LOVE & SHARE: 94

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 55 dingen die gaan gebeuren als je single bent tijdens Kerst (heb jij ze meegemaakt, als je single bent dan tenminste)

? Is virtueel hardlopen het nieuwe hardlopen? (I hope not!)

? Dit waren de belangrijkste tech-stories van 2015 (met onder andere hoverboards, Spotify en hartjes in plaats van sterretjes op Twitter)

? Er is een wetenschappelijke verklaring voor jouw verslaving aan re-runs van je favoriete TV-series.

? De 7 beste fotografie apps voor je iPhone. Ik gebruik alleen nummer 1 en 5, jullie? Nummer 2 heb ik vroeger trouwens wel eens geprobeerd maar inmiddels gebruik ik geen filters meer.

? 6 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over avocado’s.

? De 32 beroemdste bouwwerken ter wereld.

? Dankzij Athena MOET ik nu naar Londen…

? Quiz: Deze quiz raadt jouw favoriete One Direction bandlid aan de hand van nummers van 1D.. die van mij is Harry volgens deze quiz. Klopt wel… alhoewel ik Niall ook wel leuk vindt.

? Quiz: Jouw relatiestatus aan de hand van een paar vragen over muziek uit 2015. Bij mij kwam er uit dat ik crazy in love ben. Waarschijnlijk ben ik gewoon meer van de crazy in love muziek dan van de zielige liefdesverdriet nummers, want crazy in love ben ik ehhhh vooralsnog niet.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  december 26, 2015 / 18:14

  Haha, die quizzen geven dus het juiste antwoord. :)

 2. december 26, 2015 / 23:54

  jaaa, you would love it!!!

 3. december 27, 2015 / 11:52

  Haha, ik zou verloofd moeten zijn volgens de relatie quiz.. Hij heeft nog 4 dagen de tijd ;-)