PARIS: Another trip to PARIS (III)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ik heb een hekel aan wakker worden in Parijs, om vervolgens te beseffen dat ik de volgende dag alweer in mijn eigen bed wakker word. Begrijp me niet verkeerd, niks vervelends aan mijn eigen bed, niet rot om naast m’n vriend wakker te worden en Den Haag is ook best leuk, maar Parijs…….. Ik zou daar best kunnen wonen. Ook al zijn niet alle inwoners even vriendelijk, kost een kopje thee gemiddeld vijf euro en vind ik het soms al moeilijk om ‘Bonjour!’ te verstaan als het wordt uitgesproken door een Parisienne..

Vandaag was dus zo’n ochtend waarop ik wakker werd en ik dacht ‘NOOOO laatste dag!’. Ik maakte snel nog een reservering voor het ontbijt bij Plaza Athenee, had een gevecht met mijn koffer en mijn reistas en mijn nieuwe aankopen. (ja ik had een koffer en een reistas voor slechts 2 nachtjes). Snelle douche en Parijswaardige outfit aangetrokken, gevecht met de koffer en de reistas door het hotel en ready to get some Paris-air!

Plaza Athenee was alweer heel erg fijn! Zo leuk om mijn moeder en zusje lekker te verwennen. Oh en ik begin ook een pro te worden in ontbijten bij Athenee. Deze keer zelfde hoeveelheid, maar zonder gratis misselijkheid!

Van Athenee strompelend over Avenue George V. Onze voeten zijn echt aan het einde van hun Latijn. Geheel tegen mijn (nieuwe) principes in toch maar een roze happypil (ibuprofen) geslikt.. Want ook al had je me een schop onder m’n kont gegeven, ik was nog niet vooruitgekomen. Van George V naar de Jardin de Palais Royale. Roos alweer geslaagd bij Sandro en ik net als dinsdag, bij Maje.

Ik heb eindelijk mijn winterjas gevonden. Ik heb een gruwelijke hekel aan jassen. Waarom? Ze verbergen je outfit en ze zijn vaak saai. Nou deze jas verbergt helaas wel mijn outfit (is wel zo warm), maar hij is dus echt niet saai! Foto’s volgen snel.

Na mijn jas (en Plaza Athenee) zat/zit ik financieel aan de afgrond, dus werd het slenteren (strompelen) door Les Tuileries, foto’s maken bij Concorde, de taartjes bij Ladurée filmen in plaats van de taartjes bij Ladurée eten.. Toch nog een paar winkels gezien aan de Rue St. Honoré, een paar knalroze sharpies gehaald bij Marc Jacobs en toen toch echt richting metro, richting hotel, richting de MC DONALDS (leuk contrast met Athenee), in de spits met de metro richting Gare du Nord, naar de Thalys..

En daar zijn we nu (als jullie dit lezen niet meer, want de foto’s aan dit stukje voeg ik thuis even toe.. Ik ben nu heel erg fijn bezig met de wordpress-app op mijn iPhone)..

Wat ik nu na mijn derde Parijstripje in een jaar tijd kan zeggen? Ik word herkend bij Plaza Athenee. Vele mensen, zowel toeristen als Fransen, denken aan mij de weg te kunnen vragen (en ik wist die nog te wijzen ook!). Ik heb eindelijk een favoriete winkel in Parijs gevonden (Maje!) en m’n Frans is misschien ook wel iets verbeterd.. De ober verstond me zelfs toen ik zei ‘Un petit peu lentement s’il vous plaît’. Oh en ‘Je ne comprends pas’ deed het ook buitengewoon goed.

Wie gaat er met me mee in januari? Sale-shopping???

Bisous bisous,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

34 Reacties

 1. Sietske
  oktober 20, 2011 / 22:29

  Hallo, ik volg al een aantal weken je blog. De foto’s vallen mij behoorlijk tegen voor iemand met een Nikon d7000. Zonde van je geld. Want deze lijken wel gewoon van een compact camera te zijn.

  • oktober 21, 2011 / 08:27

   Nooit van opbouwende kritiek gehoord geloof ik?

  • Michelle
   oktober 21, 2011 / 11:08

   Wat een stomme reactie hierboven! Ik vind je foto’s super mooi!

   En ga graag mee naar Parijs in januari ;) Looooove Paris!

 2. oktober 20, 2011 / 22:37

  Door al jouw blogs over Parijs ben ik echt toe aan een weekendje Parijs haha. Dit staat al op de planning met mijn zus en ik weet zeker dat ik een hoop van jouw ’tips’ meeneem! :)

 3. oktober 20, 2011 / 22:42

  Prachtige foto’s! Ik wil ook zo graag naar Parijs een keer! Eerst maar eens 3 maanden naar Malaga, ook heel fijn! ;)

 4. oktober 20, 2011 / 22:49

  Gorgeous! Ik wil wel mee naar Parijs!!! Hihi

 5. Floor
  oktober 20, 2011 / 22:55

  Ah je Majé laarsjes zijn echt zo mooi!
  En ik zou best met je mee willen naar Parijs hihi.

 6. oktober 20, 2011 / 23:08

  Euh, ja, ik ga dus mee hè in januari ;) Dat je het even weet enzo… (lijkt me wel zo handig!)

  Mooi!!!

 7. oktober 20, 2011 / 23:13

  Wat een prachtige foto’s!

 8. oktober 20, 2011 / 23:17

  Ik wil ook naar Parijs. Ik ben nog nooit in Frankrijk geweest omdat mijn vader een hekel heeft aan Fransen haha. Gelukkig ga ik over wat, anderhalf jaar, sowieso naar Parijs met school. Yay.

 9. Renske
  oktober 20, 2011 / 23:23

  Leuk geschreven! En zo herkenbaar. *zucht* Ik heb mijn hart verpand aan Parijs.

 10. oktober 20, 2011 / 23:44

  Prachtige foto’s en ik wil mee!! Ik heb er vorig jaar oud & nieuw gevierd, dat was echt helemaal geweldig!! En ik hou sowieso zo erg van Parijs dus I’m in ;)

 11. Djoeke
  oktober 20, 2011 / 23:52

  Na het lezen van jouw blog, wilt iedereen wel naar Parijs!

 12. oktober 21, 2011 / 09:02

  Ik zou heel graag weer terug willen naar Parijs, vooral om de herinneringen van mijn laatste trip te wissen (7 jaar terug, met examenleerlingen en iedereen viel met bossies flauw. He, gezellig!). En nu ik deze foto’s zie wil ik helemaal weer terug. Maar ach, komt vanzelf wel een keer, denk ik :)

 13. oktober 21, 2011 / 09:18

  Ik ga ook mee!! Dat wordt gezellig, met al die bloggers haha.
  Leuke foto’s zeg, en die outfit van je zusje doet me een beetje denken aan Gossip Girl, leuk zeg. Jij zag er ook echt leuk uit!

 14. oktober 21, 2011 / 11:48

  je ziet er heel mooi en classy uit! ik hoop dat de laatste dag nog erg leuk was, en mooie foto’s heb je in ieder geval gemaakt!

 15. oktober 21, 2011 / 11:49

  Ik krijg heimwee als ik je foto’s zie!

 16. Eva
  oktober 21, 2011 / 13:14

  Leuk hoor, Parijs is fantastisch! En wat gaaf dat mensen aan jou de weg vragen, haha.

 17. oktober 21, 2011 / 13:42

  Wat hebben jullie een fijn weer daar! Lekker zonnetje, heerlijk herfstig! Wat fijn dat jullie zo hebben genoten. Hihi en die pijn in je voeten, dat zou niks voor mij zijn. Al snap ik ook helemaal niks van mode ;).

 18. merel
  oktober 21, 2011 / 13:44

  Ik lees al een tijdje je blog maar heb nog nooit een reactie achtergelaten.Erg mooie foto’s weer. En leuke laarsjes, zo mooi met die steentjes!!!
  Door je artikelen weet ik dat acne een favoriet merk is. En nou wil het geval dat ik vandaag toevallig bij nelly.com zag dat ze daar enorm goedkope knockoffs hebben van de pistolboots, voor 47 euro. Ik weet dat het een beetje klinkt als reclame maar zo is het niet bedoeld hoor! Ik d8….spread the word hihi

 19. Fran
  oktober 21, 2011 / 13:45

  Ziet er heerlijk uit! Heb je nog meer tips deze trip opgedaan? Zojaaa, dan zou ik die graag willen weten voor mijn volgende tripje Paris. :-)

 20. oktober 21, 2011 / 14:56

  OMG, ik wil terug naar Parijs, in januari, voor sale! En Ladureé!

 21. oktober 21, 2011 / 15:13

  Ik wil al zoooo lang nog eens terug naar Parijs! Ik ga deze zomer twee weken om m’n Frans bij te schaven, maar ik wil niet zo lang wachten haha!

 22. oktober 21, 2011 / 15:22

  Supermooie foto’s! :-) Ik wil ook nog is een keertje naar Parijs! Zo’n mooie stad!

 23. oktober 21, 2011 / 17:01

  Volgens mij wil iedereen wel met je mee! Ik was zelf nooit zo’n fan Parijs, maar door jou blogjes wil ik er toch heel graag weer een keer heen, want het klinkt meer dan fantastisch :) Vind de foto’s trouwens weer erg mooi! Ze zijn dan misschien niet uitzonderlijk artistiek, maar dat soort foto’s maken is ook niet je eerste prioriteit als je een paar dagen in Parijs bent, lijkt me.

 24. oktober 21, 2011 / 17:34

  Ik ben nog nooit in parijs geweest! :( Mooie foto’s!

 25. Eline
  oktober 21, 2011 / 19:34

  Wat zag je er weer prachtig uit! En ik ga graag mee natuurlijk

 26. Marjon
  oktober 21, 2011 / 19:57

  I’m in, please!!!!

 27. oktober 21, 2011 / 20:27

  Ik vind je foto’s prachtig! Ik wil oook naar parijs :( je zusje’s legging is trouwens erg leuk!

 28. An
  oktober 21, 2011 / 21:00

  Aah al je foto’s zijn zo mooi! En Roos’ outfits zijn me ook heel erg opgevallen op al je foto’s. Ze heeft echt een hele leuke stijl! Kan je misschien niet eens wat foto’s van haar outfits in het dagelijks leven plaatsen, haha? :)

 29. Puck
  oktober 22, 2011 / 11:12

  Had je blog zien staan bij een advertentie over demake-up ( volgensmij )
  Nu kijk ik echt vaak op je blog!

  Ik ben laatst naar Parijs geweest en nu wil ik er zo snel mogelijk weer terug :)

  De Abercrombie and Fitch is ook een super leuke winkel, maar je moet wel lang wachten voordat je naar binnen kan ( ik had het er 2 keer voor over! )

  Jou kledingstijl is echt zo leuk <3

  X.

 30. oktober 22, 2011 / 14:36

  Ah ik ben echt heel jaloers! Parijs lijkt me echt prachtig deze tijd van het jaar. XX

 31. oktober 22, 2011 / 15:03

  Oooh wat ziet het er daar heerlijk uit! Paris je t’aime!
  Je nieuwe laarsjes zijn trouwens ook helemaal je t’aime. Leuk!

 32. oktober 22, 2011 / 18:26

  Wat een mooie foto’s!

  Door jouw foto’s + Artikelen krijg ik altijd zin om weer naar Parijs te gaan!
  Te mooie stad <3