LOVE & SHARE: 82

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 11 ideeën voor je ochtendritueel

? Dit was mijn inspiratie afgelopen zondag… dit zijn de marathontijden van celebs. Ik was op 10 seconden na net zo snel als Caroline Wozniacki (de tennisster) helaas liep zij deze tijd in New York vorig jaar.. toen ik er bijna een uur langer over deed ;-) die tijden kun je dus niet echt vergelijken.

? 8 tips om jezelf vroeger op te laten staan.

? Mag ik het huis van Gigi Hadid in New York? En er zijn nog veel meer foto’s van celebrityhuizen.

? Maddie Ziegler (bekend uit de video’s van Sia en een aflevering van Pretty Little Liars) heeft nog veel meer bijzondere dansvideo’s gemaakt. Dit zijn volgens Refinery29 de mooiste.

? Quiz: de moeilijkste marathonquiz die je ooit zult maken. Ik had 15 van de 26 vragen goed.

? Deze zes parfums hebben alle Franse vrouwen ooit in hun leven in hun bezit gehad.

? 19 tekenen dat je meer HOT GUYS in je leven nodig hebt!

? Quiz: ben jij meer een Cara Delevingne of een Taylor Swift? Ik ben een Cara.. had ik niet gedacht, maar klaag niet hoor. Love them both.

? Quiz: zou jij worden toegelaten tot de KKT Sorority van Scream Queens? Ik ZEKER WETEN! Ok top… good to know.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. oktober 3, 2015 / 17:50

  Leuk! Ik ben ook meer een Cara en ik zou ook zeker toegelaten worden! Haha!

 2. oktober 3, 2015 / 23:09

  Leuke shares weer. Ook ik ben een Cara en ik zou ‘Of course’ geaccepteerd worden bij de sorority. Dus.

 3. Amber
  oktober 3, 2015 / 23:19

  Annemerel, ik moet jou echt bedanken voor de serie tip van Scream Queens. Net even de eerste afleveringen gekeken en nu heb ik alweer zoiets van “ik wil het hele seizoen NU zien!” :)

 4. oktober 4, 2015 / 17:34

  Ik ben meer Taylor en ook ik zou toegelaten worden! (thanks but no thanks, haha)

 5. Ilse
  oktober 5, 2015 / 06:40

  Leuke linkjes zeg en die quizzen blijven tof! :)

 6. oktober 5, 2015 / 11:11

  Ook ik ben een Cara, wat ik stiekem wel verwacht had!