LOVE & SHARE: #15

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Wat jouw bagage over je zegt (via Sabine de Witte). Ik ben duidelijk de Big Suitcase on wheels en probeer af en toe de “Carry On” te zijn.

? Herkenbaar, zo voelt migraine echt.

? Met deze tien oefeningen train je thuis je hele lichaam.

? Grappig! Japanse YouTube Foodblogger probeert Nederlands snoep.

? 73 dramatische gedachten die alleen bij je opkomen wanneer het internet vijf minuten niet werkt (want vijf minuten voelen dan als een eeuwigheid).

? Quiz: in welke periode in de geschiedenis zou jij moeten leven? Ik kreeg de middeleeuwen. Omdat ik rough, tough en badass zou zijn. Eeeehhh ik weet het zo net nog niet.

? Quiz: met welke celeb zou jij naar de Oscar afterparty moeten? Ik kreeg Jennifer Lawrence. YES! Het heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat ik op een feestje altijd zo dicht mogelijk bij het voedsel in de buurt blijf ;-).

? De meest bizarre kapsels, gespot op de catwalk afgelopen maand.

? Alles over intervallen. Wanneer moet je stoppen, wanneer moet je doorgaan, wanneer moet je uitrusten?

? Nailed it! (via Monique van Loon)

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. maart 8, 2014 / 17:34

  Haha “nailed it” is onwijs grappig! Vooral al die mislukte cakepops enzo, niet dat ik het beter kan hoor.

 2. maart 8, 2014 / 17:58

  Heel informatief artikel over intervals, waar ik echt niets van weet. Ik doe maar wat en wil er meer over leren.

 3. Chantal
  maart 8, 2014 / 18:12

  Ik vind dit altijd zo’n leuk artikel! Vraag me alleen in dit geval af of je de video’s over het Nederlandse snoep proeven zelf wel bekeken hebt? Want dan had je geweten dat het een Amerikaans meisje is (misschien wel met Japanse roots maar toch).

  • Annemerel
   Auteur
   maart 8, 2014 / 18:54

   Oeps! Je hebt gelijk, maar had hem er al in gezet voordat ik hem bekeken had en daarna niet meer aangepast!

 4. maart 8, 2014 / 19:21

  Die “nailed it” blijft super grappig!

 5. Eef
  maart 9, 2014 / 07:48

  Ik mag met meryl streep mee, hmz :p

  Nailesd it deed me stiekem har lachen

 6. maart 9, 2014 / 09:31

  Ik vind het interval artikel erg handig!

 7. maart 9, 2014 / 09:46

  Super leuk overzicht weer! ;) Jennifer haha, leuk! Volgens mij is het wel leuk om met haar naar een after party te gaan!

 8. maart 9, 2014 / 11:10

  Leuk rijtje weer! Heel veel succes vandaag trouwens, maar komt vast goed!

 9. Julia
  maart 9, 2014 / 14:15

  Heel leuk! Ik had Leonardo DiCaprio, I can live with that ;)