EVENTS: Estee Lauder’s Blair Patterson @ Bijenkorf

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Gistermiddag was ik uitgenodigd door Estee Lauder in de Bijenkorf van Amsterdam. Estee Lauder’s Number One Make-up Artist, Blair Patterson, was (&is) ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe najaarslook in Amsterdam. Ik werd opgemaakt door Blair en daarna op de foto gezet, die ik later op m’n facebook kon uploaden.

Het eerste wat Blair aan mij vroeg is wat ik graag wilde zien. Vette lippen? Of mooie ogen? Waarop ik antwoordde dat ik eigenlijk wel heel erg graag zou willen weten hoe ik mijn huid rustig zou kunnen krijgen met Make-Up. Zijn antwoord, let goed op, ‘Cover – Foundation – Powder – Cover – Powder’. Je werkt eerst je oneffenheden weg met een (vloeibare) concealer, je brengt daarna vanuit het midden een mooie lage foundation aan (bijvoorbeeld Double Wear van Estee Lauder), daarna poeder je het af, vervolgens kijk je of je nog ergens oneffenheden ziet en die werk je weer weg met wat concealer, om het daarna af te maken met nog een (dun!) laagje poeder.

Nog een tip die ik van Blair kreeg, als je wilt weten welke kleur blush het natuurlijkst bij je gezicht past, knijp je je vuist samen, open je hand en bekijk welke kleur rood/roze de binnenkant van je hand krijgt. Die kleur is hetzelfde als je natuurlijke ‘blush’ kleur. Handig!

Maar het ging gisteren om mijn ogen. Blair zette eerst mijn wenkbrauwen een klein beetje aan met een lichte bruine kleur. Ik doe dit zelf eigenlijk nooit, dus voor mijn gevoel was mijn gezicht direct al anders. Blair gebruikte een donkergrijs oogpotlood uit de nieuwe Estee Lauder wintercollectie om mijn ogen aan te zetten. Hij gebruikte hem als Eyeliner onder mijn wimperrand en op mijn ooglid als basis. Daar overheen gebruikte hij een donkerblauwe oogschaduw uit het ‘Clouds’ palletje, om het vervolgens met het nieuwe ‘illuminating powder’ compleet te maken. Onder mijn ogen werd het zelfde oogpotlood als boven mijn oog gebruikt en mijn wimpers werden nog extra aangezet met mascara. Onder m’n oog nog wat extra concealer en mijn oogmake-up was klaar.

Op mijn lippen werd nog een neutraal kleurtje aangebracht en vervolgens was ik good to go to the photagraphy boys. Die hebben vervolgens minstens 100 foto’s gemaakt, waarvan er slechts ééntje door mij werd goedgekeurd (ik kreeg gelijk het stempel van meest veeleisende vrouw van de dag), maar hé we gaan natuurlijk alleen maar voor het allerbeste. Vervolgens kon ik m’n foto op m’n facebook zetten en écht nog geen vijf minuten later had ik al super veel leuke reacties gekregen. Zo leuk!

Goed, wil jij nu ook zo’n mooie make-up look door Blair of één van de drie andere top make-upartists? Dat kan nog tot en met zondag in de Bijenkorf van Amsterdam! Je wordt dan net als ik opgemaakt en mag daarna op de foto voor je facebook! Ik heb er in ieder geval heel erg veel van geleerd en ik heb een mooie foto!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

27 Reacties

 1. september 1, 2011 / 10:30

  Je ziet er erg mooi uit! Prachtige make-up.
  Leuke tips gaf hij ook, fijn dat je die deelt, vooral die met die vuist is handig.
  Wat heb je trouwens een mooi jasje aan!

 2. Renske
  september 1, 2011 / 10:31

  Hij heeft je echt supermooi opgemaakt. Je huid ziet er goed uit! Goede tips ook

 3. september 1, 2011 / 10:50

  Wauw, het staat je zó mooi! Ook je kleding is, zover ik het kan zien, ontzettend leuk! :)

 4. september 1, 2011 / 11:02

  wauw je ziet er erg mooi uit! :)

 5. september 1, 2011 / 11:14

  Wat een mooie look!

 6. september 1, 2011 / 11:21

  Staat je goed! Maar vind een naturel look bij jou toch altijd het allermooist :) En dat is bedoeld als compliment hoor, haha. Maar wel heel leuk om jezelf dan een keer zo opgemaakt te zien! Heb dat ook eens gehad bij een show 100 jaar geleden en ik herkende mezelf niet meer!

 7. september 1, 2011 / 11:58

  Zo mooi <3

 8. september 1, 2011 / 12:07

  Ik zei het al op facebook maar idd wacht ben je prachtig op de foto! Je was al prachtig van jezelf maar met deze make up springen je ogen echt mooi uit! Niet too much naar mijn idee.
  Oh en wat een handige tip om je blush te vinden!

 9. Simone
  september 1, 2011 / 13:25

  Heel mooi, erg jammer dat ik niet in de buurt woon van Amsterdam, maar anders was ik er zeker weten even binnen gegaan :-)

 10. Charley
  september 1, 2011 / 15:04

  Hele mooie look Annemerel! Wel glamorous, maar ook weer naturel. En dat jasje staat je heel goed :)

 11. september 1, 2011 / 15:42

  Leuk!

 12. september 1, 2011 / 16:08

  Staat je goed! :)

 13. september 1, 2011 / 18:11

  Super mooi <3

 14. Lo
  september 1, 2011 / 19:23

  In 1 woord: prachtig!

 15. september 1, 2011 / 20:14

  Wat een prachtige foto!

 16. Demi
  september 1, 2011 / 20:35

  Hoi Annemerel, bekijk soms even je website erg leuk. Maar ben een fan van je parelketting met dat hartje eraan. Waar heb je die van? Ik wil het al te graag weten:D Greetz Demi

  • Annemerel
   Auteur
   september 1, 2011 / 20:52

   Hi Demi, wat leuk om te horen dankjewel! Het is een gewoon parelkettinkje van de juwelier met een bedel van Tiffany’s!

 17. september 1, 2011 / 20:52

  Prachtige make up! Staat je erg mooi!

 18. Nancy
  september 1, 2011 / 20:53

  Nogmaals de vraag, aangezien ik er echt verliefd op ben. Je twee kettingen waar zijn die van?

 19. Annemerel
  Auteur
  september 1, 2011 / 20:58

  Hi Nancy, de parelketting is gewoon van de juwelier, de hanger is van Tiffany’s. Het zilveren kettinkje is ook van Tiffany’s!

 20. Joriene
  september 1, 2011 / 21:39

  tip epileer eens je wenkbrauwen.
  ik vind ze zo ruw en mannelijk met al die losse haartjes eronder

 21. september 2, 2011 / 00:52

  wauw, gave foto hoor! leuk dat je erbij was!

 22. september 2, 2011 / 17:02

  Ziet er echt heel mooi uit !

 23. Mariët
  september 2, 2011 / 17:42

  Ik zei vanmiddag tegen mijn moeder: “Mam, wil je een foto van Annemerel zien?” en mijn moeder antwoordde: “Die Annemerel interesseert me niet hoor.” Toch liet ik deze foto van jou zien en toen zei mijn moeder: “Oh, dat is wel een hele mooie foto, is ze niet model toevallig?” Hihi :-D

 24. september 2, 2011 / 18:26

  Je kijkt echt heel fierce in de camera, heel mooi!

 25. Demi
  september 2, 2011 / 18:26

  Nou, dat is leuk om te weten. :D Dankjewel Annemerel.

 26. Astrid
  september 3, 2011 / 10:36

  Stunning! En ik vind je wenkbrauwen juist prachtig.