zitten wel heel erg lekker.

 photo DSC_5642.jpg

Deze Nike Free’s kreeg ik van mijn schoonouders voor mijn vierentwintigste verjaardag. Ik heb hier niet heel erg veel op gelopen, omdat die LunarGlides toch wel een stukje makkelijker liepen dan deze, maar ze zijn zo mooi en dat eerste paar Free’s was in mei 2013 toch echt wel opgelopen.

 photo DSC_5630.jpg

Deze Nike Flyknits mocht ik afgelopen zomer ontwerpen op het Nike hoofdkantoor, met Nike ID. Mijn naam staat erop, dat maakt ze heel erg gaaf. Ik heb er nog nooit op hard gelopen, omdat ik weet dat deze Flyknits niet goed aan mijn voeten zitten met hardlopen. Maar ik heb hier wel Parijs en New York mee door gecrosst.

 photo DSC_5639.jpg

Mijn eerste paar Nike Free’s die ik bewust in maat 42 bestelde, ik heb deze gekregen van Sarenza. Ik ben nog steeds groot fan van de Nike Free’s, ze zitten heerlijk. Maar ik loop toch net wat makkelijker op LunarGlides, omdat deze meer demping geven. Een groot aantal kilometers zit er dus nog niet op deze Nikes, maar dat komt nog wel.

 photo DSC_5635.jpg

Deze Nike LunarGlides +5 zijn nog niet zo vaak gedragen, het is namelijk maat 41 en ik heb zoals jullie nu wel weten maat 42. Maar mooi zijn ze wel. Ik draag deze regelmatig naar kantoor of tijdens een dagje shoppen. Maar niet als het regent, want ik ben als te dood voor zwarte vlekken op de neus (die krijg je er namelijk heel lastig uit!).

 photo DSC_5628.jpg

Deze Nike LunarGlides zijn mijn eerste in maat 42, ik kreeg ze van Run2Day en ik liep hier de Marathon van New York op!!!! Deze schoenen doe ik dus nooit meer weg.

 photo DSC_5640.jpg

De Free Flyknit is een combinatie van de Flyknits en de Nike Free’s, deze zitten een stuk beter dan de normale Flyknits doordat deze meer steun bieden aan de binnenkant van mijn voeten. Ik heb hier nog niet veel op gelopen omdat dit meer een zomer schoen is, hij zit namelijk het lekkerste als je er geen sokken in draagt. Maar één ding is zeker met deze schoenen, je voelt je heel erg vrij.

 photo DSC_5626.jpg

Een paar dagen na de marathon van New York kreeg ik deze schatjes van Nike, de LunarGlides met shield. Deze schoenen heb ik de hele winter gedragen, vandaag is de eerste keer dat ik mijn LunarGlides die ik tijdens de Marathon van New York droeg weer uit de kast heb gepakt. Ze zitten net als alle andere LunarGlides die ik gedragen heb, heerlijk!

 photo DSC_5641.jpg

Een paar weken geleden mocht ik deze mooie Flyknit Lunar2+’s testen bij Nike. Ik verwachtte dat ze net als hun voorganger niet geschikt zouden zijn voor mij voor tijdens het hardlopen, maar niets is minder waar. Deze schoenen bieden veel meer steun. Ze sluiten nog beter aan en voelen steviger aan. Ik heb deze schoenen nu een aantal keer tijdens een vijf kilometer gedragen en ze voelen heerlijk licht en snel aan. Ik ben hier veel sneller op dan op mijn LunarGlides (waarschijnlijk doordat ze zoveel lichter zijn).

 photo DSC_5637.jpg

Mijn nieuwste paar LunarGlides, deze heb ik ook besteld bij Sarenza. Deze heb ik nog niet gedragen, want deze bewaar ik speciaal voor de zomer. Het kost me wel wat moeite, want ze staren me heel erg verleidelijk aan, maar ik moet van mezelf eerst wat meer kilometers op mijn Marathon-LunarGlides lopen. Deze LunarGlides passen overigens perfect bij mijn zomer-hardloopkleding. Ik moet dus gewoon wachten totdat ik in shorts en singlets naar buiten kan, dan mag ik deze dragen.

Goed… de vraag die ik van heel veel gekregen heb. Op welke schoenen loop jij welke afstand? Ik loop op dit moment meestal op LunarGlides, maar tijdens kortere (en snellere) afstanden kies ik de laatste tijd ook steeds vaker voor de Nike Flyknit Lunar 2+. Ik loop op dit moment maar twee keer in de week, maar als ik nog een derde keer zou lopen zou ik zeker mijn Nike Free’s weer willen dragen (dit zou dan voor een run van 7-10 kilometer door de duinen zijn). Met Nike Free’s worden je benen gestimuleerd meer zelf te doen, hierdoor train je de spieren in je benen op een andere manier, wat in je voordeel kan werken als je weer op andere schoenen gaat rennen. Als je dan ook nog door de duinen loopt (=heuvels) train je je benen nog beter.

Wat zijn jouw favoriete hardloopschoenen?

Liefs,
Annemerel

Delen:

49 Reacties

 1. maart 9, 2014 / 17:10

  Wauw prachtige collectie heb je! Zelf heb ik Asics :) Die bevallen me erg goed!

 2. Iris
  maart 9, 2014 / 17:11

  Wauw, wat een prachtige schoenen! Ik loop al een jaar te kwijlen bij de roze (en mint) free’s, maar ik kan ze nergens meer vinden! Heb jij enig idee waar ze misschien nog verkocht worden?

 3. maart 9, 2014 / 17:12

  Leuke post zeg! Gaaaf al je nikes bij elkaar. :-) X

 4. maart 9, 2014 / 17:13

  Wat ontzettend leuk om je hele collectie te zien! Gek dat je toch steeds de verkeerde maat bleef kopen ;) Door jou ga ik beginnen met hardlopen! Vorige week heb ik hardloopschoenen van Nike aangeschaft. Ik dacht: ik doe het gewoon meteen goed ;)

 5. maart 9, 2014 / 17:34

  Wauw, wat een (prachtige!) collectie. Wat jammer dat je best wel wat paren hebt die niet goed zitten. Ik loop de laatste tijd zelf op zwarte free’s 5.0 of mijn goede oude (héél lelijke en lompe) asics. Ik vind je laatste lunarglides echt prachtig en die Liberty Nikes zijn ook nog steeds geweldig (het is dat ik maat 37 heb, anders had ik ze zo van je gekocht..)

 6. Laya
  maart 9, 2014 / 17:41

  Ik loop momenteel op Brooks (Glycerin 10). Deze werden me aangeraden na een professionele scan. Helaas, na 7 maanden ben ik niet meer zo verliefd op hen als ervoor, maar ik heb geen budget (ik ben nog maar 18) om me weer nieuwe aan te schaffen. Ze zullen het nog minstens een half jaartje moeten doen, helaas.
  Wel heb ik Nike Free 5.0 (zwarte). Deze gebruik ik gewoon in het dagelijkse leven, het is nu toch mode om sportschoenen onder een skinny-jeans te dragen (haha).

  Toch ben ik super jaloers op je Nike collectie! :)

  xx

 7. maart 9, 2014 / 17:44

  Wauw! Een collectie om trots op te zijn! Ben nog steeds verliefd op je Flyknit Lunar2+’s!

 8. maart 9, 2014 / 18:00

  Wauw wat een mooie collectie. En ik vind dat jij de dubbel en dwars gesponsord verdiend krijgt! Want je gebruikt ze daadwerkelijk ook allemaal :)

 9. maart 9, 2014 / 18:13

  Ik ben heel erg benieuwd hoeveel paar schoenen je over een paar jaar hebt ;) Zag er al een aantal tussen staan die nooit weg mochten vanwege de herinneringen ;) met de jaren komen meer schoenen en nog veel meer herinneringen. Ik verwacht een aparte kamer bij je in huis ;)

 10. maart 9, 2014 / 18:22

  wat heb je een mooie collectie zeg! zelf heb ik nike free schoenen

 11. maart 9, 2014 / 18:36

  Mooie collectie! Helaas zijn Nike schoenen totaal niet geschikt voor me en loop ik het beste op een paar minder mooie sauconys. Comfort voor alles, want wil geen blessures krijgen :)

 12. maart 9, 2014 / 18:45

  Ik ren ook op Sauconýs, al ruim drie jaar en twee marathons blessurevrij dus ik zou niet anders willen.
  Heb één paar nikes maar als ik daar langere afstanden dan 10 km op loop, dan voelen mijn voeten het wel!

 13. maart 9, 2014 / 18:47

  Gave schoenen allemaal! Ik heb ook een paar van Nike, de Nike Women’s Revolution 2 in grijs en koraal. Heerlijke schoenen en ook de beste aankoop. Hiervoor liep ik op een paar simpele gympen en dat is dus inderdaad funest. Maar nu ik de goede spullen heb (ik heb ook idd sinds kort een echte tight en een goed trainingsshirt en vest) merk ik direct vooruitgang. Zelfs de overgang van telefoon naar kleine iPod zorgt voor vleugels.

 14. Judith
  maart 9, 2014 / 18:58

  Wow wat een prachtcollectie!
  Goed om te horen dat het wisselen van schoenmerk je heeft geholpen bij het afkomen van shin splints.
  Ik heb momenteel zelf voortdurend last van deze blessure, terwijl ik vroeger als kind op atletiek nooit ergens last van had. Ik heb zelfs speciale steunzolen en loop sinds kort met compressiekousen.
  Ik loop buiten op Asics en in de sportschool draag ik Nikes. Misschien dat ik dat laatste paar ook maar eens buiten moet gaan proberen om er helemaal vanaf te komen..

  • maart 9, 2014 / 21:16

   Daar heb ik op dit moment ook ontzettend last van en de fysio’s hebben bijna geen behandelingen meer… Dus misschien is een andere schoen ook een optie (ondanks dat de podoloog zegt dat ik recht sta).

 15. Desiree
  maart 9, 2014 / 19:15

  jaloers!!!

 16. maart 9, 2014 / 19:20

  Ohhh wat zijn je Lunar’s toch prachtig. Heb zelf de roze met gele Free’s!

 17. Barbara
  maart 9, 2014 / 19:34

  What a collection! I’m jealous! :)

  But can I have a question? Would you mind writing your posts (or some of them) in English too? I think lot of your readers would appreciate it.

  Wish you a wonderful day!
  Barbara

 18. maart 9, 2014 / 19:38

  Woow, wat een mega collectie!!

 19. maart 9, 2014 / 19:54

  Fijn artikel! Ik houd zooo van die kleurtjes!

  Ii ben begonnen met nike free en heb ik december nike flyknit +1 gekocht en daar vloog ik letterlijk mee: de eerste keer dat ik ze droeg ging ik van langste afstand 7 km naar de 10 en nog steeds vind ik ze super. Het nadeel is wel dat ik de Free’s nu helemaal niet meer fijn vind. Ik wil steeds langere afstanden gaan doen en ik ben aan het kijken of de lunarglides daar het meest geschikt voor zijn!

 20. maart 9, 2014 / 20:04

  Gotta love Nikes! Maarrrr wat heb jij een bad ass prestatie geleverd vandaag! Een hele dikke vette wow! Mucho respect!

 21. maart 9, 2014 / 20:18

  Wat een prachtig paar nikes! Om jaloers op te zijn!! x

 22. maart 9, 2014 / 20:54

  Nikes zijn zó extreem mooi. Helaas zijn ze niet voor mijn voetjes bestemd!

  Ik ben benieuwd naar je CPC verslag..

 23. maart 9, 2014 / 21:17

  Ik wou dat ik met mijn voetjes zo makkelijk van schoenen kon wisselen, ik heb echt rampvoeten! Haha

 24. maart 9, 2014 / 21:22

  Wat een mooie collectie! Stuk voor stuk prachtige schoenen, ik ben echt gek op het design van Nike.

 25. Lana
  maart 9, 2014 / 21:30

  Zo jammer dat je maat 42 hebt! Anders had ik je gelijk een mailtje gestuurd!

 26. Kar
  maart 9, 2014 / 21:46

  Je kunt ze nog wel gebruiken voor shake out runs of intervaltrainingen?
  Of dagjes uit of op vakantie?

  • Kar
   maart 9, 2014 / 21:49

   Ho er ging iets mis, deze reactie was bedoeld als reactie op de reactie van Bianca.
   Wat een boel “reactie”s in een zin zeg haha
   Anyways, wauw!! Ik ben heel jaloers op jou collectie, het is dat ik maatje 37 heb anders had je zeker een mailtje voor die Nike frees gekregen haha

 27. maart 9, 2014 / 22:11

  Wow! Zo cool! Ik wil ook supergraag beginnen met hardlopen :)

 28. maart 9, 2014 / 22:17

  Deze blog zou echt verboden moeten worden! Hij stimuleert me namelijk zeer om geld uit te geven, ik ben echt jaloers. Ik heb een paar New Balance en dat zijn mijn standaard schoenen, met veel steun erin. Ik heb ook een paar Free’s maar daar zit genoeg steun in voor mij en ga ik geen langere afstanden op lopen maar ze zitten wel heerlijk!

 29. Jasmijn
  maart 9, 2014 / 22:18

  Wat interessant om te lezen dit, heel informatief. Ik heb zelf onlangs mijn eerste echte paar hardloopschoenen aangeschaft na VEEL googlen (ik kreeg echt te veel last van mijn overpronatie tijdens het lopen op mijn ‘gewone’ sportschoenen, na 10 minuten lopen deden mijn voeten al pijn) en heb toen met veel moeite nog een paar Nike LunarEclipse +3 Shield kunnen bemachtigen, de schoenen waarvan ik vermoedde dat ze het beste zouden zijn vanwege de grote steun, die ik niet echt prachtig vind (itt tot bijna alle andere Nike schoenen), maar die dus echt geweldig lopen, ik ren hier nu makkelijk een uur op zonder pijn. Ik draag in normale schoenen ook altijd steunzolen. Of nouja, dat is de bedoeling dat ik die altijd draag, haha. Maar ik heb dus eigenlijk sinds mijn onderzoek op internet over types hardloopschoenen en de (over)pronatie van de voet altijd gedacht dat Nike Free’s voor mij vanwege de overpronatie een no go zouden zijn, maar nu ik lees dat jij daar ook gewoon goed op reageert kan ik nu wel een vreugdedansje doen want ik vind die zó mooi. Binnenkort dus maar even gaan passen. Grappig overigens dat ik heb ontdekt dat je ongeveer 800 meter bij mij vandaan woont :-)

 30. maart 9, 2014 / 22:36

  Goh wat heb je er veeel! Ik vind alle zwarte heel mooi om gewoon te dragen.

 31. maart 9, 2014 / 22:48

  Mijn nike lunarglides zijn absoluut favoriet!

 32. maart 9, 2014 / 23:58

  Wauw, jouw collectie!! En ik vind ze eigenlijk ook heel pretty :3

 33. maart 10, 2014 / 07:12

  Wat een indrukwekkende collectie :-). Ik ga nooit hardlopen, dus kan geen antwoord geven op die vraag, maar om te gaan dansen draag ik meestal mijn Nike Air Max’en!

 34. Nadia
  maart 10, 2014 / 07:53

  Wat een mooie collectie!

 35. Margot
  maart 10, 2014 / 09:10

  Wauw wat een collectie!
  Ik heb zowat alles al gehad van merken behalve Nike ;-) Eerst saucony echelon (de oude versie, ongeveer 1000km mee gelopen), daarna Brooks Dyad 7 die waren een half maatje te klein (de punt stond een klein beetje omhoog) en dus kreeg ik last van blauwe teennagels. Een halfjaar later heb ik dus weer nieuwe schoenen moeten komen, ditmaal de Asics Fortitude 6. Hoewel ik ze echt lelijk vind, lopen ze echt zalig, mijn blauwe teennagels zijn er door genezen, maar na vier maanden zit er een gat in de bovenkant van mijn schoen. Ik zit nog maar door de onderste laag, maar ik vrees dat het niet lang zal duren voor ik door de tweede laag (zo die met gaatjes) ook zit, dus dat wordt binnenkort weer op zoek naar nieuwe schoenen. Ik ga altijd naar een gespecialiseerde winkel waar ze een scan en zo doen…

 36. maart 10, 2014 / 10:01

  Je Flyknit lunar2’s vind ik werkelijk jaloers makend! Wauw wat een collectie, maar sporten moet ook leuk blijven he, en als we het dan toch doen, dan zien we er graag fashionable uit! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik een hardloper was die naar de winkel ging en de mooiste schoenen uitkoos, maar niets is belangrijker dan jezelf goede schoenen aan te laten meten, anders maak je je eigen lichaam echt kapot!

 37. maart 10, 2014 / 10:14

  Fijn zo’n overzichtje! Wat zijn ze allemaal moooooi! Alleen daarom zou je al willen hebben ;-)
  Ik kocht vorig jaar in New York mijn eerste goede hardloopschoenen van Nike (Vomero’s) die toen heeel fijn voelden, maar toen ik in september mijn eerste Nike Free’s kocht liep ik daar veel lekkerder op (ook al zijn ze eigenlijk een maat te klein voor hardlopen). Telkens als ik nu op die Vomero’s loop, die véél meer demping hebben, krijg ik juist pijn aan m’n schenen en knieën… Dus ik durf die niet meer aan te doen en loop dus alles op m’n Free’s 5.0. Na jouw verhalen denk ik eraan om LunarGlides erbij te nemen. Toch iets meer steun en demping, maar ben ergens bang dat ik ook daarop dan weer pijn krijg.

 38. maart 10, 2014 / 11:39

  Holymoly, een collectie om erg jaloers op te zijn! Zelf heb ik een tijd op oude Adidas gelopen, maar die waren zwaar en gaven me enorme blaren. Nu ren ik al een tijdje op Reeboks, en die lopen als wolkjes, helemaal perfect!

 39. maart 10, 2014 / 12:39

  Leuk om te lezen! De laatste zijn mooi he :-)

 40. Manon
  maart 10, 2014 / 13:58

  Supermooie collectie! Ik vroeg me alleen af.. Je zegt dat je overpronatie hebt (net als ik), maar zijn alle nikes dan ook met ondersteuning? Of meer een neutrale schoen? Gaat dat dan wel?

 41. maart 10, 2014 / 19:20

  Poe, wat heb je er veel en je hebt er ook echt wel verstand van geloof ik! Mag ook wel met zoveel jaar ervaring natuurlijk. Leuk dat je af en toe wat deals kan sluiten en ik vind ze eigenlijk ook allemaal heel mooi!

 42. maart 11, 2014 / 09:10

  Wow, je hebt er echt een hoop, haha. Ik zweer nog bij de LunarGlides (heb ook die oranje, heel fijn) maar neem naar de sportschool vaak m’n Free’s mee, lekker licht in m’n tas. Die allereerste roze Free;s heb ik ook, maar zijn me ietsjes te klein, dus die draag ik in de zomer lekker onder een shortje!

 43. maart 11, 2014 / 11:17

  Whoehoeeh heerlijk zoveel shoes! A woman’s right on shoes! Hahahahahah je kunt er nooit te veel hebben. Maar vraagje he, hoe kwam het dat je shin spints ineens verdwenen? Zouden je Free’s daar echt iets aan bijgedragen hebben?

 44. Lisa
  maart 11, 2014 / 14:05

  Wat leuk om al jouw schoenen bij elkaar te zien! Mooie collectie met veel leuke herinneringen :)
  Ik heb ook al jaren last van shin splints en kan maar niet de juiste schoenen vinden. Ik vind het leuk om hard te lopen, maar dit lukt maar steeds niet omdat ik na een paar kilometer moet stoppen (zelfs met steunkousen en steunzolen).
  Hoe zijn ze bij jouw verdwenen? Echt door die Nike’s? Want dan lijkt me dat een goed idee, en wil ik ze graag ook een keer proberen!

 45. Danielle
  maart 12, 2014 / 16:34

  Nice shoes!
  Verkoop je de Nike Free’s Liberty nog?
  Heb je gemaild, ik vind ze prachtig! xxxx liefs