LOVE & SHARE: 93

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

?  27 cadeautjes die jij met Sinterklaas/Kerst kreeg in de jaren ’90. Ik had er 8 van de 27 (waaronder de Gameboy Color!!!) en jij?

? 18 personen die jij wil ontvrienden op Facebook (ik ontvolg ze gewoon als het me irriteert, dat is niet zo definitief)

? Deze collage met alleen maar goudkleurige cadeautjes maakt me heel erg hebberig. Garance Doré + Team, wat doen jullie me aan?

? 21 koffiemokken die de afschuwelijke waarheid van de morning struggle perfect reflecteren.

? Het schijnt dat je heel erg sterk wordt als je vijf weken weinig traint.. hmm er is nog hoop voor mij dus.

? Ik vind de columns van Karley Sciortino voor Vogue echt ontzettend fijn om te lezen. Ze is de hedendaagse Carrie Bradshaw. Ze woont in New York, is regelmatig in LA en schrijft over haar ervaringen met liefde en relaties. Dit is haar laatste column, over ghosting, maar als je niets te doen hebt moet je zeker ook haar eerder verschenen columns lezen.

? 7 dingen die je nog niet wist over Nutella.

? 26 tekenen dat je eind twintig bent…

? Quiz: Hoeveel weet jij nog van Lizzie McGuire? Ik had negen van de veertien vragen goed. OMG, Lizzie was mijn IDOOL! De eerste Amerikaanse serie die ik keek. Ik wilde eruit zien als Lizzie, ook al zag ze er eigenlijk best wel belachelijk uit. Oh en mijn eerste Tiffany’s ketting kocht ik omdat Lizzie hem had in de Lizzie McGuire Movie. Fangirl, oh yeah. Misschien moet ik zo de Lizzie McGuire Movie weer eens kijken, hij staat immers op Netflix….

? Quiz:Ben jij meer een Blair of Serena? Ik ben meer een Serena (en ze vroegen niet eens of ik blond haar had).

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. december 19, 2015 / 17:08

  Ik ben ook een Sernea, ik had niet anders verwacht haha!

 2. december 19, 2015 / 17:28

  Oeh ik ben benieuwd naar de columns van Karley. Ik hoop toch echt dat ik Blair ben, ga dit dadelijk checken ;-)

  Over de hazelnoten in Nutella, ik mis alleen het feitje door welke handjes de hazelnoten geplukt worden. Ik moet nog steeds wennen aan de uitspraak ‘New-tell-uh’.

 3. Ilse
  december 19, 2015 / 20:27

  Leuke weetjes zeg over Nutella! Ik had elf van de 14 vragen goed, het was mijn favoriete programma (samen met beugelbekkie) vroeger. En ik ben ook Serena!