LOVE & SHARE: 95

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Jennifer Lawrence haat – net als ik – Oud & Nieuw en ook nog eens om dezelfde reden, ze eindigen vaak dronken en teleurgesteld. Dit jaar trapte ik er bijna in en was ik bijna toch op stap gegaan, maar ik heb het uiteindelijk toch bij mijn oorspronkelijke plan gehouden, thuis op de bank. Ik plan mijn uitjes wel gewoon op andere momenten in 2016. Belooft.

? De mooiste beelden geschoten met GoPro van 2015, in een video. Love it. Ik hoop dat ik ooit ook een beetje meer Pro word in het schieten van beelden met mijn GoPro.

? Lucy Hale (Aria in Pretty Little Liars, duhhh) op Into The Gloss! YES!

? Heb jij goede voornemens gemaakt voor 2016? Zo laat je ze slagen.

? Hebben jullie deze column voor Metro met mijn hoogtepunten van 2015 eigenlijk al gelezen? Deze week heb ik geen Metropagina gemaakt, Metro had namelijk een weekje vakantie. Maar aanstaande dinsdag zit mijn pagina gewoon weer in de Metro en de column lees je dus ook gewoon online.

? Melle van Thank God It’s Monday stelde me een aantal vragen… je leest het interview hier.

? 15 dingen die je leert als je de enige sobere persoon in een ruimte bent…

? Ik ben dus een ‘hair twirler’ als mijn haar los zit, draai ik er altijd met mijn vingers doorheen. Volgens dit onderzoek betekent dit dat ik snel verveeld ben (en dus niet nerveus, wat veel andere mensen denken). Ik weet het niet waarom ik het doe. Ik doe het in ieder geval niet bewust…

? Quiz: in deze Amerikaanse stad ga jij jouw Mister Right vinden.. Ik kreeg Chicago… ik twijfel of ik volgend jaar, ik bedoel… DIT JAAR de Marathon van Chicago moet gaan lopen. Ik denk dat dit een teken is ;-). Goh Annemerel, waarom loop jij de Marathon van Chicago? Omdat een quiz van Buzzfeed me vertelde dat hier mijn Prins op het Witte Paard rond loopt. Goed verhaal.

? Quiz: zo gaat jouw liefdesleven er in 2016 uitzien… Als ik deze quiz moet geloven ga ik dit jaar iedere avond op date.. muahaha, wat een hilariteit! 1 januari is het me alvast niet gelukt.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. januari 2, 2016 / 18:02

  Haha, prachtig die laatste quiz, ik ga trouwens in 2016…Dat zou wat zijn!

 2. januari 2, 2016 / 18:04

  Ik was ook vaak de ‘laffe borrelaar’ die nuchter was op feestjes. Haha, heel herkenbaar! En nogmaals dank voor het interview. Superleuk! :)

 3. Maaike
  januari 2, 2016 / 18:37

  Ik heb ook echt een hekel aan oud & nieuw! Zó niét mijn feest.
  Ga op andere avonden wel gezellig stappen in 2016 :)

 4. januari 2, 2016 / 19:41

  Haha ik vind het een geweldig excuus om de marathon van Chicago te gaan lopen. Ik zeg doen ;). Embrace adventure!

 5. Jessica
  januari 2, 2016 / 20:47

  Laughing out loud: ‘Goh Annemerel, waarom loop jij de Marathon van Chicago? Omdat een quiz van Buzzfeed me vertelde dat hier mijn Prins op het Witte Paard rond loopt. Goed verhaal.’

  Hilarious.

 6. januari 2, 2016 / 23:06

  Haha die laatste quiz, lag in een duik hihi

 7. Ilse
  januari 2, 2016 / 23:30

  Wat een leuke column heb je geschreven voor metro. En die quizzen zijn elke keer weer leuk.