LOVE & SHARE: 79

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Wist ik wel… overal het positieve van inzien zorgt ervoor dat je langer leeft!

? 10 innovaties die de hotelkamer van de toekomst moet hebben

? TeenVogue zet zeven gebieden op een rijtje die jij waarschijnlijk vergeet als je je zonnebrand opsmeert.

? North West werd afgelopen week alweer twee jaar oud, de Britse Grazia zette haar meest stijlvolle outfits op een rijtje.

? Oeh, dit vond ik leuk! Een test van Buzzfeed om te kijken of jij een grammatica nerd bent! Ik heb alle elf de vragen goed beantwoord en dan te bedenken dat ik op de middelbare school altijd onvoldoendes haalde voor Engelse grammatica. Dit veranderde toen ik begon met het lezen van Engelse boeken (Gossip Girl!!!!! You saved my ass! (wist je dat mijn MacBook van ass ‘bass’ maakt’ haha Chuck Bass)).

? De zes beste oefeningen voor nieuwe hardlopers volgens Runner’s World

? Dit recept ga ik snel uitproberen. Ik heb er nú al trek in. Gezonde ontbijtkoek! 

? Vorige week deelde ik al een artikel over de Yuccie (Young Urban Creative), Refinery29 heeft ook een goed artikel geschreven, vind ik.

? Quiz: Ben jij meer een Samantha of een Bridget Jones? Ik ben een Bridget… oeps, dat verklaart een hoop denk ik ;-)

? Quiz: Deze quiz raadt wat jij vroeger wilde worden. Bij mij dachten ze dat ik leraar wilde worden (waarschijnlijk omdat ik vroeger graag jufje speelde met mijn broertje), maar in werkelijkheid wilde ik tandarts worden.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Ilse
  juni 20, 2015 / 17:42

  Hmm 7 van de 11 goed. Mijn Engels was ook niet fantastisch op de middelbare school tot gossip girl dus herkenbaar.
  Ik ben ook een Bridget Jones.
  En volgens de quiz wou ik dokter worden en dat komt aardig in de buurt van dierenarts.

 2. juni 20, 2015 / 17:48

  Die testjes vind ik altijd erg leuk om te doen. Ik moet zelf later dokter worden, haha. Ik denk niet dat dat iets voor mij is ;)

 3. juni 20, 2015 / 19:01

  Wat een leuke artikelen weer, ik ben ook een Bridget.. Oops?! ;-)!

 4. juni 20, 2015 / 21:13

  Hij dacht dat ik een dokter wilde worden… Hmmm niet helemaal waar, want ik wilde wel juf worden, haha. :-)

 5. juni 21, 2015 / 00:06

  Grappig ik had als antwoord dokter. Ik ben verpleegkundige en altijd al willen worden, close enough :)

 6. juni 21, 2015 / 21:13

  Die quizzen zijn altijd te grappig. Ik ben ook Bridget Jones. Alhoewel ik mezelf niet zo zie. Ook niet als een Samantha overigens…