OUTFIT: Last day of august in Amsterdam

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Foto’s Ashley Lynn

Military Jackets zijn uit las ik een paar weken geleden in ELLE. Dus toen ik gisterochtend in m’n kast stond en maar niet kon beslissen wat ik aan zou trekken, besloot ik dat het dit jasje werd. Ik heb het immers al zo’n anderhalf jaar en dit zou pas de derde keer worden dat ik het ging dragen. Reden? Een bleekvlek die ik er in maakte. Maar mijn favoriete stomerij/kleermaker heeft de vlek er uit gekregen, ook al weer zo’n jaar geleden, maar om de een of andere vage reden kon het jasje mijn aandacht niet meer zo krijgen.

Goed, ik dacht dus gisterochtend, ik moet dat jasje vandaag wel dragen voordat je echt niet meer gezien kunt worden met het Military jasje, moet hem toch minstens drie keer gedragen hebben! Ik heb nog nooit zoveel complimenten over een jasje gekregen op één dag. In de modewereld heeft hij dus weer even zijn beste tijd gehad, maar in de wereld van beauty wordt ‘ie nog steeds als geprezen!

M’n tas zou ik normaal nooit bij deze outfit dragen, de kleur is goed, maar de stijl niet helemaal, althans dat is mijn bescheiden mening. Maar ja, ik moest m’n hele hebben en houwen meeslepen en ik wilde ook nog eens op de fiets, er zat dus niet echt veel anders op. De sjaal die ik draag is mijn ‘sjaal du jour’ dat wat ik met mijn vlindersjaal in mei/juni had, dat heb ik nu al een paar weken met deze goudkleurige sjaal, overigens ook van ZARA.

What I’m wearing: Jasje & Sjaal – ZARA, Tas – Stella McCartney, Jeans – Blue Blood, Laarzen – Hugo Boss, Sieraden – Parels & Tiffany’s

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. Fran
  september 1, 2011 / 18:38

  Ben echt verliefd op je jasje. Zonde dat je het zo weinig draagt, want staat je erg goed. Vooral bij de schouders staat het netjes. Ga je met je kapsel voor de Ombre look? Nice!

 2. september 1, 2011 / 19:20

  Je jasje is PRACHTIG! Als je’m ooit de deur uit doet dan sta ik alvast te springen (al vrees ik dat ik er niet in pas, maar goed, bij manier van spreken dan he!) Dit is voor mij persoonlijk de leukste outfit die ik tot nu toe op je blog heb zien verschijnen. En oké, ik ben geen fashion guru en ik weet niet of het goed is om advies van me aan te nemen, maar het staat je echt super, vind ik! :)

 3. Judith
  september 1, 2011 / 19:54

  Wát een stoere laarzen! :D

 4. Marjon
  september 1, 2011 / 21:18

  Echt een mooie sjaal! Is die nog verkrijgbaar bij ZARA of was dat al een poosje geleden?

 5. lindab
  september 1, 2011 / 21:58

  Leuke outfit! Die sjaal en het jasje zijn echt prachtig!

 6. september 2, 2011 / 00:45

  Like! :)

 7. Phine
  september 2, 2011 / 09:37

  Ik vind het jasje en de sjaal echt een prachtige combi!

 8. Mischa
  september 2, 2011 / 11:25

  Sorry, maar wat verschrikkelijk tuttig. Hele brave, keurige outfit zonder schwung.

 9. september 2, 2011 / 12:12

  Leuke outfit!

  xxx beginnend model
  Simone Diederich

 10. september 2, 2011 / 18:30

  Het maakt mij niks uit hoor of de military look blijkbaar in of uit is. Ik vind het gewoon stoer en vrouwelijk op deze manier, echt helemaal top! Ik blijf mijn jasje ook gewoon in de herfst/winter dragen. Als je het zelf maar mooi vindt toch?

 11. september 2, 2011 / 23:46

  Ik vind ’t echt een hele mooie outfit, behalve dat ik er persoonlijk andere schoenen bij had aangetrokken (maar dat is een kwestie van verschil in smaak).

  Die tas vind ik er juist leuk bij, maakt ’t minder ’tuttig’ ;p