DIARY: 124

 photo RecentlyUpdated415.jpg

Op het moment dat ik deze diary schrijf is het schrijven van deze diary wel het laatste waar ik zin in heb. Rustig maar, niets ernstigs, het is alleen zondagochtend 9.15u en ik moet nog drie kwartier wachten totdat ik de deur uit kan om aan mijn onmogelijke missie van drie wedstrijden met een totaal aantal kilometers van 36,1 op één dag te lopen. Ik ben niet echt zenuwachtig, maar ik wil nu gewoon beginnen (hier denk ik over drie kwartier, als ik eindelijk weg mag, waarschijnlijk anders over, dat is altijd zo). Goed, adem in, adem uit… ZEN…. en dan nu terugkijken op afgelopen week.

Mijn week begon as usual bij Girlscene. Of nee, het begon om 4.00u op de bank met de Oscars. Oh ja, dat was waar het ook. Ben ik speciaal om 4.00u opgestaan om een Oscar-blog te schrijven, werd ik een beetje zenuwachtig van het feit dat al die foto’s (waar ik eigenlijk geen recht op had) online stonden. Ik kreeg er de kriebels van, dus uiteindelijk was het schrijven van die Oscar-blog voor niets. Maar hé, ik heb wel alle jurken extra goed bekeken en ik vond het leuk om te doen. Daarna snel naar Girlscene en ondertussen PLOGde ik alles, dus alles over maandag hebben jullie eerder al kunnen lezen.

Dinsdag was weer mijn thuiswerkdag, mijn favoriete dag van de week. Ik bak bananenbrood, schrijf een groot aantal blogs, beantwoord al mijn achterstallige mailtjes en loop vijf kilometer hard. Zo gaat iedere dinsdag en ik zou het niet anders willen.

De volgende dag stond er weer een dagje Girlscene op het programma, maar niet voordat ik een date met Laura gehad had, bij Starbucks op Haarlem (as usual). Op kantoor kon ik het niet helpen steeds naar buiten te staren, het was zulk mooi weer. Ik ben een sucker voor mooi lenteweer, of eigenlijk, ik ben een sucker voor mooi weer. Gelukkig was ik niet de enige die naar buiten zat te staren en werd woensdag mijn eerste terrasje van 2014 een feit, een half uurtje een kopje koffie op een terras aan de gracht, moet kunnen, toch? Toen ik ’s avonds thuis kwam stonden de kaarsjes weer aan en had mijn vriend heerlijk gekookt (een thai beef salade), ’s avonds keken we eindelijk 12 Years a Slave (mooie film!).

Donderdag had ik een aantal afspraken buiten de deur, dus om 8.00u stond ik alweer bepakt en bezakt bij de tramhalte te wachten. Eerst had ik een afspraak op kantoor bij CherryPicker (een PR bureau voor verschillende reisorganisaties), daarna hielp ik mijn collega Emma met het voorbereiden voor haar interview met Lea Michele en vervolgens reed ik met mijn mediabureau naar Heerenveen, voor een bezoek aan Body & Fitshop. Goed, Friesland kan ook weer van mijn bucketlist, daar ben ik ook weer geweest. Gelukkig was het niet alleen erg lang in de auto zitten, het was ook nog eens interessant. Body & Fitshop is GROOT en het magazijn waar alle bestellingen gemaakt worden is om hebberig van te worden. Ik heb een aantal nieuwe producten mee naar huis gekregen om te testen, waaronder rode bietenpoeder. To be continued!

De volgende dag had ik alweer vroeg een afspraak met mijn fysio en vervolgens mijn boekhouder. Overdag werkte ik bij mijn ouders, zodat mijn moeder en zusje me konden helpen met foto’s maken (en zodat ik hun voorraadkast leeg kon eten, oeps). ’s Avonds kwam mijn vader thuis en die mocht mij gelijk helpen met mijn mailbox die afgelopen woensdag gecrasht is. Helaas kon ook mijn vader mijn mailbox niet meer redden en ben ik net als vijf weken geleden alles kwijt. Het is nog wel terug te vinden, maar het staat allemaal niet meer zo ‘netjes’ geordend. Argh, who am I kidding, het was nooit netjes geordend. Heb mijn mail overigens nog steeds niet in Outlook ingeladen, ik begin nu een beetje huiverig te worden… Straks ben ik volgende maand weer alles kwijt? Ik werk nu dus vanuit mijn old school Gmail-browser.

Zaterdag werd ik wakker door de zon, daar hou ik van, daar wil ik van hardlopen. Maar dat kon niet, want zondag (voor mij vandaag dus) liep/loop ik de CPC. Ik kon het toch niet laten om mijn dag sportief te beginnen en dus stond ik om kwart voor negen naast mijn mountainbike, even lekker naar Hoek van Holland fietsen door de duinen. Heerlijk, zou ik vaker moeten doen. De rest van de dag schreef ik een aantal blogs en ging ik naar de babyshower van mijn schoonzusje. Ik belandde uiteindelijk samen met mijn vriend achter de bar, waar we elkaar ook zo ongeveer hebben leren kennen, oude tijden herleefde, hij begon me zelfs een beetje te commanderen, gelukkig kwam ‘ie daar zelf ook gelijk achter, haha. Oh horeca, goede oude tijden.

’s Avonds deed ik vrij weinig, ik keek The Vampire Diaries, bakte een stapel pannenkoeken, stelde mijn afspeellijst op mijn iPod Shuffle samen, legde mijn kleding klaar, bevestigde mijn startbewijzen op mijn T-shirts (ik loop in drie verschillende shirts) en ging ik op een zeer christelijk tijdstip slapen.

Over zondag (vandaag dus) lezen jullie vanmiddag. Ik denk dat ik daar zoveel over kan vertellen dat ik wel drie blogs kan vullen, maar ik ga het vanavond in één blog proberen ;-). Stay tuned!

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. maart 10, 2014 / 12:12

  Can’t wait voor de blog over de CPC! Zelfs mijn vriend (lees een psycho die voor Ironmans traint) zei Wow! IK WIL DIT OOK KUNNEN! Al is het maar om vervolgens noncha te kunnen zeggen: Oh heb jij alleen de halve marathon gedaan?! ;)

 2. maart 10, 2014 / 12:23

  Ik wil lezen over de CPC! Nog even wachten, vanmiddag dus. Oké! ;)

 3. maart 10, 2014 / 12:24

  Ik vind je overzichtjes altijd super leuk om te zien! Je hebt zo’n anders leven als dat ik heb super leuk!

 4. maart 10, 2014 / 12:25

  Leuke en volle diary weer! Ben inderdaad erg benieuwd naar je blog van vanavond. Ik heb er zelf ook aan meegedaan. Nee, niet afgelopen zondag met een 32 weken zwangere buik maar een jaar geleden. In één woord geweldig in 3 woorden; voor herhaling vatbaar.

 5. maart 10, 2014 / 12:30

  Leuk! Ben benieuwd naar vanmiddag:D!

 6. maart 10, 2014 / 12:37

  WOW jij hebt veel nikies ! leuke foto’s :)

 7. maart 10, 2014 / 12:52

  Ben heel erg benieuwd naar je CPC avontuur!
  En wat super irritant van je mailbox zeg. Enig idee al waar het door komt?

 8. maart 10, 2014 / 13:06

  Klinkt als een leuke week! Ik ben super benieuwd naar je CPC verhaal :)

 9. maart 10, 2014 / 13:11

  Mm lekker veel leesvoer weer, hou ik van haha. Ik heb echt heel veel respect voor je wat je zondag weer hebt geflikt! Kan niet wachten om het verslag te lezen ^^

 10. maart 10, 2014 / 13:23

  Ben heeeel benieuwd naar vanmiddag! Ik vind het zo knap!

 11. maart 10, 2014 / 13:46

  Ik ben echt benieuwd naar je CPC verhalen. Heb je op de voet gevolgd via instagram, haha!

 12. maart 10, 2014 / 13:59

  Superleuke blog! Leuk om te lezen dat je zoveel leuke dingen doet!

 13. Stephanie
  maart 10, 2014 / 14:17

  Leuk, benieuwd naar je verslag vanmiddag. Heb nog gekeken of ik je ergens zag lopen, maar het was druk zat!

 14. maart 10, 2014 / 14:32

  Erg leuke diary!:)

 15. reiny
  maart 10, 2014 / 14:49

  Eerste keer Friesland? :) hihi, woon hier mooi hoor!
  Maar wist niet dat Body&Fit shop in Heerenveen zat ;)

  Benieuwd naar je verslag van gisteren! :)

 16. maart 10, 2014 / 15:06

  Ik ben heel benieuwd naa je CPC verslag, al heb ik op Instagram ook al het één en ander gevolgd.. Wat vervelend dat je mail weer is gecrasht zeg!

 17. maart 10, 2014 / 16:45

  Altijd leuke diaries van jou Annemerel! Super goed dat je de CPC op drie afstanden hebt gedaan. Niet normaal!

 18. maart 10, 2014 / 16:54

  oeeee ben zeer benieuwd naar de je blog over de triple!

 19. maart 10, 2014 / 19:34

  Leuke diary weer! Dat terrasje moet wel lekker zijn geweest, wie had gedacht begin maart al op het terras te kunnen zitten?! Ik heb net je verslag gelezen en vind het echt super knap van je! Ik zou het nooooit na kunnen doen haha

 20. maart 10, 2014 / 20:20

  Klinkt als een drukke week! Ik raak ook enthousiast van alle bananenbroden die je om de oren vliegen, ga mij er toch ook maar een keer aan wagen, ga nu je blog van de CPC lezen, vind het bij voorbaat al onwijs knap van je!

 21. maart 10, 2014 / 23:05

  b&f is echt groooot iddd.. is hun nieuwe gebouw. Mijn ouders wonen in steenwijk, ik zelf in groningen.. dus kom er langs als ik met mijn vriend naar mijn ouders ga, halen altijd weer een voorraad op haha!

 22. maart 11, 2014 / 21:31

  Die nikes, echt bizar! En zo gaaf trouwens dat je de 5000 volgers passeerde!!