SNAPSHOT DIARY: 13/11

 photo Desktop1661.jpg


 photo Desktop1661.jpg

Good morning! Snel rondje omdat ik gisteravond nieuwe hardloopkleding gekocht heb en die moet ik uitproberen, in het donker!

Dit is wat er nog over is van het ontbijt samen met Laura. Donderdagavond ging ik wat eten met Laura in de stad, toen we na een fles wijn besloten dat het een goed idee was om het Haagse nacht(avond)leven op donderdag te ontdekken. Was niet heel bijzonder, maar de Aperol Spritz en Gin Tonic smaakte goed. Laura moest gewoon naar kantoor, dus ontbijten moest vroeg gebeuren. Ik haalde natuurlijk broodjes bij mijn favoriete bakker, Philipe Galerne.

 photo Desktop1661.jpg

Jaaa het nieuwe album van zowel One Direction als Justin Bieber is uit. Terwijl ik naar de albums luister lees ik de reviews op Billboard.

Ik heb een interview met iemand voor Metro en daarna vind ik het tijd om naar het huis van mijn ouders te verkassen. Ik ben mijn eigen omgeving weer een beetje zat.

 photo Desktop1661.jpg

Mijn favoriete nummer van het nieuwe One Direction album, Hey Angel.

Kijk nou hoe cool die schoenen licht geven als je er een lamp (of flits) op schijnt. Ik heb dus de hele dag mijn hardloopkleding aan.

 photo Desktop1661.jpg

Er is een sponsored post in samenwerking met Nike online gegaan en ik moet nu echt een keer iets met Facebook gaan doen. Maar ik ben daar dus absoluut niet goed in, zo goed als ik mijn blog en Instagram bijhoud, zo slecht doe ik mijn Facebookpagina. Volgens mij deel ik alleen berichten op het moment dat het moet, als gesponsord is. Hier moet ik echt verandering in gaan brengen.

 photo Desktop1661.jpg

Een van de redenen waarom ik bij mijn ouders werk, hier kan ik gewoon lekker koffie drinken (die door mijn moeder gemaakt is, zoo fijn!).

Om 12.00u bekijk ik voor het eerst in tijden mijn blogstatistieken en ik zie dat 110 mensen mijn blog bezoeken en dat 95% direct naar mijn blog gekomen is. Leuk om te zien dat veel van jullie echt denken ‘12.00u, tijd voor Annemerel.com’. That’s why I love you!

 photo Desktop1661.jpg

Tijd voor een minimars.. terwijl ik nog een interview heb voor Metro. Veel interviews voor het artikel van deze week!

Lunch, om half drie pas want ik was druk bezig. Twee speltboterhammen met zalm, bosui, rucola en citroenmayonaise.

 photo Desktop1661.jpg

JAAAAAAA MIJN BOEK STAAT OP BOL.COM!

En dat vieren we met de gebruikelijke bak chips en Aperol Spritz.

 photo Desktop1661.jpg

Kapot moe! Ik weet niet of dit nog steeds van de antibioticakuur van afgelopen week komt, maar fut in mijn lichaam is ver te zoeken. Gelukkig heb mijn ouders een lekkere bank en vind ik het heerlijk om met de flits op mijn iPhone en mijn nieuwe Nike legging en schoenen te spelen.

En ondertussen staar ik naar de kaarsen op tafel. Ik denk dat kaarsen sowieso in mijn persoonlijke top5 van leukste dingen aan de herfst/winter staan.

 photo Desktop1661.jpg

We eten pasta bolognese, maar ik voel me nu niet alleen futloos meer, maar ook een beetje misselijk. Ik eet mijn bordje zo goed als leeg, maar daarna vertrek ik naar mijn eigen huisje.

Waar ik in bed lig met mijn MacBook en schaatsen. Ondertussen zie ik pushberichten binnenkomen van de NOS over het drama in Parijs. Als ik in slaap val is er sprake van achttien doden, afschuwelijk. Maar als ik midden in de nacht wakker word (misselijk/buikpijn/toiletbezoek/alles) lees ik nog veel heftiger nieuws en ik voel me spontaan niet zielig meer dat ik met mijn hoofd boven een WC-pot hang. Ik heb hier gewoon geen woorden voor, ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen of denken. Ik weet alleen dat ik heel veel vertrouwen verloren heb vannacht. Mijn gedachten gaan uit naar alle betrokkenen. Echt. Afschuwelijk.

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. november 14, 2015 / 12:02

  Onwerkelijk he. Kan het zelf amper geloven, en die beelden….

 2. Aimee
  november 14, 2015 / 12:08

  Klinkt als een leuke dag! Met een minder leuk einde helaas.. Voor jou en voor alle slachtoffers en betrokkenen in Parijs.. Ben er de hele tijd al naar van.

 3. Lis
  november 14, 2015 / 12:10

  Absoluut afschuwelijk! Mooie cover van je boek en ook heerlijk eten :)
  Ik kan trouwens nooit wachten om mijn hardloopkleding zo snel mogelijk uit te doen na een rondje haha!

  • Lis
   november 14, 2015 / 12:10

   Afschuwelijk wat er in Parijs is gebeurd bedoel ik natuurlijk!

 4. november 14, 2015 / 12:11

  Het is heel absurd wat er weer is gebeurd in Parijs.
  Ik kan mij niet goed voorstellen hoeveel families en gezinnen nu moeten kampen met een verlies.

 5. november 14, 2015 / 12:24

  Wat een leuke dag en leuk dat je boek nu online staat! Het is inderdaad verschrikkelijk wat er is gebeurd :(

 6. november 14, 2015 / 12:33

  12:00 is het zeker Annemerel tijd! Zo leuk en gezellig.

  Wat een gave legging, wat een mooie cover en die schoenen zijn zo cool.

  Uiteraard staan ik ook stil bij de ellende in Parijs. Ongelooflijk, sad but true.

 7. Olga
  november 14, 2015 / 13:12

  Ja ik kijk ook altijd om 12 uur! Of nouja, de laatste tijd vroeg ik me af of je je tijden had veranderd, omdat ik om 12 uur niks zag… was ik even vergeten dat ik in het buitenland zat en dus in een andere tijdzone :) dus ik moet tot 13:00 wachten, helaas!

 8. Ilse
  november 14, 2015 / 13:43

  Je nieuwe hardloopkleding is echt heel tof en leuk dat het zo’n flitseffect geeft. En onwijs leuk dat je boek op bol.com staat! Echt afschuwelijke afsluiting van de dag met dat nieuws vanuit Parijs.

 9. tessa
  november 14, 2015 / 14:23

  yup ik bezoek je blog vaak precies om 12 uur haha :).

 10. Roekiye
  november 14, 2015 / 14:56

  12.00 uur, inderdaad Annemerel tijd :) Ik heb het nieuws op een gegeven moment afgezet. Anders zou ik niet kunnen slapen.. en ’s morgens neurotisch de schade opmaken. Ik ging toch fitnessen, daarna stukje hardlopen en constant mijn tranen moeten bedwingen. In de supermarkt zag ik angst… angst in de ogen van álle mensen. Democratie is ‘for the people maar ook bý the people’. Het is een bottom up proces ( =by the people) dat lastig is , om vandaag de dag in de tijd van moderne, massacommunicatie, door instituties van boven af te controleren. Als mensen niet geloven in vrijheid, rechtsstaat, mensenrechten en dialoog /democratische processen/polderen dan gebeuren er dit soort dingen; by the people. Het is de massa die de democratie vormgeeft , bewaakt maar ook kan afzwakken.

 11. november 14, 2015 / 17:03

  Ik ben verliefd op jou schoenen! Jammer dat de dag zo erg afloopt met het drama in Parijs, en boven de wc pot…

 12. Margot
  november 14, 2015 / 18:51

  Tip om je Facebook bij te houden: Hootsuite! Kan he vooruit plannen :) heel handig!

 13. november 14, 2015 / 21:32

  Super leuk dat je interviews voor de metro hebt. :) Nu heb ik trek in een minimars. xD
  By the way, die sportschoenen zijn te leuk! :P Daarom dat je ze dus in het donker moest testen!

 14. Hanne
  november 15, 2015 / 17:05

  Hoi Annemerel, vandaag heb ik als vrijwilliger meegeholpen tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Het schijn dat deze route een van de mooiste is van Nederland. Het is 15km met, zoals te verwachten is, zeven heuvels ;-). Ik moest meteen aan jou denken! Heb je wel eens overwogen om hier aan mee te doen? Misschien zijn die heuvels wel een goede training! Ik studeer en woon nu voor het vijfde jaar in Nijmegen en het is echt een prachtige stad… :-) X

 15. november 15, 2015 / 22:44

  Ik wilde vrijdagavond ook een beetje op tijd slapen toen een vriend me opeens een berichtje stuurde dat er weer wat mis was in Parijs. Dan kan ik eigenlijk ook niet meer slapen… Vandaag zag ik die foto van het ‘lege’ Bataclan en ik kan er ook echt niet bij met m’n hoofd. Verder een leuke diary as usual, maar dit had ook wel een grote impact op mijn dag.