LOVE & SHARE: 88

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Dit onderzoek wijst uit dat wandelen beter is dan de sportschool… ik ben nog steeds geen fan van de sportschool, dus juich dit soort onderzoeksresultaten altijd toe.

? Eentje om in je favorieten te zetten en te gebruiken wanneer nodig, zo voorkom je een jetlag met vijf simpele tips.

? Al aan het dagdromen over de reis die je volgend jaar wil gaan maken? Lonely Planet zette de beste reisbestemmingen voor 2016 op een rij. Zit er iets voor jou tussen? Er staat niet echt iets tussen waar ik meteen naartoe wil. Ja de Verenigde Staten, maar dat is niet een heel indrukwekkende keuze.

? Waarom het volgen van Twitter Bots heel leuk is en de 12 leukste Twitter Bots.

? Is de snooze-button ook jouw BFF de laatste tijd?! Zo blijf je snoozen, maar kom je toch op tijd op je werk/studie/afspraak/whatever.

? 6 klassieke Jennifer Lawrence momenten die je dag beter maken.. vind ik dan.

? Hahaha serieus, is dit een grap?! Nee.. niet echt.. maar de ‘Man Bun‘ is nu te koop. Voor alle mannen die geen geduld hebben om hun haar te laten groeien.

? Hoe ‘moodiness’ je helpt met aanpassen aan veranderingen in je leven.

? Quiz: Aan de hand van word associaties vertelt deze quiz je of je introvert of extravert bent.. Ik ben extravert, no surprise here.

? Quiz: Ben jij Brooke Davis (One Tree Hill) of Blair Waldorf (Gossip Girl, duhhhh), ik ben meer een Blair..

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. N
  november 14, 2015 / 17:14

  Grappig, ik zou je een introvert hebben genoemd!

 2. Janey
  november 14, 2015 / 17:16

  Volgens de test ben ik extravert, maar dat klopt niet! En ik ben Serena Vanderwoodsen, mijn girl crush (nou ja, Blake is mijn girl crush) <3

 3. Jessie
  november 14, 2015 / 19:57

  Was wel benieuwd of de quiz uitsluitsel kon geven, maar blijkbaar ben ik een ‘ambivert’, een goede mix van introvert en extravert.

 4. Ilse
  november 14, 2015 / 20:34

  Ik ben introvert en ik ben Serena. :)
  Handige snoozetips en mij zul je ook niet snel in de sportschool vinden, ik ga liever hardlopen!

 5. november 14, 2015 / 20:42

  Bij die laatste quiz kwam ik op Alison DiLaurentis uit haha!

 6. november 14, 2015 / 21:06

  Wie is Paige Michalchuk? Ik dacht echt dat ik meer Blair was ;-)

  Ik heb geen idee wat Twitter Bots zijn, dit wordt klikken dus.

 7. november 14, 2015 / 21:29

  Die Jennifer Lawrence momenten zijn echt zo leuk! Je hebt weer hele leuke artikelen uitgezocht :)! Ik heb die Man-bun inderdaad ook voorbij zien komen, ik kan ze niet helemaal serieus nemen…

 8. november 14, 2015 / 22:09

  Volgens die quiz ben ik introvert, hmmm.. niet helemaal mee eens! Ik ben Kate Sanders, dusss??? Die ken ik niet en haar omschrijving is erg bitchy, not me haha!